Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Xperia E
Idi na http://atdhe.eu/ i probaj pokrenuti neki stream.
Imam problem. Kad stavim da mi slike kohe uslikam kamerom na telefobu memorise na memorijsku karticu ono je ne memorise. Samo okine okidac se i to je to. Kad ide na memoriju telefona radi normalno sve. Inace zna nekad biti kao,neki znak error kao da slika nevalja dok nekad nista bema
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Sta rade ovi iz naseg telekoma, cekam da odobre yebeni update koji je pusten cak 5.6.2013 a sad skoro polovica augusta oni jos nista.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da li postoji mozda nacin da se ublaze ogrebotine na displaju? Mozda da se ispolira nekim sredstvom ili sl., nisu strasne ogrebotine u pitanju.
Koliko je "zdravo" vracati telefon na fabricke postavke? Tj moze li doci do nekih gresaka ili da uspori poslje mob?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Usporit ce ti telefon, ni slucajno to ne radi. Ne znam ko izmisli opciju vracanja na tvornicke postavke?!? Strasno.
sony xperia T, problem prilikom promjene SIM kartice, fino ugasio mobitel izvadio jednu SIM karticu stavio drugu i mobitel nece vise da upali
probao sam i ovako " onclick="window.open(this.href);return false; ali nista
neki drugi savjet ili???
probao sam i ovako " onclick="window.open(this.href);return false; ali nista
neki drugi savjet ili???
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pokusaj bateriju izvaditi pa vratiti
Ja sam to radio i normalno sve radi, nikakvih problema.Chuckie je napisao/la:Usporit ce ti telefon, ni slucajno to ne radi. Ne znam ko izmisli opciju vracanja na tvornicke postavke?!? Strasno.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 avg 2013, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Normalno da nema problema. Ima malo sarkazma u tom postu. Čuj pitanja smijem li radit factory reset hoće li usporit telefon.Elegant je napisao/la:Ja sam to radio i normalno sve radi, nikakivh problema.Chuckie je napisao/la:Usporit ce ti telefon, ni slucajno to ne radi. Ne znam ko izmisli opciju vracanja na tvornicke postavke?!? Strasno.
Moj otac je mami uzeo Samsung Galaxy S3 i sve radi normalno osim interneta.
Naime u settingsu ne postoji opcija za wi-fi dok ni wi-fi opcija na "displayu" ne radi.Jednostavno kad kliknem vrti malo wlan opening i samo se shut down.
Naime u settingsu ne postoji opcija za wi-fi dok ni wi-fi opcija na "displayu" ne radi.Jednostavno kad kliknem vrti malo wlan opening i samo se shut down.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa covjek je i pitao jer ne zna, a ne da ga se zajebajeChuckie je napisao/la:Normalno da nema problema. Ima malo sarkazma u tom postu. Čuj pitanja smijem li radit factory reset hoće li usporit telefon.Elegant je napisao/la:Ja sam to radio i normalno sve radi, nikakivh problema.Chuckie je napisao/la:Usporit ce ti telefon, ni slucajno to ne radi. Ne znam ko izmisli opciju vracanja na tvornicke postavke?!? Strasno.
Ko se ovdje najbolje razumije u ove smartphone, al' ozbiljno? Bez zezanja...treba mi par savjeta 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- dr.van nostrand
- Kontakt:
vec evo sedmu godinu koristim jedan te isti sonyericsson i vec neko vrijeme mu je vakat da ide u penziju, baterija vise izdrzati ne moze a i pored nje vakat mu je
... U tom periodu me apsolutno nista nije zanimalo na tom polju niti sam nesta posebno pratio. Ima li kakav kvalitetan smartphone a da nije na touch sistem vec da ima tipkovnicu ?
Idu mi na zivce ovi touch telefoni
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Tesko je naci tel. danas a da nije na touch, mislim na ove novije tel. jbg, prave ih sve vece i sto tanje. I ja imam sony ericsson, vec 4 god. touch i ide mi na zivce.
Mozda ovaj? blackbarry bold 9780

Mozda ovaj? blackbarry bold 9780

Imas ovu nokiu n900, koliko sam cuo solidan je telefon. Mada ovo ti je kombinacija touch ekrana i qwerty tipkovnice za pisanje. 

Nokia E7.dr.van nostrand je napisao/la:vec evo sedmu godinu koristim jedan te isti sonyericsson i vec neko vrijeme mu je vakat da ide u penziju, baterija vise izdrzati ne moze a i pored nje vakat mu je... U tom periodu me apsolutno nista nije zanimalo na tom polju niti sam nesta posebno pratio. Ima li kakav kvalitetan smartphone a da nije na touch sistem vec da ima tipkovnicu ?
Dobio sam neki dan samsung s3 mini,pa me interesuje da li mu je ekran zaštićen tj. da li ima onaj gorilla glass?? pozz
Na mobu sam pa mi se ne da otvarat google,al ukucaj na njemu ime mobitela i pored gsmarena i vidjet ćeš sve o mobu..marcelo12 je napisao/la:Dobio sam neki dan samsung s3 mini,pa me interesuje da li mu je ekran zaštićen tj. da li ima onaj gorilla glass?? pozz
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.