NK Zvijezda Gradačac

durgut
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la durgut » 19 avg 2013, 11:49

Nije Gacinovic toliko ni kriv, doveli su mu polovnjake koji se vuku po terenu, istjerali i to sto je nesto valjalo (Jakovljevic!). Sta god da se uradi, AKO SE NE PROMJENI MUSTAFA PESTALIC :ugeek: nista se nece postic, od njega je krenulo sve nizbrdo. Taj je covek bio golman, trener golmana i nista vise. Ogranicen je on previse da bi nesto pametno uradio nije ni on kriv sto je od Boga osakacen i glup koliko sto je tezak i debeo :!: :!: ali i Nurdo ako je uopste u toku sa ovim sto se desava u klubu, a cini mi se da nije, mora odmah da otpusti sportskog direktora kojeg nemamo ili kojeg kao da je neki drugi klub poslo da bi uradio ovo sto se momentalno desava kod nas. Istjerat zlo iz kluba!

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 19 avg 2013, 11:57

elf1 je napisao/la:
gradacaczmaj je napisao/la:ma dajte Denisa za trenera ba ;) ja vjerujem da bi momak izvuko ovo sve
licno poznajem denisa ali nebih se bas slozio da je on pravo rijesenje bar ne sada trenutno
ne znam ali momak mi izgleda kao neko ko bi mogo ;) opet samo kazem volio bih njega da vidim kao trenera

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 19 avg 2013, 12:06

gradacaczmaj je napisao/la:
elf1 je napisao/la:
gradacaczmaj je napisao/la:ma dajte Denisa za trenera ba ;) ja vjerujem da bi momak izvuko ovo sve
licno poznajem denisa ali nebih se bas slozio da je on pravo rijesenje bar ne sada trenutno
ne znam ali momak mi izgleda kao neko ko bi mogo ;) opet samo kazem volio bih njega da vidim kao trenera
volio bi i ja da ga vidim ka trenera, al sad gori pod nogama mislim da se nebi dobro uklopio...svakako denisu dat priliku u drugom dijelu sezone mislim da nasi nebi trebali bjezat od toga
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 19 avg 2013, 12:16

Bosanski zmaj je napisao/la:VIZIONAR!
MUSTO, MUĆE, zv. KAPICA PLETENA!

slika
STA SE SIKIRATE , GACINOVICU OTKAZ A MUSTO PREUZIMA I MJESTO TRENERA

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 19 avg 2013, 12:17

mmmirza je napisao/la:

slika
jos malo pa ce bit i golman
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 avg 2013, 12:23

gradacaczmaj je napisao/la:
elf1 je napisao/la:
Teska je ovo situacija da bi Denis preuzeo mjesto sefa,ali kao pomocnik sigurno bi bio od velike koristi.Ko god dodje za sefa strucnog staba ocekuje ga ogroman posao,kao prvo moze li se sta vise napravit od ove trenutne selekcije igraca,prvenstvo je u toku,koliko su fizicki spremni odnosno nespremni.Ono sto je sad najbitnije da se drzi korak sa ekipama iz donjeg dijela tabele koje trenutno ne bjeze od nas,ali nasa dosadasnja igra i ponasanje igraca na terenu ne obecava nista dobro.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 19 avg 2013, 12:24

Ostajete vi 100% sam siguran ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 19 avg 2013, 12:32

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
tuzlajug je napisao/la:jucer je u lukavici utakmicu gledao iz loze i divkovic bivsi trener gradine ,mozda se vec nesto kuha
Kakvi divkovići ne trebamo mi trenera za kadete i juniore trebamo za prvu ekipu ;)
+1
pravi gospodin i dzentlmen ,trenirao nas tri nedjelje i pokazao pravi karakter a svi smo ga prihvatili kao da je dugo kod nas osim ibre jer je htio uvesti red a to ibri ne odgovara,u svakom slucaju mozda vrlo interesantno i kvalitetno rijesenje

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 avg 2013, 12:35

elf1 je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:

slika
jos malo pa ce bit i golman
Po cemu je to denis bolji recimo od ovog Gacinovica, sta ima sto ovaj nema da bi bio rjesenje, sad je najmanji problem trener.....taj Mehic kad je doso za fitnes trenera svi ste ga zakivali u nebesa sad odjednom nema pojma, treba u vrhu napravit neke promjene oko Mustafe.... i pokusat na osvojit koji bod a sto nemoze zna se kako se moze, pa na polusezoni napravit reda sad je kasno da se ista korjenito mijenja........

legijaRD07
Kontakt:

Post Postao/la legijaRD07 » 19 avg 2013, 12:41

kako bi vi samo vodili klub, citam sve znate :) :) :cry: :cry: :cry: zalosno svegam'

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 avg 2013, 12:45

Niko ovdje nije hvalio tog Mehica kada je dolazio za fitnes trenera, cak su neki pisali da nije za toga jer je lose radio i sa rukometsaima.Ako je Mehicu jedini posao da se bavi fizickom pripremom igraca, a isti nisu u stanju da izdrze poluvrijeme,onda je jasno da je on kriv.
Sladju niko nije ozbiljno shvatao, od navijaca do igraca, sto se vidi po prustupu, zelji i volji za igrom i igraca.
Nama treba iskusan trener,autoritativan, nikakvi pocetnici ne dolaze u obzir.
HAMZU ZA DIREKTORA!

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 19 avg 2013, 12:54

Bosanski zmaj je napisao/la:Niko ovdje nije hvalio tog Mehica kada je dolazio za fitnes trenera, cak su neki pisali da nije za toga jer je lose radio i sa rukometsaima.Ako je Mehicu jedini posao da se bavi fizickom pripremom igraca, a isti nisu u stanju da izdrze poluvrijeme,onda je jasno da je on kriv.
Sladju niko nije ozbiljno shvatao, od navijaca do igraca, sto se vidi po prustupu, zelji i volji za igrom i igraca.
HAMZU ZA DIREKTORA!
potpis
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 avg 2013, 13:57

elf1 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Niko ovdje nije hvalio tog Mehica kada je dolazio za fitnes trenera, cak su neki pisali da nije za toga jer je lose radio i sa rukometsaima.Ako je Mehicu jedini posao da se bavi fizickom pripremom igraca, a isti nisu u stanju da izdrze poluvrijeme,onda je jasno da je on kriv.
HAMZU ZA DIREKTORA!
potpis
direktor će biti neko drugi :D
trener će biti neko drugi, a u isto vrijeme stari :D

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 19 avg 2013, 14:13

seven je napisao/la:
elf1 je napisao/la:
HAMZU ZA DIREKTORA!
potpis
direktor će biti neko drugi :D
trener će biti neko drugi, a u isto vrijeme stari :D
RADE JOVICIC , AKO JE UOPSTE ZIV.ON JE I SELEKTIRAO ONU EKIPU S KOJOM SMO USLI U PREMIJER LIGU A NINKOVIC JE SAMO DORADIO

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 19 avg 2013, 14:19

Ma ako se prvo ne smijene doro i Mustafa ništa se nije ni napravilo bez obzira koga stave za trenera.

Gavarić je u gradu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 avg 2013, 14:22

nemojte jos nista mjenjat, mjenjajte posle iduceg kola..trebaju nama bodovi :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 avg 2013, 14:55

Svi nekakve statuse na fejsu izbacuju i izvlake, a niko od istih da spomene ko je to ''smicalice'' pravio prošle sezone za Sodića, Savića, Džafića, Halilovića, Moranjkića,.. Nisu pojedinci bezveze otišli..

Moranjkića optužili prošli put da simulira povredu a momak povrijedio pršljenove u teretani.. već od tad oni njega hoće da se riješe ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 19 avg 2013, 16:04

Ajde ba šta fali 1. Ligi Federacije BiH... Ja sam se davno prestao sikirat,u ovom kolektivu ni messi se ne bi istakao. Jednostavno niko ne trci i to je to jedino pandza mi dolazi po lopte gradi se al ne moze sam,trenerova taktika sa jednim spicem ne prolazi i jbg.. DRUGA LIGA,NEMA VEZE,NEMA VEZE...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 19 avg 2013, 16:13

Da li je moguće da su se Doro i Moranjkić juče prepirali preko Fb ,i nazivajući se pogrdnim imenima ??? Mislim da poslije toga ,niti Doro niti Moranjkić više ne zaslužuju da budu u klubu...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 avg 2013, 16:16

lifebook je napisao/la:Da li je moguće da su se Doro i Moranjkić juče prepirali preko Fb ,i nazivajući se pogrdnim imenima ??? Mislim da poslije toga ,niti Doro niti Moranjkić više ne zaslužuju da budu u klubu...
KLUB SE PRETVORIO U CIRKUS!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.