Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
svaka cast Dijamantu,odigrao doktorski,sve cestitke! nije on bez razloga ponos nacije,uz Spahica,Ibisevica i Pjanica nas ubjedljivo najbolji igrac!
Stvarno ima fantasticnu statistiku u reprezentaciji. 31 gol u 55 utakmica. On i Chicharito nekako uvijek zabiju za repku, dok na primjer igraci poput Cavania i Falcaa igraju dosta bolje za klubove, nego za repku. Ako Bog da neka ih bude jos barem 30. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
majstor , i pokazao je koliku bombu ima u lijevoj nozi kod one golčine kad je sviran ofsajd (a komotno ga nisu ni morali svirat
)
Ne mogu ga pomaći po dvojicu Amerikanaca nosi na leđima..
Dal je moguce da je dzekina tema otisla na drugu stranicu ? hahahaha od svih kritika drugim igracima ne mogu pljuvaci i na dzeku.
Vjerovatno ce sutra ovako biti :
Hart ; Zabaleta,Kompany,Lescot,Clichy ; Toure,Fernandinho,Silva,Milner ; Dzeko,Negredo
Hart ; Zabaleta,Kompany,Lescot,Clichy ; Toure,Fernandinho,Silva,Milner ; Dzeko,Negredo
uvjeren sam da edin sutra počinje utakmicu .. na njemu je da se dokaže . djelovao je u sjajnoj formi u utakmici protiv SAD-a , tako da vjerujem da će postići barem gol sutra .
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Sigurniji sam da Negredo pocinje. Zabio u zadnje dvije utakmice za City i plus sada kad je Spanija igrala. Sta je sa Aguerom?? Ali trebali bi Negredo i Dzeko.
Ima sansu da budu veliki tandem, kao sto je bio sa Grafitom u Wolfsburgu i sa Vedom u repki.
Ima sansu da budu veliki tandem, kao sto je bio sa Grafitom u Wolfsburgu i sa Vedom u repki.
Sta kazes sigurniji si za Negreda dao za Spaniju gol ?.. doduse dzekson nije dvicu amerima uvalio jbgZgemboAdislic je napisao/la:Sigurniji sam da Negredo pocinje. Zabio u zadnje dvije utakmice za City i plus sada kad je Spanija igrala. Sta je sa Aguerom?? Ali trebali bi Negredo i Dzeko.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Procitaj malo bolje sta sam napiso...
Negredo je zabio protiv Bayerna i Arsenala u zadnje dvije igre od Citija. A Dzeko je pogotovo protiv Arsenala izgledo kao onaj Dzeko kad je najgori, seto po terenu itd.
Nisam reko da Dzeko nece biti u prvih 11, nego da je sigurnije da ce Negredo biti i da bi igro zajedno sa Negredom.
Negredo je zabio protiv Bayerna i Arsenala u zadnje dvije igre od Citija. A Dzeko je pogotovo protiv Arsenala izgledo kao onaj Dzeko kad je najgori, seto po terenu itd.
Nisam reko da Dzeko nece biti u prvih 11, nego da je sigurnije da ce Negredo biti i da bi igro zajedno sa Negredom.
svejedno ,sve osim Dzeke u prvih 11 za mene je veliko iznenadjenje ..ako je ikad to zasluzio sad je,ne bi bilo dobro da mu se rusi samopouzdanje na startuZgemboAdislic je napisao/la:Procitaj malo bolje sta sam napiso...
mislim da je @zgembo više govorio o drugoj poziciji u napadu , odnosno , netko je bio stavio jovetića , a vjerovatno će negredo tu igrati ..
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
[youtube] http://youtube.com/lCdYJm8G528" onclick="window.open(this.href);return false; [/youtube]
8:10
Edin prolazi,nije vratio duks,a javlja se Aleks...

8:10
Edin prolazi,nije vratio duks,a javlja se Aleks...
Keep walking.
Ja sam odigrao dzekson daje gol na tri tiketa nece me valjda brat izbit
- tuzlak1987
- Kontakt:
po ovim nekim podacima, 3 utakmice protiv njih, 0 golova. vrijeme je da zabijemirzatele je napisao/la:Ja sam odigrao dzekson daje gol na tri tiketa nece me valjda brat izbit
neće te Džekson izbiti, može samo Pellegrini 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sta je s aguerom? Jel povrijedjen?
Nije mi jasno kako bi jovetic bio ispred aguera jer je aguero za njega babo. A vala bolji je i od negreda iako je negredo igracina.
Nije mi jasno kako bi jovetic bio ispred aguera jer je aguero za njega babo. A vala bolji je i od negreda iako je negredo igracina.
nije bio u formi .dadnan je napisao/la:Sta je s aguerom? Jel povrijedjen?
Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, invincible1921, LeCoq, MiranGlasnic i 52 gosta.