Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Desole
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Desole » 19 avg 2013, 15:41

Izuzmemo li Falcaa nijedan igrac koji se danas spominue sa nama nije ono sto nam treba. Prvo DM, Winger, Dc, pa tek onda ostalo. Bender bi bio odlican 25 M je nista za njega ako poredimo ove ostale ponude.

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 19 avg 2013, 15:42

Dobar je gorkuf,jeste jedno vrijeme propado al mislim da se opet uozbiljio..4 tekme 2 gola i 2 asistencije do sad u ligi ;)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 avg 2013, 15:44

nedim1993 je napisao/la:michu je qurac moj , ne do Bog da njega dovedemo. Ne znam ni kako je dao sve one golove, nema ga nigdje utakmicu, nikakvog doprinosa igri ništa. Njesra od igrača.
Giroud će ove sezone pokazat klasu.

a to za kabajea ne želim da komentarišem, da li ga je stid ponudit 10 miliona, pa nije 1. yebeni juli da se cjenkaš. al nek je odbijena koji će nam, daj makelelea :mrgreen:
neugodno mi se smijati... vise osjecam neki stid :oops:
Postavio je @111 video, pa pogledaj malo...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 19 avg 2013, 15:46

Defanzivnog veznog sigurno necemo dovoditi sve dok Arteta ne ode u penziju, a sad da je kakvog defanzivca dovesti i jedno krilo to bi bilo dobro

Bolje dati 30m za Bentekea nego 20 za Michua
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 avg 2013, 15:52

Treba nam za pocetak trener koji ne zivi u svijetu bajki i najavljuje naslov pa dobije 3 komada doma od jedne ville.ako svaka budala vidi di su rupe u ekipi.a on ne vidi onda neznam jel normalan ili koji mu je ****.gura svoju filozofiju kojom klub sve vise tone u prosjecnost

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 avg 2013, 15:55

Dovedu li Michua mogu komotno svi u ludnicu. Taj moze biti pojacanje Evertonu( bez ikakve namjere da uvrijedim navijace Evertona) ili Liverpoolu, ali ne i Arsenalu. Bar ne za ono sto pricaju.
Celik!3,2,2.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 avg 2013, 15:57

Tresle se gora rodio se miš.Tako će biti i ova sezona što se tiče transfer politike Arsenala.Vidim neki pominju i Falcao mislim stvarno. :|

Wenger - Ljudi kažu 'Kupuj igrače, kupuj igrače, kupuj igrače', ali koga da kupim. Analiziramo svakog igrača u svijetu i radimo 24 sata dnevno zbog toga.

Nakon debakla u prošloj sezoni već je trebao imati u glavi koga se treba riješiti i koji igrači bi mogli biti pojačanja.Ovako je veći dio prelaznog roka potrošio na sapunicu oko Suareza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 avg 2013, 16:02

AllGunsBlazing je napisao/la:Dovedu li Michua mogu komotno svi u ludnicu. Taj moze biti pojacanje Evertonu( bez ikakve namjere da uvrijedim navijace Evertona) ili Liverpoolu, ali ne i Arsenalu. Bar ne za ono sto pricaju.
Da, covjek koji je prosle sezone dao vise golova, i to nastupajuci za mnogo slabiji tim, nego ijedan vas igrac nije pojacanje. :lol: :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 avg 2013, 16:02

GK
Wojciech Szczęsny
Łukasz Fabiański
Damian Martinez

Defenders
Bacary Sagna
Per Mertesacker
Thomas Vermaelen
Laurent Koscielny
Nacho Monreal
Carl Jenkinson
Kieran Gibbs
Daniel Boateng
Zachari Fagan
Isaac Hayden
Brandon Ormonde-Ottewill

Midfielders

Tomáš Rosický
Mikel Arteta
Jack Wilshere
Alex Oxlade-Chamberlain
Aaron Ramsey
Santi Cazorla
Emmanuel Frimpong
Ryo Miyaichi
Thomas Eisfeld
Serge Gnabry
Jack Jebb
Nicholas Yennaris
Gedion Zelalem

Forwards

Lukas Podolski
Olivier Giroud
Theo Walcott
Yaya Sanogo
Benik Afobe
Chuba Akpom
Zak Ansah
Anthony Jeffrey
Austin Lipman

Ko kaze da Arsenal nema roster za ligu prvaka. :mrgreen:
1946

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 19 avg 2013, 16:06

Upalih maloprije SSN i dolje onaj scroll ticker žutim slovima: "BREAKING Arsenal bid for Cabaye rejected." I vrti vazdan. Ko da smo za Messija bidali. Kakav šljam je ovaj klub postao.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 avg 2013, 16:36

Consigliere je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:michu je qurac moj , ne do Bog da njega dovedemo. Ne znam ni kako je dao sve one golove, nema ga nigdje utakmicu, nikakvog doprinosa igri ništa. Njesra od igrača.
Giroud će ove sezone pokazat klasu.

a to za kabajea ne želim da komentarišem, da li ga je stid ponudit 10 miliona, pa nije 1. yebeni juli da se cjenkaš. al nek je odbijena koji će nam, daj makelelea :mrgreen:
neugodno mi se smijati... vise osjecam neki stid :oops:
Postavio je @111 video, pa pogledaj malo...
koje poznavanje fudbala, zaista... sigurno na troll football pratite kad postave sliku da je dao gol.
Vođa zna.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 avg 2013, 16:40

Sa ovog spiska ne moze igrati 9 igraca.Onih sto ja znam.

Gibbs,Monreal,Sagna,Koscienly,Vermalen,Arteta,Ox,Wilshere,Cazorla.
1946

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 avg 2013, 16:49

Sta bih dao da Deina vidim opet u Arsenalu, dabogda pocrkali Kroenke i Gazidis, debili samo ubiru pare...
:| :( :( :cry:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 avg 2013, 16:56

Confirmed: Arsenal can register one more player for the Fenerbache game by midnight tomorrow. Nemamo dovoljno igrača haman... Ni kos ni kazorla ne mogu igrat :D
Vođa zna.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 19 avg 2013, 16:57

frankqqqqq je napisao/la:Samuel ‏@samuelj29060 2m

SSN say Arsenal in talks with Juventus for Paul Pogba. ITV say £20m bid submitted. This is mad. http://****/12ivuUc" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je ludilo matere mi :lol: :lol: :lol:
:roll: novinare za ovakve gluposti treba tuzit. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 avg 2013, 17:02

Saurman je napisao/la:Tresle se gora rodio se miš.Tako će biti i ova sezona što se tiče transfer politike Arsenala.Vidim neki pominju i Falcao mislim stvarno. :|

Wenger - Ljudi kažu 'Kupuj igrače, kupuj igrače, kupuj igrače', ali koga da kupim. Analiziramo svakog igrača u svijetu i radimo 24 sata dnevno zbog toga.

Nakon debakla u prošloj sezoni već je trebao imati u glavi koga se treba riješiti i koji igrači bi mogli biti pojačanja.Ovako je veći dio prelaznog roka potrošio na sapunicu oko Suareza.
Ja sam spomenuo samo zato sto on kuka kako nema kvalitetnih igraca. Naravno da je i budali jasno da najveci cigan kojeg EPL pamti nece dati 60 miliona ali nek onda ne kuka kako nema kvaliteta. Kvaliteta ima za one koji zele potrositi pare a za one koji nece da trose, nema.
Evo neko rece da nije istina to za porez. Svejedno, bilo je kvaliteta i ima ga jos, samo treba platiti.

Etoo se nudio Mourinhu. Ona izjava da bi opet volio igrati u njegovoj ekipi je svakom jasna. Sto to Arsenal ne proba da ga dovede?

Nije vise ni bitno treba li ili ne treba, on MORA obradovati navijace, sponzore i igrace Arsenala. Drugacije je kad u klub dodje Sanogo a drugacije kad dodje Etoo ili Falcao.

Veliki igraci se moraju dovoditi, to ja ponavljam vec 3 godine. To se moralo uraditi jos onda dok je bilo boljih igraca u Arsenalu jer se moglo vidjeti da ce se tim raspasti ako se ne dovedu prava pojacanja. Kome je stalo da dodje ili ostane u ovakvom Arsenalu? Nije ni cudno sto svi bjeze. Ovo je raspad sistema.

SVE JE KRIV ARSENE WENGER!!!!!

Ako vec nece da trosi, nek dovodi jeftinije igrace ali kvalitetne.
Sto Begovica nije doveo? Treba Wojo da skace po zivcima vec godinama. Nek se uci negdje drugo, Arsenalu treba golman koji je vec naucen.
Fellaini je isto jos uvijek otvorena opcija, samo treba ponuditi cifru.
Toby i Christian (oba Ajax) su jos uvijek na prodaju. Oba su jos talenti i oba su pored toga vec dovoljno dobri za Arsenal. Arsenal i nema puno bolje.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 avg 2013, 17:03

Očekujete igrača novog do srijede, Gourcuff vidjeces hahahahahaha il Michu i Wiliams, ma kakvo god pojačanje valja, katastrofa nam je roster, sve valja majke mi..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 avg 2013, 17:08

hvala Allahu milostivom Webb nam sudi protiv fulhama. barem zna sudit
Vođa zna.

gunner14
Kontakt:

Post Postao/la gunner14 » 19 avg 2013, 17:39

Mozda je dobro ovako jer mi uvijek iznenadimo i najbolje odigramo kad nas svi otpisu, ali sad nazalost nemamo dovoljno zdravih igraca za takvo nesto..
Ovi svi igraci sto se spominju su smijesni i ako je to rezultat njegove analize treba ga otjerati vec prije kraja ovog prelaznog roka i dovesti nekog ko ce naci prava pojacanja..
Pa nama je odbrana najveci problem uvijek bila i ostala jer uvijek protiv jacih ekipa ona djeluje smijesno jos sad kako su nas desetkovale ove povrede treba naci kvalitetnog stopera a ovdje se sve redom ofanzivni igraci povezuju sa arsenalom poslije one sramote u subotu..
Pored stopera treba dovesti i dobrog zadnjeg veznog pa tek onda traziti napadace i krilo jer sta mu vrijedi da dovede i messija kad on ne moze zabiti koliko ova odbrana moze primiti golova

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 19 avg 2013, 17:40

Nije šećer u vodu pao, zaostajemo samo 3 boda za prvoplasiranim.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []