blavor je napisao/la:maxmore je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne spominje zato sto smo ih trebali prije toga dobiti.
Da je igrao rukom, jest, ne znam bas za namjeru, no eto, u krajnju ruku nebitno, ja osobno ne potenciram iako je ovo sigurno drugi ili treci penal koji se vrlo lako mogao dosuditi na Pecari, a nije, s te strane mislim da nitko, ali bas nitko ne moze pozeljeti ljepse gostovanje s vecim mogucnostima dobivanja bodova od Pecare.
No, medjutim, kao sto rekoh, s obzirom na veliku razliku u kvalitetu i promasene situacije, onaj Rudar je trebao i morao biti vec na poluvremenu rijesen. Kasno je naknadno kociti kad kola krenu nizbrdo.
Ma sve je jasno. Idu mi na živce ove priče o štimanju za wiliams. Ne krijem se ja iza nesviranja penala, nego me zavjere živciraju.
Prijatelju, imam previše godina da se bavim teorijama zavjere, ali tebi ako je normalno da ekipa koja je u prethodne tri utakmice zabila ukupna dva gola i osvojila dva boda, zabije na Pecari tri gola i osvoji bod, pa Širokom tri gola kući nije zabio nikad ni Željo, ni Sarajevo, ni Borac, ali nikad nikad, znači nikad, u historiji, povijesti, nikad......tebi ako je to samo splet okolnosti, a ne nešto sumnjivo, onda oprosti, pretpostavljam da Willams i Široki vode divni, krasni poslovni ljudi kojima ne bi palo na pamet da na takav način zarađuju novce, to su divni ljudi kojima je prvenstveni cilj da sve bude pošteno......ne budite djeca
Pa jebga sad zabije i Hoffenheim sa svojih 3500 stanovnika HSV-u pet golova u gostima proslo kolo, a slozit cemo se da je HSV ipak malo bolji klub od nas iz mrvicu bolje lige. Jel i to razlog da se baci sumnja na utakmicu?
Tko je gledao utakmicu vidio je jednu dinamicnu i cudnu predstavu, svakako. Prvi pogodak gostiju je jedna dobra kontra, glupost s nase strane, al lijep pogodak i ni po cemu sumnjiv. Drugi tragikomedija od postavljanja obrane i golmana. Treci, e treci je vec fenomen... Ali ne vidim sta je sumnjivo tu posebno.
Druga stavka, navodis Sarajevo, Borac, Zeljo, pa mi nemamo problema s takvim klubovima, upravo se o tome i radi, mi takve sve redom dobivamo k'o od sale sto bi se reklo, jer ih se ozbiljnije shvati i drugacije postavi, kao sto je vec pisano ovdje sa svima imamo pozitivne omjere, ali klubovi poput Rudara i slicnih... Tu svake godine gubimo prvenstva. Koliko se sjecam Rudar je prosle godine pobijedio na Pecari, pretprosle su igrali nerijeseno, ili obrnuto. Kako god, evidentno da ne odgovaraju Širokom iz nekog razloga, medjutim evo da se bavim zavjerama, rekao bih onda da sa njima ocito imamo trajni ugovor o namjestenim rezultatima.
Ne budi ni ti dijete, sumnjivih utakmica ima na sve strane, sumnjive su lige petice kamoli nasa liga, ali ako cemo ovu utakmicu promatrati tim ocima, e onda ne znam, ispada da Široki ne smije od ovih ''manjih klubova'' primiti dva, tri gola kuci inace je to skandal. Pa meni je draze da moze svatko tko dodje na Pecari igrati i ostvariti rezultat, bilo svojom igrom ili srecom, nego da nas proteziraju svako kolo, a kao sto je vec navedeno mogao je i u ovoj utakmici penal nama suditi, a i jos dva penala u prvim kolima na Pecari, pa eto, nebitno na kraju.
Sve sta kazes za Široki Brijeg, Williams ili nekoga desetog sto se tice kojekakvog poslovanja i sto vec ne, vrijedi i za bilo koji klub u BiH, pa i u Europi, kao sto i sam znas, tako da je to meni bespotrebna i glupa prica. Ne da mi se opterecivati s takvim stvarima, hrpa ljudi ''sve zna'', a u 90 posto slucajeva pogrijese u najavi, a boga mi nemaju ni neke milijune na svom kontu kako bi opravdali to da ''sve znaju''.
...Život za Široki...