Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nije ni meni jasno Aguero,drago mi je sto Navas igra,cim je doso u City na pocetku ljeta,reko sam da Dzeko treba ostat,jer ce mu dosta pomoc njegovi prodori i nabacaji,to je Dzekina igra ne Nasri,Silva i slicni
Ocekujemo dobru utakmicu i koji gol Dzeke jer ne igra Nasri 
Sigurno ce ondah Negredo uci posle 45 min za Aguera. Nema sanse da on ima kondiciju za punu utakmicu.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Yebo im aguero mater usta

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
ArturoBandini
- Kontakt:
Gdje vi planirate gledati utakmicu? Koliko vidim, nigdje prenosa...
Jovetic nije ni na klupi ?
sportklub.ArturoBandini je napisao/la:Gdje vi planirate gledati utakmicu? Koliko vidim, nigdje prenosa...
kemo malovcic prosvjetitelj uma okrenuo je Pelegrinija Kibletu zato ce dzeko da igra svaku od prve minute 
- Consigliere
- Kontakt:
4:0. Dzeko, Silva, Dzeko, Dzeko.
Umjereni optimista

Umjereni optimista
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ne treba biti proklet, 1 gol će biti dosta, ali navijamo za 2, po mogućnosti da zabije 3 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
ArturoBandini
- Kontakt:
U pravu si, sad vidim gore u cosku, mada nije bilo na tv rasporedu na internetu.darker10 je napisao/la:sportklub.ArturoBandini je napisao/la:Gdje vi planirate gledati utakmicu? Koliko vidim, nigdje prenosa...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ima li neko sopcast na engleskom? 
btw. slabo sam i nasao sopcast streamova, samo jedan i to na spanskom
btw. slabo sam i nasao sopcast streamova, samo jedan i to na spanskom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dajte linkova raja
Nema nijedan sportklub stream 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ovdje ima 20tak-30 streamova za tu tekmu
ali nikako sopcast 
evo ovdje ima 20tak-30 streamova za tu tekmu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Znaci,Negredo ima prednost nad Dzekom,dva gola dao u zadnje dvije utakmice i tako to.Kako da ne,ima al u crtanim filmovima.
evo vam braco Sportklub
http://nowwatchtvlive.com/2013/04/sport ... ub-serbia/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nowwatchtvlive.com/2013/04/sport ... ub-serbia/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Hvala punomirzatele je napisao/la:evo vam braco Sportklub
Semper Fidelis