NK Široki Brijeg

blavor
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la blavor » 19 avg 2013, 17:56

Iz ovog prethodnog posta izdvojit ću samo "tragikomedija od postavljanja obrane i golmana".....

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 19 avg 2013, 18:54

Ne pravite se ludi skripari...sve se zna u vezi vas i vasih sponzora..tj kladionica. Kvota na vas je bila POKLON...i citava BiH kadionicarska populacija je stavila KECA....i ti sad uporedjujes Hoff i HSV sa ovom presmjesnom ligom...ne budi smijesan ali i maliciozan. Cuj Rudar zabio 3 kom u Brijegu...da nije smijesno bilo bi tuzno...fakat ste providni ali eto , neka vam bude sve je bilo reguralno...al u curku

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 19 avg 2013, 19:08

stadion je napisao/la:Ne pravite se ludi skripari...sve se zna u vezi vas i vasih sponzora..tj kladionica. Kvota na vas je bila POKLON...i citava BiH kadionicarska populacija je stavila KECA....i ti sad uporedjujes Hoff i HSV sa ovom presmjesnom ligom...ne budi smijesan ali i maliciozan. Cuj Rudar zabio 3 kom u Brijegu...da nije smijesno bilo bi tuzno...fakat ste providni ali eto , neka vam bude sve je bilo reguralno...al u curku
Nevjerovatno da oni brane kladionice, kao eto normalno je da je kvota na Široki kući 1,40 protiv Rudara koji je postigao jedan gol na tri tekme, a Široki prethodno uzeo Sarajevo na Koševu, i normalno je da to završi 3:3.....sve potpuno očekivano, Rudar nikad nikom nigdje nije tri u gostima zabio, al eto na Pecari zabije, štaš, dešava se

Upravo sam pričao s čovjekom koji je pao samo 1400 KM na Širokom, kaže kod njega na facebooku desetine ljudi pokazuje listiće sa samo tim padom, kaže kvota 1,40 pa da milion KM staviš na to rudar zabio jedan gol iz tri tekme do tad, ali, slučajno ili ne, baš to ne prođe, i baš na tom paru kladionice zaradiše stotine hiljada KM.....

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 avg 2013, 19:09

stadion je napisao/la:Ne pravite se ludi skripari...sve se zna u vezi vas i vasih sponzora..tj kladionica. Kvota na vas je bila POKLON...i citava BiH kadionicarska populacija je stavila KECA....i ti sad uporedjujes Hoff i HSV sa ovom presmjesnom ligom...ne budi smijesan ali i maliciozan. Cuj Rudar zabio 3 kom u Brijegu...da nije smijesno bilo bi tuzno...fakat ste providni ali eto , neka vam bude sve je bilo reguralno...al u curku
Kaže vuk, da pojedem bakicu pa da je stavim na kladionicu. A lovac ne skida kapu. Ovaj priča o kladionici, a nije čuo za hand izlazak na marginu. To je neobrazovanost, vrlo je ograničen i neubrojiv sa pričom bez osnovane sumnje, al' pitar je tu da ovu ligu minira iz razloga što je izgubio moć davnih vremena. Teška su to razdoblja i za najhrabrije, kao ti, izmakli kontroli, odmakli ti konkurenti. Baš si banana stil.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 19 avg 2013, 20:02

Onaj sudac Pilav je najogavniji. Ku rva sve je znao onda, i on se kladi, natrpao na kladionicu x2, zato nam nije ni svirao penal, spasio bi ovaj napaćeni kladioničarski narod, nama Škriparima donjeo No.1 poziciju, neće . Ccccc, kakav papak toliko nas je igralo keca, mogao nas je sve zajedno ujediniti..svi navijači, nacionalisti, fašiste, turci, ustaše , balije, čete i ne znam šta sve još.... Svi sretni sa 1 na listiću jedan dan, Široki dobio, svi slavimo. To nikom nije uspjelo. A Pilav je mogao biti heroj nacije da je svirnuo u ćuk u 94 i donjeo Širokom pobjedu, poštenu. Neće kur ava odlučio spasiti klade branio x2.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 19 avg 2013, 20:13

maxmore je napisao/la:Onaj sudac Pilav je najogavniji. Ku rva sve je znao onda, i on se kladi, natrpao na kladionicu x2, zato nam nije ni svirao penal, spasio bi ovaj napaćeni kladioničarski narod, nama Škriparima donjeo No.1 poziciju, neće . Ccccc, kakav papak toliko nas je igralo keca, mogao nas je sve zajedno ujediniti..svi navijači, nacionalisti, fašiste, turci, ustaše , balije, čete i ne znam šta sve još.... Svi sretni sa 1 na listiću jedan dan, Široki dobio, svi slavimo. To nikom nije uspjelo. A Pilav je mogao biti heroj nacije da je svirnuo u ćuk u 94 i donjeo Širokom pobjedu, poštenu. Neće kur ava odlučio spasiti klade branio x2.
Čuj ovo I ON SE KLADI,,,,,,Dali je to moguće.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2013, 20:35

blavor je napisao/la:
Nevjerovatno da oni brane kladionice, kao eto normalno je da je kvota na Široki kući 1,40 protiv Rudara koji je postigao jedan gol na tri tekme, a Široki prethodno uzeo Sarajevo na Koševu, i normalno je da to završi 3:3.....sve potpuno očekivano, Rudar nikad nikom nigdje nije tri u gostima zabio, al eto na Pecari zabije, štaš, dešava se

Upravo sam pričao s čovjekom koji je pao samo 1400 KM na Širokom, kaže kod njega na facebooku desetine ljudi pokazuje listiće sa samo tim padom, kaže kvota 1,40 pa da milion KM staviš na to rudar zabio jedan gol iz tri tekme do tad, ali, slučajno ili ne, baš to ne prođe, i baš na tom paru kladionice zaradiše stotine hiljada KM.....
Tko brani kladionice? Ne zanima me uopce kolika je bila kvota posto se ne kladim i jednostavno ne bi isao na utakmice da sam ubijedjen da je sve namjesteno, stoga uopce ne shvacam likove poput tebe i tog sto si citirao kad pricate o ovome svemu, sve znate, a nista od toga nemate, i i dalje sve to pratite. Pa smijesno.

Razlog za visu kvotu moze biti, kao sto rekoh, cinjenica da Rudar standardno prolazi dobro sa Širokim i jedan je od dva (mozda) kluba koji s nama imaju pozitivan omjer. Zar to nema bas nikakvu ulogu? Ima li mozda konstantno igranje u Europi i umor kakav faktor? Kakve veze ima sto smo Sarajevo u gostima dobili, pa Sarajevo nama dodje kao najlaksa utakmica s obzirom na rezultate u zadnjih pet godina, pa imaju poraznu statistiku u odnosu na nas, lakse to dobijemo nego utakmicu protiv (lupam) Travnika.
Nigdje veze, valjda se gleda nogomet zato sto se neocekivane stvari dogadjaju, zato sto se ''nemoguce'' moze desiti, zar zato ljudi odavde i ne sanjaju i prate svoje klubove u Europi, nadajuci se da ce bas njihov klub napraviti nesto nepojmljivo te sezone. Sta, sad jer sam usporedio to sa HSV-om koji primi pet komada kuci odmah ne valja jer usporedjujem sa premijer ligom? Valjda je bitno tko je domacin i kakav je odnos snaga. Pa tko onda u ovoj ligi ne namjesta konstantno po vama? Evo ja ga onda ne vidim, odjednom mi svaka utakmica sumnjiva.
Cuj nevjerovatno da Rudar zabio spletom okolnosti tri gola na Pecari. Pa taman kao da smo Real Madrid (koji usput receno svake druge godine ispada od treceligasa i nizih po Kupu) zaboga, a ne da dolazimo, kao i Rudar, iz iste siromasne lige.
Jedva, ali jedva cekam da netko od ovih ''vodecih'' napravi kiks i desi se ''sumnjiv'' rezultat kako bi opet pojedini dosli na svoje. Sve vidim price ovaj zaradio, onaj zaradio, kladionice zaradile, a gdje je VASA ZARADA kad sve znate? U k.urcu, gdje i znanje...
...Život za Široki...

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 19 avg 2013, 20:48

Dobro, legendo, izvini, nije štela, ne srdi se, normala je da Rudar nikad nikom tri u gostima nije zabio al sad jest, i normala je da Široki kući nikad ni od kog nije tricu primio, al sad jest, sve je to normala, svi pošteni, divni, krasni, **** ga, jaka liga, svak ga svakom zapapri, Rudar zabije go u tri tekme, pa tri u jednoj, to ni u BUndesligi nema, takve neizvjesnosti :)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2013, 20:52

Jebga, to je nogomet, zato ga ljudi prate.
Ajde, primit cemo i mi opet od nekoga tri gola na Pecari pa ce valjda biti manje sumnjivo ccc.
...Život za Široki...

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 19 avg 2013, 21:46

amypitar je napisao/la:Utakmica Široki-Rudar je klasicna stimaljka za kladionice.Masa ljudi u nedelju igra na domacina-1. Siroki u formi,pobjedio Sarajevo,pobjedom idu na prvo mjesto,sve je to uticalo da se pare stave na domacina,ali pred samu utakmicu pocinju spekulacije te se igra x2,sto se i obistinilo.Utakmica je bila u nedelju u 20,00 sati,kad je bilo malo parova za igrati,a kvota na Siroki dobra 1,40 da se raja navuce. Sam koficijen od 1,40 je bio mamac da se raji uzmu pare. Zasto ? Da je Rudar igrao recimo na Kosevu ili Grbavici kvote ne bi bila veca od 1,20. Ako je Siroki bolja ekipa od Sarajeva,a jeste, zasto kladionice na Siroki stavljaju vece kovte. Isti slucaj sa drugom ekipom, koja je kao i Siroki sklona štimanju za kladionice, je Olimpic. Isti slucaj.! Igraju sa tamo nekom Mladosti kvota 1,50,doduse Olimpic je pobjedio ,ali kladionicari sad izbjegavaju igrati na domacina(Olimpic),jer su se dobro opekli.Pa sjetite se prosle godine Olimpic kao domacin je gotovo sve utakmice igrao nerjeseno.Treca ekipa je Zrinjski . Prosle godine davala bodove u Mostaru kome god je trebalo,i tko je naravno platio..Pa sami igraci Rudara su posle utakmice bili u soku ,kako su lagano dali tri komada,ljudi se ne sjecaju kad su kao domacini nekom uvalili tricu,a kamoli kao gosti.Tako da vam ovi komentari o penalima su smjesni,uprava Sirokog je fino odradila svoj posao,jer kvota na x je bila vise nego dobra,te su se fine para uzele.

Zaboravio si Fk Sarajevo navest, sjeti se na Koševu GOŠKA, Drine iz Zvornika...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 avg 2013, 22:23

york je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Utakmica Široki-Rudar je klasicna stimaljka za kladionice.Masa ljudi u nedelju igra na domacina-1. Siroki u formi,pobjedio Sarajevo,pobjedom idu na prvo mjesto,sve je to uticalo da se pare stave na domacina,ali pred samu utakmicu pocinju spekulacije te se igra x2,sto se i obistinilo.Utakmica je bila u nedelju u 20,00 sati,kad je bilo malo parova za igrati,a kvota na Siroki dobra 1,40 da se raja navuce. Sam koficijen od 1,40 je bio mamac da se raji uzmu pare. Zasto ? Da je Rudar igrao recimo na Kosevu ili Grbavici kvote ne bi bila veca od 1,20. Ako je Siroki bolja ekipa od Sarajeva,a jeste, zasto kladionice na Siroki stavljaju vece kovte. Isti slucaj sa drugom ekipom, koja je kao i Siroki sklona štimanju za kladionice, je Olimpic. Isti slucaj.! Igraju sa tamo nekom Mladosti kvota 1,50,doduse Olimpic je pobjedio ,ali kladionicari sad izbjegavaju igrati na domacina(Olimpic),jer su se dobro opekli.Pa sjetite se prosle godine Olimpic kao domacin je gotovo sve utakmice igrao nerjeseno.Treca ekipa je Zrinjski . Prosle godine davala bodove u Mostaru kome god je trebalo,i tko je naravno platio..Pa sami igraci Rudara su posle utakmice bili u soku ,kako su lagano dali tri komada,ljudi se ne sjecaju kad su kao domacini nekom uvalili tricu,a kamoli kao gosti.Tako da vam ovi komentari o penalima su smjesni,uprava Sirokog je fino odradila svoj posao,jer kvota na x je bila vise nego dobra,te su se fine para uzele.

Pokušavati u isti kos stavljati instituciju,giganta,i Siroki je vise nego smjesno. :lol: FK.Sarajevo je; brend ,tradcija,ime,institucija,sve ono sto Vi nikad necete biti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!Kad pogledaš ovaj klip možda skontaš neke stvari. :idea: " onclick="window.open(this.href);return false;

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 avg 2013, 22:52

amypitar je napisao/la:

Pokušavati u isti kos stavljati instituciju,giganta,i Siroki je vise nego smjesno. :lol: FK.Sarajevo je; brend ,tradcija,ime,institucija,sve ono sto Vi nikad necete biti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!Kad pogledaš ovaj klip možda skontaš neke stvari. :idea: " onclick="window.open(this.href);return false;
Pa jel te stid sto je ta tvoja institucija neki dan izgubila od jadne, male Listice, kako ih vi volite nazvati? Jel te stid te tvoje institucije koja u zadnjih 15 utakmica protiv Sirokog ima 9 poraza, 4 remija i cak 2 pobjede :lol: Znas li da zadnjih 5-6 godina protiv Sirokog imate negativan omjer i na Kosevu? Ljudi vas trpaju kad stignu, a ti se nasao pametovat tko je institucija.

Ja da sam na tvom mjestu nebi se javljao na ovoj temi.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 avg 2013, 22:56

Signore je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Pa jel te stid sto je ta tvoja institucija neki dan izgubila od jadne, male Listice, kako ih vi volite nazvati? Jel te stid te tvoje institucije koja u zadnjih 15 utakmica protiv Sirokog ima 9 poraza, 4 remija i cak 2 pobjede :lol: Znas li da zadnjih 5-6 godina protiv Sirokog imate negativan omjer i na Kosevu? Ljudi vas trpaju kad stignu, a ti se nasao pametovat tko je institucija.

Ali on nije prošao tranziciju, klasičan primjer čovjek ostalog u prošlom vremenu, iz Zaostroga. Zabavlja se mali!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

SB96
Kontakt:

Post Postao/la SB96 » 19 avg 2013, 22:58

Signore je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Kako se volimo namirivat ovih institucija :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 avg 2013, 23:24

amypitar je napisao/la:
york je napisao/la:

:lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2013, 00:49

ŠB_Fidelis je napisao/la:Jebga, to je nogomet, zato ga ljudi prate.
Ajde, primit cemo i mi opet od nekoga tri gola na Pecari pa ce valjda biti manje sumnjivo ccc.
gubili smo od Modriče 1:3, Olimpica 0:3 kad je Raščić ispraćen pljeskom..eto ovih sam se sjetio onako usput..
koga boli k..c sta ovi kladionicari pisu...eto svi igrali 1, sve neki dobici od 50-60 KM..sve skupa kad saberes nema 5 000 KM i radi toga ce se šteliti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i to navode wwin kladionicu..sta cemo sa ostalima premier? sportplus? bet live? itd itd :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 20 avg 2013, 02:57

Kevin je napisao/la:
gubili smo od Modriče 1:3, Olimpica 0:3 kad je Raščić ispraćen pljeskom..eto ovih sam se sjetio onako usput..
koga boli k..c sta ovi kladionicari pisu...eto svi igrali 1, sve neki dobici od 50-60 KM..sve skupa kad saberes nema 5 000 KM i radi toga ce se šteliti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i to navode wwin kladionicu..sta cemo sa ostalima premier? sportplus? bet live? itd itd :roll:
Ti koji ne znaš da je williams iz Širokog Brijega baš si neozbiljan sugovornik, ne znam odakle si al pusti ljude iz Širokog da pišu, jer od tamo definitivno nisi ili ako jesi imaš najviše 12 godina da imaš barem 13 znao bi i ko je vlasnik Williamsa i odakle je, znači ili nisi iz Širokog ili si neozbiljni dječak, kako god bilo, svaka polemika s tobom prestaje imati ikakav smisao pa ću ti s osmjehom mahnuti i pokušati preskakati čitanje bilo čega što ti pišeš ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2013, 07:54

blavor je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Ti koji ne znaš da je williams iz Širokog Brijega baš si neozbiljan sugovornik, ne znam odakle si al pusti ljude iz Širokog da pišu, jer od tamo definitivno nisi ili ako jesi imaš najviše 12 godina da imaš barem 13 znao bi i ko je vlasnik Williamsa i odakle je, znači ili nisi iz Širokog ili si neozbiljni dječak, kako god bilo, svaka polemika s tobom prestaje imati ikakav smisao pa ću ti s osmjehom mahnuti i pokušati preskakati čitanje bilo čega što ti pišeš ;)
:lol: :lol: :lol:
eto ti znaš koliko je meni godina..
ja sam ti poslao gdje je sjedište wwin kladionice..barem službeno
a znam ja ko je gazda..

i na kraju, glupa vam priča..spamate temu glupostima..imate tamo negdje vjerojatno topic kladionica pa raspravljajte dalje tamo o tome i bogatite se kad sve znate!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 avg 2013, 09:09

Blavor vs Po.skok 1,30 3,90 8,00 Ma tipujem keca na Blavora nekako mi je sigurniji ( valjda nije namjesteno) :lol: :lol: :lol: ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 20 avg 2013, 09:11

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Blavor vs Po.skok 1,30 3,90 8,00 Ma tipujem keca na Blavora nekako mi je sigurniji ( valjda nije namjesteno) :lol: :lol: :lol: ;)
Samo im fali Neretvanski Kalkan i tepsija. :D :D :D :D
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 6 gostiju.