1. HNL

SiamoNoi
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la SiamoNoi » 17 avg 2013, 10:41

England je napisao/la:Sinovcic doveo Torlaka, na dobrom su putu da ispadnu, kakav Torlak u HNL-u prespor igrač, Zadar ionako ispada.?
Teško će ispast kad imaju Sinovčića.
Signore je napisao/la:...ali da ni PAOK nebi bio los, jer nema bas nekog izbora, a Grcka je cijela u raspadu, pa tako i njihov nogomet.
Ali ne i PAOK.Vlasnik im je nekakav milijarder mislim i prilično dobru ekipu imaju.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 avg 2013, 23:00

Iako Rijeka bilježi bolje rezultate nego prijašnjih sezona, mišljenja sam da ulaganja još nisu opravdana i da ne igraju nešto posebno kvalitetno. Protiv Dinama, Hajduka i Splita, tri (uz Lokomotivu) najjača protivnika su izvukli tri neriješena ishoda, s tim da ni protiv Hajduka, a naročito protiv Dinama nisu pružili bogzna što od igre (protiv Splita nisam gledao). To je bilo bezidejno, jalovo i bez šansi.
Pozitivno je to što ne prosipaju bodove protiv uvjetno rečeno "manjih" ekipa, Zadar (koji im je prijašnjih godina znao odnijeti bodove i sa Kantride), uvijek neugodna i u posebnom lokalnom ozračju kad igra protiv njih, Istra, te razbijanje slabog Osijeka u njihovoj najboljoj partiji u HNL-u. Knežević - Alispahić - Benko je njihova kičma i najbolji dio ekipe. Imaju kvalitetne pojedince (gore navedeni + An.Sharbini), ali još ne dišu kao ekipa.

S druge strane, Slaven Belupo je najneugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva. Ekipa koja je zadnjih desetak godina u vrhu HR nogometa, trenutno je na samom začelju prvenstva sa gol razlikom 6-10. Bilo je odlazaka ove sezone, ali i dalje imaju u svojim redovima iskusne prvoligaše, golman Rodić, pa vezni Gregurina, Delić, Rak i Glavica, obrambeni Melnjak i u napadu Novinić. Jednostavno ih ne ide. Kao što reče Signore, još od proljeća, od prošle sezone njima su kola krenula nizbrdo. U sljedećem kolu kući dočekuju Dinamo i mislim da je samo pitanje dana kada će Katalinić dobiti otkaz jer od ove ekipe se očekivalo puno više, da bude u sredini, oko 5.-6. mjesta..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 avg 2013, 23:12

Slavenu su kola niz brdo krenula od jeseni prosle sezone, bili bi oni sretni da je proljece. U zadnjih 20 i nesto utakmica HNL-a imaju tek 2-3 pobjede. Nebi volio da ispadnu iz lige, nikako, ali se sve bojim da oce. Klub je u velikim problemima, mislim da jos uvijek nemaju upravu, to je vjerojatno i glavni razlog losih igara. Pored toga su izgubili dosta financijskih zbog kraha sponzora, pa je pitanje i koliko su redovna primanja, a svi mi jako dobro znamo da se igracima ne igra ako nema place. Ni nama obicnim ljudima se ne radi posao koji radimo ako nema place. Nitko nije lud da se trudi bezveze, a i moral padne jako nisko. Umjesto da nam novinari svaki dan serviraju kad Ronaldo i Messi idu na WC, koliko je grama smrsao Neymar, sta ima novog u zivotu Zdravka Mamica itd. itd., zaista bi bilo dobro vidjeti opsiran istrazivacki clanak sta se desava s ovim klubom.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 19 avg 2013, 08:12

Nedugo nakon domaćeg prvenstvenog poraz od Istre, strateg Osijeka Tomislav Steinbrückner podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera osječkog prvoligaša.

Peti prvenstveni poraz u šest kola donio je i prvu ovosezonsku trenersku žrtvu. Nakon bolnog domaćeg poraza od Istra, trener Osijeka Tomislav Steinbrückner je, kako saznajemo, podnio neopozivu ostavku te o tome obavijestio predsjednika NK Osijeka Zdravka Josića.

Nemogućnost postavljanja kvalitetne obrambene igre, koja je rezultirala sa 17 primljenih pogodaka u šest kola, te nemogućnost zadržavanja vodstva (Osijek je izgubio tri utakmice u kojima je poveo), rezultirali su ovakvom odlukom trenera Osijeka, koji je po svemu sudeći zaključio da ne može pronaći rješenje za ove probleme.

Službeno očitovanje iz kluba očekujemo tijekom sutrašnjeg dana.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 avg 2013, 09:44

Signore je napisao/la:Slavenu su kola niz brdo krenula od jeseni prosle sezone, bili bi oni sretni da je proljece. U zadnjih 20 i nesto utakmica HNL-a imaju tek 2-3 pobjede. Nebi volio da ispadnu iz lige, nikako, ali se sve bojim da oce. Klub je u velikim problemima, mislim da jos uvijek nemaju upravu, to je vjerojatno i glavni razlog losih igara. Pored toga su izgubili dosta financijskih zbog kraha sponzora, pa je pitanje i koliko su redovna primanja, a svi mi jako dobro znamo da se igracima ne igra ako nema place. Ni nama obicnim ljudima se ne radi posao koji radimo ako nema place. Nitko nije lud da se trudi bezveze, a i moral padne jako nisko. Umjesto da nam novinari svaki dan serviraju kad Ronaldo i Messi idu na WC, koliko je grama smrsao Neymar, sta ima novog u zivotu Zdravka Mamica itd. itd., zaista bi bilo dobro vidjeti opsiran istrazivacki clanak sta se desava s ovim klubom.
Umanjene su financije, a koliko love toliko i muzike, al' neće Slaven imati probleme radi lošijeg starta, ipak su oni kvalitenija ekipa i od Osijeka, HD, Zadra te će se oni konsolidirati, prije nekoliko sezona nisu imali boda u prvi 6 kola pa su napravili seriju dobrih rezultata.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 avg 2013, 10:44

Porazom od Istre 1961 od klupe Osijeka oprostio se Tomislav Steinbrückner...

Nemam više živaca. Podnosim neopozivu ostavku. Ne upirem ni u koga kao krivca. Ja sam krivac, primili smo 17 pogodaka u šest kola. Ušli smo u prvenstvo s igračima koje smo imali, nisam znao da neću imati Smoju i Kurtovića, da će kasno doći Babić i Vitaić. U zadnjoj minuti na klupi sam rekao sportskom direktoru Žitnjaku da podnosim ostavku i to je moja definitivna odluka. Nadam se da će ona nešto i potaknuti, ovaj klub je dugo u životarenju, navikao već da u njemu nema pet-šest plaća. Na blagdan Velike Gospe ništa nije radilo, a tamo gdje su mogli moji igrači nisu išli jesti jer za to nemaju novca. Ne, više ne mogu - jasan je nakon utakmice bio već bivši trener Osijeka.

Stvarna slika. Inače na sve dugove Osijeka se i nadovezala Gradska banka d.d. u stečaju sa potrživanjima od 39 mil.kuna. Velika je vjerovatnost da Osijek sezonu završi kao Varteks ili Karlovac ...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 19 avg 2013, 17:54

Nakon što je Tomislav Steinbrückner sinoć podnio neopozivu ostavku na dužnost trenera NK Osijeka, čelnici kluba nisu odugovlačili s odlukom o novom treneru. Steinbrücknerov nasljednik bit će Davor Rupnik.

Osječki prvoligaš nakon samo šest kola bio je prisiljen krenuti u potragu za novim trenerom. Sinoćnji poraz od Istre 1961 bio je kap koja je prelila čašu Tomislava Steinbrücknera i on je podnio neopozivu ostavku.

"Nemam više živaca, podnosim neopozivu ostavku. Ne upirem prstom, ja sam krivac, primili smo 17 pogodaka u šest kola. Nadam se da će ova odluka nešto potaknuti, ovaj klub dugo životari i navikao je da nema pet ili šest plaća", rekao je sinoć Steinbrückner.

Vodstvo Osijeka odmah je jutros donijelo odluku o novom treneru kluba, povjerenje će dati Davoru Rupniku, koji u Gradski vrt dolazi s mjesta trenera trećeligaša BSK-a iz Bijelog Brda.

Davor Rupnik je 42-godišnji stručnjak rodom iz Osijeka, za koji je dugo godina i nastupao. Igračku karijeru je nakon Osijeka nastavio u Izraelu, gdje je veoma uspješno nastupao do kraja karijere. Nakon povratka u Hrvatsku preuzeo je osječki Grafičar Vodovod kojeg je uveo u Drugu HNL Istok i postigao nevjerojatan uspjeh osvajanjem drugog mjesta iza Cibalije, nakon čega je uslijedilo razočaranje i Grafičar zbog nedostatka uvjeta ispada u Treću HNL. Tamo pod vodskom Rupnika ponovno postaje prvakom, no uvjeti ovog kluba ponovno nisu zadovoljili kriterije, Grafičar je ostao u Trećoj HNL, a Rupnik razočaran otišao put Vukovara.

Unatoč teškoj financijskoj situaciji i slabom igračkom kadru, Vukovar je pod Rupnikom igrao vrlo dobro, no nedovoljno za ostanak u Drugoj HNL, nakon čega popularni "Roša" odlazi u BSK iz Bijelog Brda. U prvoj sezoni osvojio je naslov prvaka Treće HNL s ogromnom razlikom pred pratnjom, no klub je odustao od ulaska u Drugu HNL. Prošle sezone Rupnik je također vodio BSK, koji je sezonu završio na drugom mjestu, iza požeške Slavonije.

U više navrata figurirao je kao kandidat za trenera Osijeka, a neposredno uoči početka ove sezone izjavio je kako osjeća da će uskoro doći u Gradski vrt. "Drago mi je što sam u najozbiljnijim kombinacijama, nikad dosad nisam bio tako blizu preuzimanja kormila i uvjeren sam da će se prilika na tom mjestu uskoro otvoriti", rekao je tom prilikom Rupnik za Glas Slavonije, ne sluteći da će se njegova želja ostvariti samo dva mjeseca kasnije.

Samo prezime Rupnik u Osijeku izaziva veliki respekt, jer je riječ o jedinoj obitelji čije su tri generacije uspješno nastupale za osječkog prvoligaša. Njegov su dres nosili Davorov djed Franjo i otac Zdravko, član legendarne generacija iz 70-ih godina, koji je i dan danas neizostavan dio publike na osječkom stadionu.

Novog trenera bijelo-plavih čeka težak posao podizanja ekipe nakon pet poraza u šest kola, a raspored je veoma težak jer slijedi gostovanje kod Splita, a nakon toga u Gradski vrt dolazi Hajduk.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 avg 2013, 23:34

2. HNL: Uvjerljiv ulazak u sezonu za Dugopolje, Sesvete i Zagreb

http://www.hrsport.net/vijesti/465175/n ... -i-zagreb/

Malo Druge lige koja bi ove sezone trebala biti dosta zanimljiva. Puno je tu ekipa koje su igrale Prvu ligu i koje to zele ponoviti, a i onih koji zele uci u povijest svojim premijernim nastupom u najvisem rangu. Najvise ocekujem od ovih momcadi koje su bas ovo kolo upisale pobjede + Cibalia. Izdvojio bi Zagreb i Dugopolje. Pjesnici su zadrzali veliki broj igraca od prosle sezone koji su ne znam ni ja kako ispali. S onim kadrom su mogli da opstanu igrajuci zavezanih ociju. Dugopolje se pojacalo, a i imaju sjajne uslove za treniranje, pa bi trebali da nam puno pokazu. Vec iduce kolo sastaju se Dugopolje i Zagreb. Ukoliko netko od ova dva ne udje onda bi volio da nam se vrati Segesta :mrgreen: . Cak bi nju volio vise nego Zagreb, ali mislim da Zagreb ima kvalitetniju ekipu, a i pitanje je imaju li snage da dvije sezone u nizu ulaze u visi rang.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 avg 2013, 00:19

6.kolo MAXtv Prve lige

16.08.2013. 20:15 Dinamo - Lokomotiva 2-1
Strijelci: Šimunović 9', Fernandes 59'; Puljić 78'
Stadion u Kranjčevićevoj ulici
Gledatelja: 5000
http://max.tportal.hr/video.aspx?videoId=18528

17.08.2013. 19:00 Hajduk - Slaven Belupo 1-0
Strijelac: Maglica 77'
Stadion Poljud
Gledatelja: 10.000
http://max.tportal.hr/video.aspx?videoId=18543

17.08.2013. 21:00 Rijeka - Split 1-1
Strijelci: Benko 29'; Bilić 16' (11m)
Stadion Kantrida
Gledatelja: 6.000
http://max.tportal.hr/Rijeka--Split-11- ... _0__0.aspx

18.08.2013. 19:00 Zadar - Hrvatski dragovoljac 1-1
Strijelci: Sarić 24'; Doležal 28'
Stadion u Stanovima
Gledatelja: 2.000
http://max.tportal.hr/Hrvatski-dragovol ... _0__0.aspx

18.08.2013. 21:00 Osijek - Istra 1961 1-3
Strijelci: Lulić 10'; Franjić 16', de Oliveira 59', Woon 87'
Stadion Gradski vrt
Gledatelja: 2.500
http://max.tportal.hr/Osijek--Istra-196 ... _0__0.aspx

Zbog koncerta Robbie Williamsa stadion u Maksimirskoj 128 nije bio u funkciji, te je Dinamo gradskog rivala ugostio u Kranjcevicevoj koja je tek nekoliko sati prije ugostila jos jedan zagrebacki derbi, onaj drugoligaski izmedju Zagreba i Rudesa. Dinamo je po tko zna koji put uzeo sva tri boda Lokomotivi. Vec od samog pocetka vidjelo se tko je bolja momcad na terenu, a pobjednik nije dolazio u pitanje, jer je Dinamo vodio vec od devete minute.
Hajduk je s dosta muke slomio najvece razocaranje prvenstva. Nazalost, utakmicu su obiljezili ruzni povici s sjeverne tribine, te ispad kapetana Maloce. Verbalni sukob njega i Katalinica nastavio se danas.
Na Kantridi se skupila lijepa brojka ljudi koji su cekali da domaci iskoriste kiks vodece Lokomotive, te da preuzmu vodstvo na prvenstvenoj ljestvici. Cini se kao da se Split konacno trznuo i poceo igrati, pa su bijeli ispustili priliku, a momcad iz Parka mladezi dosla do bitnog boda koji bi mogao da bude prekretnica u daljnjem natjecanju.
Dragovoljac je u Stanovima dosao do bitnog boda u borbi za opstanak. Iako je Zadar na pocetku prvenstva glasio kao konkurent za ispadanje tako se za sada ne cini. Cak i Dragovoljac koji je glavni konkurent za ispadanje ne opravdava tu titulu. Igraju dobar nogomet, s puno borbe i zara, te su sasvim zasluzeno dosli do boda u Zadru. Po prikazanim igrama u dosadasnjem dijelu prvenstva sigurno su zasluzili i vise od trenutna tri boda.
Kolo su zatvorili Osijek i Istra, a Steinbrückner i svoju epizodu u Osijeku. Domaci su rano poveli, cinilo se kao da ce konacno do bodova, ali momcad Igora Pamica nije naivna, te brzo izjednacuje, a u drugom dijelu i okrece rezultat. Puljani igraju onako kako se od njih i ocekivalo pred pocetak sezone. Uzimaju bodove svugdje gdje se moze uzeti, ne gube od losijih ekipa, te drze sigurnu sredinu tablice. Tesko ce ispasti, a i Europa ce i ovu sezonu da im ostane nedosanjani san. Pored Dinama, Lokomotive, Rijeke, Hajduka, te Splita od kojeg ocekujem da se digne, tesko mogu ista.

Tablica nakon odigranih 6 kola

Kod: Označi sve

#	 Klub	          U	P	N	I	G+	G-  GR	B
1.	Dinamo 	       6	4	2	0	10	3	+7	14	
2.	Hajduk 	       5	4	1	0	12	3	+9	13	
3.	Rijeka 	       6	3	3	0	12	4	+8	12	
4.	Lokomotiva       5	4	0	1	8	 4	+4	12	
5.	Istra 1961    	6	2	2	2	8	 9	-1	8	
6.	Zadar         	6	2	1	3	9	 13  -4	7	
7.	Split            6	1	2	3	5	 10  -5   5	
8.	H. Dragovoljac   6	0	3	3	5	 9	-4	3	
9.	Osijek 	       6	1	0	5	7	 17  -10  3	
10.  Slaven Belupo 	6	0	2	4	6	 10  -4	2

Najbolji strijelci:
1. Leon Benko 6
2. Karlo Lulić 4
3. Anton Maglica 3
El Arbi Hillel Soudani 3
Duje Čop 3
Josip Ivančić 3
7. Tomislav Kiš 2
...

Najbolji asistenti:
1. Jerko Leko 2
Zvonko Pamić 2
Šime Gržan 2
Karlo Bručić 2
Petar Mišić 2
Jean Evrard Kouassi 2
Said Husejinović 2
Jan Doležal 2
9. Karlo Lulić 1
...

Raspored 7.kola
23.08.2013. 20:15 Lokomotiva - Zadar
24.08.2013. 19:00 Slaven Belupo - Dinamo
24.08.2013. 21:00 Istra 1961 - Hajduk
25.08.2013. 19:00 Hrvatski dragovoljac - Rijeka
25.08.2013. 21:00 Split - Osijek

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 avg 2013, 00:25

Signore je napisao/la:2. HNL: Uvjerljiv ulazak u sezonu za Dugopolje, Sesvete i Zagreb

http://www.hrsport.net/vijesti/465175/n ... -i-zagreb/

Malo Druge lige koja bi ove sezone trebala biti dosta zanimljiva. Puno je tu ekipa koje su igrale Prvu ligu i koje to zele ponoviti, a i onih koji zele uci u povijest svojim premijernim nastupom u najvisem rangu. Najvise ocekujem od ovih momcadi koje su bas ovo kolo upisale pobjede + Cibalia. Izdvojio bi Zagreb i Dugopolje. Pjesnici su zadrzali veliki broj igraca od prosle sezone koji su ne znam ni ja kako ispali. S onim kadrom su mogli da opstanu igrajuci zavezanih ociju. Dugopolje se pojacalo, a i imaju sjajne uslove za treniranje, pa bi trebali da nam puno pokazu. Vec iduce kolo sastaju se Dugopolje i Zagreb. Ukoliko netko od ova dva ne udje onda bi volio da nam se vrati Segesta :mrgreen: . Cak bi nju volio vise nego Zagreb, ali mislim da Zagreb ima kvalitetniju ekipu, a i pitanje je imaju li snage da dvije sezone u nizu ulaze u visi rang.
Po meni je Inter ispred Zagreba, imaju boljeg trenera i uvjerljivo su slavili u Solinu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 avg 2013, 12:09

Damir Šovšić (23 god.), veznjak Zagreba, prešao u Lokomotivu. Spominjalo ga se i kao pojačanje Hajduka, al na kraju ništa od toga i ode momak u istočni dio grada :D
Vrijednost transfera je poslovna tajna :D a njegova tržišna vrijednost (na transfermarktu) je cca 600.000 Eura.
Zagreb je u financijskim problemima, pa "mali Mamić", Medić pokušava namaknuti pare od ponajboljih igrača. Tu se najviše spominje Abdurahimi, sigurno njihov najbolji igrač.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 avg 2013, 15:38

Devet hrvatskih prvoligaških klubova raspodijelit će poklon Uefe od 715 tisuća eura, a novac je namijenjen radu s mladima.

Svi prvoligaši osim Dinama od Uefe dobivaju po 79.444 eura, javlja internetska stranica MAXtv Prve lige. Novac je to iz solidarnog fonda Lige prvaka, a Dinamo ne sudjeluje u podjeli kolača jer je već dobio sredstva kao sudionik Lige prvaka.
Novac se dodjeljuje retroaktivno, pa je ovo isplata za sezonu 2012./2013. Inače, hrvatskim prvoligašima je u sezoni prije toga pripalo 15 tisuća eura manje (700 tisuća), dok su 2010./2011. dobili svega 290 tisuća eura.
Svaki klub će svoju donaciju morati potrošiti strogo namjenski, odnosno, UEFA precizira da se novac iz fonda smije usmjeriti samo u škole nogometa i rad s mlađim kategorijama.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 avg 2013, 15:42

dubrava je napisao/la:Damir Šovšić (23 god.), veznjak Zagreba, prešao u Lokomotivu. Spominjalo ga se i kao pojačanje Hajduka, al na kraju ništa od toga i ode momak u istočni dio grada :D
Vrijednost transfera je poslovna tajna :D a njegova tržišna vrijednost (na transfermarktu) je cca 600.000 Eura.
Zagreb je u financijskim problemima, pa "mali Mamić", Medić pokušava namaknuti pare od ponajboljih igrača. Tu se najviše spominje Abdurahimi, sigurno njihov najbolji igrač.
Da su kriteriji isti za sve Zagreb ne bi odigrao prvenstvenu utakmicu prvog kola druge lige jer mu je van svih zakonskih regulativa skinuta suspenzija , a kada se uzme u obzir da su radi iste stvari zabranili Varteksu i Karlovcu nastup, opet se dovodi do zaključka kako nije baš sve regularno.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 12:49

Nista novi dan i tako to. Veceras Rijeka ide po cudo 8-) Ludnica je tamo, a nadam se da e tako biti i na terenu.

Sretno Rijeko!!
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 22 avg 2013, 14:36

Večeras je najvažnija utakmica za Rijeku još od one protiv Partizana i finale kupa. Atmosfera je odilična, tim je dobar i Stuttgart jeste možda prodrman ali švabo je to. Oni svaki vikend igraju jake utakmice dok Rijeka to odigra godišnje možda jednom. Tako da treba biti oprezan dati sve od sebe i nadati se da će gosti biti ispod svog nivoa a nadam se da će napad iskoristiti pokoju grešku odbrane Stuttgarta a da će naš Vedo imati loš dan. Kako god Forza Fiume, krepat ma ne molat!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 avg 2013, 14:38

Stadion je rasprodan jos prosli tjedan,mislim da Rijeka moze doci do povoljnog rezultata uz pomoc publike

Sretno Zlomi,sretno Rijeci
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 19:37

Vargic
Skarabot
Tomecak
Leskovic
Maric
Alispahic
Kvrzic
Zlomislic
Males
Benko
Sharbini

Hajde momci!!
RIP CITY!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 avg 2013, 20:02

DERI RIJEKO...

[youtube][/youtube]

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 22 avg 2013, 20:31

Imali kakav link? :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 21:23

0:0 odlicna atmosfera. Stuttgart moze vise trcat, ali da se igrat s njima.
RIP CITY!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.