Prije ce u Arsenal, koji smo mi retardi cak i ne obracamo paznju na igraca koji bi nam itekako mogao biti pojacanje.FCUM je napisao/la:cabaye nije ni na klupi dolazi nam

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Prije ce u Arsenal, koji smo mi retardi cak i ne obracamo paznju na igraca koji bi nam itekako mogao biti pojacanje.FCUM je napisao/la:cabaye nije ni na klupi dolazi nam
i još smješnije po meni arsenalu ni ne treba.Rooney88 je napisao/la:Prije ce u Arsenal, koji smo mi retardi cak i ne obracamo paznju na igraca koji bi nam itekako mogao biti pojacanje.FCUM je napisao/la:cabaye nije ni na klupi dolazi nam
To odavno govorim. Bio je na posudbi u Moldeu, i u jadnoj Norveskoj ligi je bio toliko los da je na kraju zavrsio na klupi. U Hullu je bila slicna situacija. Ali eto neka ga kao treci golman, da Johnstone moze ic na posudbe, jer od njega jos moze bit nesto. A svakako nema zime kad je De Gea tu.Martex je napisao/la:Ben Amos - komad drveta
Kuszczak in makingCartman je napisao/la:To odavno govorim. Bio je na posudbi u Moldeu, i u jadnoj Norveskoj ligi je bio toliko los da je na kraju zavrsio na klupi. U Hullu je bila slicna situacija. Ali eto neka ga kao treci golman, da Johnstone moze ic na posudbe, jer od njega jos moze bit nesto. A svakako nema zime kad je De Gea tu.Martex je napisao/la:Ben Amos - komad drveta
Mozda se i moze s njima tako gurati u Premier ligi, al' nama je uvjek cilj dogurati daleko u ligi prvaka, a s Clevzom i Giggsom u sredini cisto sumnjam da nesto mozemo uraditi, jedino ako bi Persie imao svoj trenutak inspiracije pa nas tako vukaomarkan79 je napisao/la:ovi sa sport.ba ili još gore sa sc.ba su odavno provjereni hroničari svega vezanog za jacksona. od golova i igre, do podataka da li mu je jutros stolica bila meka. ili tvrda, ne daj ti bože.
inače su komšije stvarno dobro igrale sinoć, biće ovo zanimljiva sezona. ja bih nekako mazohistički najviše volio da mancho nikoge ne dovede i sa clevzom i giggsom u sredini, kojima će se sredinom sezone priključiti i fletcher, osvoji titulu...
Martex je napisao/la:Willian u Tottenhamu najvjerovatnije, a nama bi najbolje pojacanje bilo da dovedemo ljude koji su u Tottenhamu zaduzeni za transfere, a ove nase uvaliti Brightonu..
Jest, ali to je radio Ferguson koji je mogao od panjeva napraviti igrace, a sad nema Fergusona a vezni red je kao i zadnjih nekoliko godina ocajan.majestic24 je napisao/la:Martex je napisao/la:Willian u Tottenhamu najvjerovatnije, a nama bi najbolje pojacanje bilo da dovedemo ljude koji su u Tottenhamu zaduzeni za transfere, a ove nase uvaliti Brightonu..
Jarane,jel mi zavrsavamo prvi ili peti na tabeli??
Kod nas je uvjek ista prica...svi prizeljkujemo pojacanja koja nikad da dodju a uvjek klepamo redom chelseja,arsenala,cityja i tottenhama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.