Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Mahmutovic je igracina, stvarno neznam sto on nikada nije dobio poziv u repku!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da mu je Sead Susic agent vec bi imao fin broj nastupa za reprezentaciju, ali posto nije i vjerovatno nece biti onda nista od njegovog nastupa za BiH.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Rockefeller
- Kontakt:
Trećerazredni igrač. Za Bosnu bi mogao igrati... al' onu koju su Madjari i Moldavci derali.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mahmutovic i Ljevakovic se provlace po ovom forumu jos od 2008 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Upravo tako Pape nema postotak tako da nista od njega, kao ni od Cocalica.Martex je napisao/la:Da mu je Sead Susic agent vec bi imao fin broj nastupa za reprezentaciju, ali posto nije i vjerovatno nece biti onda nista od njegovog nastupa za BiH.
Neka mjenajju menadzere.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nek su Vrsajevic,Sunjic,Vrancic,S.Vranjes.. prvorazredni igraci na svojim pozicijama..pa opet igraju i to i vise nego redovno.Rockefeller je napisao/la:Trećerazredni igrač. Za Bosnu bi mogao igrati... al' onu koju su Madjari i Moldavci derali.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Navedi mi bar jednog standardnog igraca A reprezentacije a da mu je Sead menadzer?Osim sto je menadzer Zahirovicu, nije niti jednom vise reprezentativcu.Prema tome prestanite srati sa tim.Martex je napisao/la:Da mu je Sead Susic agent vec bi imao fin broj nastupa za reprezentaciju, ali posto nije i vjerovatno nece biti onda nista od njegovog nastupa za BiH.
Kakav qrac i Mahmutovic, taj se otrca u Teplicama, da je bar do 2 Bundeslige dogurao. Granici sa Njemackom, pa nije izborio ni startnu postavu u Teplicama nego usao sa klupe.
U ceskoj ligi nije u stanju da zabija 10-15 golova.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Evo golova sa te utakmice Teplica...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I jos uvijek igraju u istoj osrednjoj ligi i osrednjem klubu koji se prosle sezone cak borio za opstanak.Bosniacum Lilium je napisao/la:Mahmutovic i Ljevakovic se provlace po ovom forumu jos od 2008
Sve je to krivica Seada S. Ne samo da stopira njihovo pozivanje u repku vec stopira i njihov odlazak u bolju ligu pa cak i namjesta cesku ligu. Ima li iko da zaustavi tog ccovjeka dok nije kasno......
- Rockefeller
- Kontakt:
Gdje igraju S.Vranješ i Vrančić?Martex je napisao/la:Nek su Vrsajevic,Sunjic,Vrancic,S.Vranjes.. prvorazredni igraci na svojim pozicijama..pa opet igraju i to i vise nego redovno.Rockefeller je napisao/la:Trećerazredni igrač. Za Bosnu bi mogao igrati... al' onu koju su Madjari i Moldavci derali.
calcio je napisao/la:I jos uvijek igraju u istoj osrednjoj ligi i osrednjem klubu koji se prosle sezone cak borio za opstanak.Bosniacum Lilium je napisao/la:Mahmutovic i Ljevakovic se provlace po ovom forumu jos od 2008
Sve je to krivica Seada S. Ne samo da stopira njihovo pozivanje u repku vec stopira i njihov odlazak u bolju ligu pa cak i namjesta cesku ligu. Ima li iko da zaustavi tog ccovjeka dok nije kasno......
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Evo mali Fadil sad Ciglana svaki dan sutra lopte sa rajom u parku, ima vise modrica po nogama nego svih 11 u nasoj reprezentaciji, ima 18. godina.
Sto nije pozvan ?
Sto nije pozvan ?
Zato što mu nije Sead menadžer.Elegant je napisao/la:Evo mali Fadil sad Ciglana svaki dan sutra lopte sa rajom u parku, ima vise modrica po nogama nego svih 11 u nasoj reprezentaciji, ima 18. godina.
Sto nije pozvan ?
Smoke Weed Everyday!
Nema veze Sead sa ovim, vise sala nego ozbiljna konstatacija, on se otrca u Teplicama, a Vrsajevic,Vranjes,Svraka,Sesar stvarno igraju u dominantnim klubovima i ligama pa opet dobiju poziv, momak u prosjeku po sezoni zabija nekih 10-11 golova, za treceg napadaca reprezentacije dovoljno, jednostavno zasto on ne moze dobiti priliku u reprezentaciji, a mogu je dobiti igraci losiji od njega ili slicnih kvaliteta?emir79 je napisao/la:Navedi mi bar jednog standardnog igraca A reprezentacije a da mu je Sead menadzer?Osim sto je menadzer Zahirovicu, nije niti jednom vise reprezentativcu.Prema tome prestanite srati sa tim.Martex je napisao/la:Da mu je Sead Susic agent vec bi imao fin broj nastupa za reprezentaciju, ali posto nije i vjerovatno nece biti onda nista od njegovog nastupa za BiH.
Kakav qrac i Mahmutovic, taj se otrca u Teplicama, da je bar do 2 Bundeslige dogurao. Granici sa Njemackom, pa nije izborio ni startnu postavu u Teplicama nego usao sa klupe.
U ceskoj ligi nije u stanju da zabija 10-15 golova.
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Opet se vracamo na onu pricu, ako moze Avdukic dobiti poziv moze i Mahmutovic.
Dobro eto, neka Mahmutovic bude nas treci golman.
Razlicite pozicije, kontate, na nekim nam mjestima skripi i nemamo boljih a na drugim imamo.
Dobro eto, neka Mahmutovic bude nas treci golman.
Razlicite pozicije, kontate, na nekim nam mjestima skripi i nemamo boljih a na drugim imamo.
Sva sreca pa nam je reprezentacija prva na tabeli i trenutno sa odlicnim rezulatima pod vodstvom Safeta.
A ne daj boze da smo treci da se borimo za baraz, kao da gledam da bi neigranje Mahumotovica i Cocalica bili glavni razlog za kritike i neko pametovanje.
A ne daj boze da smo treci da se borimo za baraz, kao da gledam da bi neigranje Mahumotovica i Cocalica bili glavni razlog za kritike i neko pametovanje.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma kad i pogledaš pet uzastopnih utakmica takvih igrača koji se ne mogu nikud prodati (radi "nesposobnih menadžera") shvatiš da odigraju 3 ili 4 loše i 2 ili 1 dobru. To što je neko imao sreće pa pogledao utakmicu gdje je neko dobar ne znači da jeste dobar. A ako je i dobar u pet utakmica po nekakvim standardima forumaša upitno je znanje onog ko ocjenjuje.
Ja ne pratim te izraelske i estonske lige, tako da je po meni njihov igrač dobar tek ako se proda u neki dobar klub za milion ili više eura. I tada treba sačekati da odigra koju utakmicu (preko 20 makar) pa da dam(o) neku ocjenu. Ovi što su zaglavili po lijevim ligama su jednostavno trube.
Ja ne pratim te izraelske i estonske lige, tako da je po meni njihov igrač dobar tek ako se proda u neki dobar klub za milion ili više eura. I tada treba sačekati da odigra koju utakmicu (preko 20 makar) pa da dam(o) neku ocjenu. Ovi što su zaglavili po lijevim ligama su jednostavno trube.
Što ne zove Pape Tinu Svena u repku? Mora da ni njemu nije Sead agent. 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zar imamo bolje u napadu ?calcio je napisao/la:Opet se vracamo na onu pricu, ako moze Avdukic dobiti poziv moze i Mahmutovic.
Dobro eto, neka Mahmutovic bude nas treci golman.![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Coca je zasluzio da bar bude isproban.Mozda nije bolji,ali sigurno nije nista losiji od profesionalnog navijaca druge Bundeslige,sto se tice treceg napadaca mislim da je jos uvijek Muslimovic najbolji izbor.Elegant je napisao/la:Sva sreca pa nam je reprezentacija prva na tabeli i trenutno sa odlicnim rezulatima pod vodstvom Safeta.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, L-Train, LondonBlues, nebeskasila, Roki50, Serha, Sheyi, travuljasSs, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 109 gostiju.