Naravski.Özil je najbolji na centralnom veznom je napisao/la:Naravno da je doktor za sve veznjake Utd-a samo što ga Real nema namjeru prodavati.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znaš i sam kako je jak madridski lobi(ako ne znaš,pogledaj prethodne kante)tako da ti je bolje pripaziti šta pišeš ovdje da ne bi i sam postao ponos svih Đavolario_Ferdy88 je napisao/la:Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ništa onda, odsada šaljem postove na pregled Portillu, pa ako ne budu odgovarali lobiju neka ih cenzurišeLBJ MVP je napisao/la:Znaš i sam kako je jak madridski lobi(ako ne znaš,pogledaj prethodne kante)tako da ti je bolje pripaziti šta pišeš ovdje da ne bi i sam postao ponos svih Đavolario_Ferdy88 je napisao/la:Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nemoj njemu,ubaciće ti na jedno 32689632 mjesta riječi nedojebani,lobotomac i :kava:rio_Ferdy88 je napisao/la:Ništa onda, odsada šaljem postove na pregled Portillu, pa ako ne budu odgovarali lobiju neka ih cenzurišeLBJ MVP je napisao/la:Znaš i sam kako je jak madridski lobi(ako ne znaš,pogledaj prethodne kante)tako da ti je bolje pripaziti šta pišeš ovdje da ne bi i sam postao ponos svih Đavolario_Ferdy88 je napisao/la:Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ajmeeeeeValencia je napisao/la:Barsa bi morala debelo usrati da bi Real uzeo titulu.
Kakva prica o Ozilu , malo li je 10-20(goal-asist per season) od Mesuta.
Mislim vec tri sezone pokazuje tu Nanievsku "konstantnost".
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
M.r Slikovnica idi maštaj o Baleu i Fabregasu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Eto'o je bolji igrač od Rooneya, nema sumnje.Igrač za velike utakmice. Mourinho ga želi (prenapuhanog englezića al bukvalno) da bi unio ne(mir) u svlačionicu svog najvećeg rivala a ne baš što mu je prijeko potreban.
Oni koji osporavaju Mesutove kvalitete nit' su kad šutnuli loptu a haman su i ćoravi. Prateći isključivo Ronaldove poteze drugi igrači padaju u drugi plan. I, da, Švabo je doktor za svakog igrača Jedinstva, uključujući i trenersko osoblje
Oni koji osporavaju Mesutove kvalitete nit' su kad šutnuli loptu a haman su i ćoravi. Prateći isključivo Ronaldove poteze drugi igrači padaju u drugi plan. I, da, Švabo je doktor za svakog igrača Jedinstva, uključujući i trenersko osoblje
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čuj, kad sam ja to rekao da će oni doći u United i maštao o njima, tebi opet nešto nije jasno, očito te titula malo ponijelaSaurman je napisao/la:M.r Slikovnica idi maštaj o Baleu i Fabregasu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Poznato je da rio mašta samo o monologu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Čuj, kad sam ja to rekao da će oni doći u United i maštao o njima, tebi opet nešto nije jasno, očito te titula malo ponijelaSaurman je napisao/la:M.r Slikovnica idi maštaj o Baleu i Fabregasu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again
Thiago,Bale i Fabregas tvoja i želja mnogih sa teme Jedinstva.Naravno kad sam napisao da od toga neće biti ništa rulja je to vidjela kao provokaciju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Čuj, kad sam ja to rekao da će oni doći u United i maštao o njima, tebi opet nešto nije jasno, očito te titula malo ponijelaSaurman je napisao/la:M.r Slikovnica idi maštaj o Baleu i Fabregasu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zlatna kanta a.k.a ponos svih Bavaraca strikes again
Ozil nije centralni vezni, vec ofanzivni vezni, ne znam kako ti pada na pamet da ga dovodis u vezu s CarrickomMonolog je napisao/la:Samo mi reci, o fudbalski magu, gdje bi on igrao u Unitedu. U stvari, da se ispravim - koju poziciju? Krilo - vidimo kako mu to ide u Realu? Centralnog veznog - Carrick bi umro, United bi prim'o gol po utakmici. Jbg ti, pa ljudima nije potreban Oezil kad imaju 2 maltene ista igraca u vidu Kagawe i Rooneya. Isto kad bi Bayern sad htio Cecha ili Real jos jednog Coentraoa.Saurman je napisao/la:A još su mi bolji ovi fanovi Utd-a kao ono ta' će nam Ozil imamo mi Kagawu.
U Unitedu Giggs kolo vodi, sad Moyes a i prije njega Ferguson mu pruzaju previse "paznje". Mozda to ima veze i sa (ne)kvalitetom igraca koje United trenutno posjeduje.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ozrene - citaj sta je sve napisano, majke ti. Nemoj lupat, ziv bio. Sta si dobio boldanjem dijela teksta? Isto sto si pokusao sa onim kad sam napisao da je Eto'o jedan od najboljih africkih igraca svih vremena (u stvari, tad si reagovao saOzren je napisao/la:ne znam kako ti pada na pamet da ga dovodis u vezu s Carrickom
Dakle, Oezil NEMA POZICIJU u Unitedu. Centralnog on ne moze igrati, stavio sam ga pored Carricka da pokazem kako bi to (smijesno) izgledalo. Uostalom, pogledaj kompletnu diskusiju i shvatit ces zasto se krenulo u tom pravcu.
Za Kagawu nisu nasli poziciju, a vec je godinu tamo. I njeg guraju na krilo. To isto bi se desilo sa Oezilom. Jednostavno, dati 40 miliona za igraca kojem moras stvoriti poziciju je smijesno. Cak i kad je rijec o PSG-u ili Monacu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
I jeste li se dogovorili šta je i ko je Ozil
kakav je ko covjek
opasno je podijelio forum da je turski njemac
Razumijem kad ga hejtaju navijaci drugih klubova, ali da ga pojedini madridisti (kojih je sve više u zadnje vrijeme) prozivaju i pljuju
e to je nešto neocekivano ....valjda misle da bi Kaka bio bolji
Bez Ozila bi Real bio obezglavljen u mnogim utakmicama.
opasno je podijelio forum da je turski njemac
Razumijem kad ga hejtaju navijaci drugih klubova, ali da ga pojedini madridisti (kojih je sve više u zadnje vrijeme) prozivaju i pljuju
Upravo tako.111 je napisao/la:I jeste li se dogovorili šta je i ko je Ozil![]()
kakav je ko covjek
![]()
opasno je podijelio forum da je turski njemac![]()
Razumijem kad ga hejtaju navijaci drugih klubova, ali da ga pojedini madridisti (kojih je sve više u zadnje vrijeme) prozivaju i pljuju![]()
e to je nešto neocekivano ....valjda misle da bi Kaka bio bolji
![]()
Dovoljno je pročitati izjave Mourinha o Ozilu tj da je on jedan od glavnih kotača u timu bez kojeg Real ne bi uzeo Primeru.
Ali uvijek se nađu pojedinici koji će pljuvati po Ozilu.
Igrac poput Ozila ima zagarantovano mjesto u svakom klubu. Moze igrati na nekoliko pozicija, ne vidim zasto bi trebali izmisljati pozicije?! Ako mislis da je Kagawa bolji ili Valnecia od Ozila, onda je to druga stvar!Monolog je napisao/la:Ozrene - citaj sta je sve napisano, majke ti. Nemoj lupat, ziv bio. Sta si dobio boldanjem dijela teksta? Isto sto si pokusao sa onim kad sam napisao da je Eto'o jedan od najboljih africkih igraca svih vremena (u stvari, tad si reagovao saOzren je napisao/la:ne znam kako ti pada na pamet da ga dovodis u vezu s Carrickom![]()
).
Dakle, Oezil NEMA POZICIJU u Unitedu. Centralnog on ne moze igrati, stavio sam ga pored Carricka da pokazem kako bi to (smijesno) izgledalo. Uostalom, pogledaj kompletnu diskusiju i shvatit ces zasto se krenulo u tom pravcu.
Za Kagawu nisu nasli poziciju, a vec je godinu tamo. I njeg guraju na krilo. To isto bi se desilo sa Oezilom. Jednostavno, dati 40 miliona za igraca kojem moras stvoriti poziciju je smijesno. Cak i kad je rijec o PSG-u ili Monacu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa maštanjem, ja nikad nisam rekao da će oni doći u United i da maštam o njima kao što si ti napisao, i jel' to zabranjeno poslati ponudu za igrača kao što je Cesc koji bi bio savršen fit na toj poziciji koja Unitedu škripiSaurman je napisao/la: Thiago,Bale i Fabregas tvoja i želja mnogih sa teme Jedinstva.Naravno kad sam napisao da od toga neće biti ništa rulja je to vidjela kao provokaciju.
A nisam te vidjeo da komentarišeš tekmu protiv Swansea, i bilo koji drugi put kad United pobijedi ti se izgubiš kao abdest, a čim treba popljuvati i vrijeđati ti si tu prvi
I ne vidim da mi dolazimo na temu Bayerna da trollamo i radimo ovo sve što ti radiš, pa da imaš neki opravdan razlog za to
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Osim ofanzivnog veznog, na kojoj poziciji moze igrati? Na krilu? Vidis li kako igra na krilu u Realu? Zamisli onda kako bi to izgledalo u Unitedu koji igru bazira na krilima.Ozren je napisao/la:Moze igrati na nekoliko pozicija,
Ne sporim Oezilovo umijece, ali ne vidim ga u Unitedu upravo zbog toga sto nema gdje igrati.
Sva bagra se nakupila na ovu stranicu 
Namanje o Realu dakako..
Vratio se Marcelo kakvog znamo.
[youtube][/youtube]

Namanje o Realu dakako..
Vratio se Marcelo kakvog znamo.
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A koga sam to vrijeđao i pljuvao na temi Man Utd ??? Dosad si bio m.r slikovnica a sad si počeo i da lažeš hmm.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakve to veze ima sa maštanjem, ja nikad nisam rekao da će oni doći u United i da maštam o njima kao što si ti napisao, i jel' to zabranjeno poslati ponudu za igrača kao što je Cesc koji bi bio savršen fit na toj poziciji koja Unitedu škripiSaurman je napisao/la: Thiago,Bale i Fabregas tvoja i želja mnogih sa teme Jedinstva.Naravno kad sam napisao da od toga neće biti ništa rulja je to vidjela kao provokaciju.![]()
A nisam te vidjeo da komentarišeš tekmu protiv Swansea, i bilo koji drugi put kad United pobijedi ti se izgubiš kao abdest, a čim treba popljuvati i vrijeđati ti si tu prvi
I ne vidim da mi dolazimo na temu Bayerna da trollamo i radimo ovo sve što ti radiš, pa da imaš neki opravdan razlog za to
Problem je što ti i tebi slični vide provokaciju u svakom postu koji se kosi sa vašim razmišljanjem i nadama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.