Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Nije preteško,al pošto si početnik preporučujem ti Fra,Eng,Osmanlije,Kastilju ili Austriju dok se ne naučiš 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
MA uzeo sam bracu turke i polako se ucim, je*eno ovo u pm
Al bar je zanimljivije nego ona Civilizacija, ono je smor zivi
Što se uvalih sad
Uđoh u koaliciju protiv Austrije i odmah im one kretenske male zemlje objaviše rat i uvukoše me u to.Najgore je što ne mogu sam nikakav mir potpisivat pa se moram borit
A taman fino izdominiram Litvance,Latvijce i Poljake.
Al dobro je imam istok iza sebe.Krim,Osmanlije i Ukrajina odnosno najjače zemlje istočne Evrope su u dobrim odnosima sa mnom,još da s Osmanlijama uđem u savez i mogu kakav svjetski rat započet

Al dobro je imam istok iza sebe.Krim,Osmanlije i Ukrajina odnosno najjače zemlje istočne Evrope su u dobrim odnosima sa mnom,još da s Osmanlijama uđem u savez i mogu kakav svjetski rat započet
Kako će ti tek bit zanimljivo kad pozovu Crusade na tebeMElloo je napisao/la:MA uzeo sam bracu turke i polako se ucim, je*eno ovo u pm![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
gojzerica
- Kontakt:
hahahaahOtelo je napisao/la:Pocao igrat ovaj minecraft i sve super.Iskopao sebi neku "kucu" u kamenu.Stavio vrata,pec,nasao i uglja unutra u izobilju.Osvijetlio.I dodje jutro i ja izasao ganjat neke kokose i izgubim se![]()
![]()
Nazivcirao sam se posteno![]()
Ima li taj Minecraft cilj, neki misije, zadatke ili samo razbijas kamenje, kopas, gradis ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma fazon je ratovat a ne kopat kamenje, zar ne LBJ ?
pala je bizantija atena i pola Srbije 
kakvu konfiguraciju zahtjeva ova europa universalis IV...posto evo vec drugi treci put pokusavam igrati i laptop mi se ugasi,kao da se pregrije...
inace:
inte core 2duo processor (2.2 GHz)
NVIDIA GeForce G105M 512 MB VRAM
3GB memory
320 GB HDD
ovo je moja konfiguracija,jel bi trebalo na ovome da pici ili
inace:
3GB memory
320 GB HDD
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ma nema al to sam igrao malo jer mi je bilo dosadno.Elegant je napisao/la:Ima li taj Minecraft cilj, neki misije, zadatke ili samo razbijas kamenje, kopas, gradis ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Minimum System RequirementsT-MAC je napisao/la:kakvu konfiguraciju zahtjeva ova europa universalis IV...posto evo vec drugi treci put pokusavam igrati i laptop mi se ugasi,kao da se pregrije...
inace:
3GB memory
320 GB HDD
Operating system: XP/Vista/Windows7
Processor: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz or AMD 3500+
Memory: 2 Gb RAM
Hard disk space: 2 GB Available HDD Space
Video: NVIDIA® GeForce 8800 or ATI Radeon® X1900, 512mb graphics memory required.
Resolution at least: 1024*768
Sound: Direct X-compatible sound card
DirectX®: DirectX 9
Controller support: 3-button mouse, keyboard and speakers
Special multiplayer requirements: Internet Connection or LAN for multiplayer
Multiplayer: Up to 32 other players in multiplayer mode
pa jel bi trebalo sad da ide ili ne
kako vidim fali mi ovih herza
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
vidim da te *ebe procesorT-MAC je napisao/la:pa jel bi trebalo sad da ide ili ne![]()
nisam se ni ja brinuo evo do sada
mozel se ovo kako,nesto uciniti,igra mi se strahota a nece...laptop m izdahne nakon nekog vremena
mozel se ovo kako,nesto uciniti,igra mi se strahota a nece...laptop m izdahne nakon nekog vremena
nista sacekat cemo nekoga ko zna, kad ovdje naletiT-MAC je napisao/la:nisam se ni ja brinuo evo do sada![]()
@T-mac probaj smanjiti tamo u graphic one detalje, to mi sad jedino pada napamet
. Ako ne bude moglo probaj sa EU3.
@MEllo kolko ja uprati ti igras sa Osmanlijama. Jesil imo kakav Casus Belli protiv Srbije kad je isteklo primirje il si h onako napo
.
@MEllo kolko ja uprati ti igras sa Osmanlijama. Jesil imo kakav Casus Belli protiv Srbije kad je isteklo primirje il si h onako napo
Za mene je HOI 2 vrh Paradox igri, EU4 je prejednostavan.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sta ti je casus beli
Objavio im rat uletio u teritorij sa 17 jedinica i pobio sve 
CB je razlog za rat, kada ulazis u rat bez CBa dolazi do pada stabilnosti drzave te se povecavaju sanse za bune i svakojake nepozeljne stvari. Pogotovo ako igras sa vecom drzavom u kojoj stabilnost sporije raste/se oporavlja stoga nije preporuceno ratovati cejfom. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
od onih detalja sam ostavio samo granice
i vise nije stopalo al opet izdahne laptop,samo se ugasi
bice meni izgleda tricu igrat...
bice meni izgleda tricu igrat...
EU3 Divine Wind sa MEIOU modom je 10x bolji od EU4.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Da li neko od vas igra World of Warcraft ?
Ja zadnj put igrao kad je izasla ekspanizja Cataclysma, a sad koliko je vremena proslo nevjerovatno sta su sve dodali i uradili od igre. Nemam namjeru opet se zarazit.
Ja zadnj put igrao kad je izasla ekspanizja Cataclysma, a sad koliko je vremena proslo nevjerovatno sta su sve dodali i uradili od igre. Nemam namjeru opet se zarazit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 1 gost.