Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- KapioFootball
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
daj ljudi nemojte me zaje*avat, ja procitam da je deal gotov i obradujem se, kad ono nista zvanicno.. 
HALA MADRID!!!
Znaci, Coentrao je kusur
a igracki je mnogo obecavao kad je dolazio.
Bale je realov to je valjda jasno... Mada sam misljenja kako se trebalo vise uloziti u odbranu 
- RickBlaine
- Kontakt:
Bale nije igrac Real Madrida. Nemojte pisati o tome dok ne postane sluzbeno. Mentiras, mentiras y solo mentiras. Transfer se nece dogoditi.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Dobar igrač ali puno para brate mili, kakva crna 94 milijuna, nije Bogočovjek 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
Brat, bratu, puno je ovo.La operación Bale se cierra en £93m (€108,8), el pago será de £78m (€91,2m) al entrar Coentrão (£15m - €17,6) en la operación.
- RickBlaine
- Kontakt:
Ni 150 nije puno ako ce doci
Problem je sto nece :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Stihlovka kod Portilla pila li pilaRickBlaine je napisao/la: Problem je sto nece :kava:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Portillo ga pila naopako
ali dobro
- RickBlaine
- Kontakt:
Obrnuta psihologija
Vicente, Joaquin, Adriano, Villa (...) svi bili na korak do Madrida i sve sam ih zelio toliko. Nijedan od njih nije dosao. Sada Baleta zelim u Madridu vise nego ikoga na svijetu. Sujevjerje, kad sam se ranije razocarao, sada ni ne ocekujem transfer tako da me moze samo iznenaditi 
Jedino pojacanje u mom madridistickom zivotu koje sam zelio u Madridu i da je doslo je Xabi Alonso. Ostali svi poput ovih gore nabrojanih + Vieira, Silva, Gerrard i gomila ostalih nisu dosli
Jedino pojacanje u mom madridistickom zivotu koje sam zelio u Madridu i da je doslo je Xabi Alonso. Ostali svi poput ovih gore nabrojanih + Vieira, Silva, Gerrard i gomila ostalih nisu dosli
Ja sam najvise zelio Tottija
Hajde viseee nek i ovo prodjeeeeee..
Hajde viseee nek i ovo prodjeeeeee..
ma ja mislim da je Bale "završen" u toku dana, eventualno sutra...vidiš i sam šta svi relevantniji španski mediji pišu, ne pravi se lud sadRickBlaine je napisao/la:Obrnuta psihologijaVicente, Joaquin, Adriano, Villa (...) svi bili na korak do Madrida i sve sam ih zelio toliko. Nijedan od njih nije dosao. Sada Baleta zelim u Madridu vise nego ikoga na svijetu. Sujevjerje, kad sam se ranije razocarao, sada ni ne ocekujem transfer tako da me moze samo iznenaditi

Jos jedan "kopitar" Mandrale
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Malo vam je jedna životinja, pa hajmo dovesti i drugu....ovaj put velšku
Ali Tata i momci ce se oduprijeti nabildanoj živini
mind force vs muscle force111 je napisao/la:Malo vam je jedna životinja, pa hajmo dovesti i drugu....ovaj put velšku![]()
naprijed rejal
Levy je ipak na kraju dobro nasukao Pereza.Platiti Balea 109 mil je van svake pameti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sociosi daju svoje pare za Madrid , Sociosi zele Bale , Sociosi sebi doveli Bale.
Poprilicno jednostavno za shvatit.
Poprilicno jednostavno za shvatit.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Joj kad se sjetim ove sage oko Vieire, tog sam igrača možda najviše želio u Realu. Tad je bio u mega formi, Realu falio defanzivni vezni, novine svaki dan pisale kako bi svaki čas trebao preći u Real i na kraju ništa od toga ne bude.RickBlaine je napisao/la:Vieira
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
To se zove Briga za tuđim parama, što je u startu smiješno....taman da je Perez licno iz svog džepa istresao 109 milki - who caresSaurman je napisao/la:Levy je ipak na kraju dobro nasukao Pereza.Platiti Balea 109 mil je van svake pameti.
Covjek kupio sebi novu igracku, baš kao što šeik iz Citya ili ruski tajkun iz Čelzija kupuju svake godine....samo što ne brinete se za njihove pare i ne komentarišete njihove transfere.
Istu pricu ste verglali i kad se Neymar dovodio, puno para, ovo ono....pa eto neka ga dovedu za kilu brašna ili kikirikija, ako nekako može.
Ne vidim da je neki šeik ili ruski tajkun dosad kupio nekog igrača za to 90 ili 109 mil.111 je napisao/la:To se zove Briga za tuđim parama, što je u startu smiješno....taman da je Perez licno iz svog džepa istresao 109 milki - who caresSaurman je napisao/la:Levy je ipak na kraju dobro nasukao Pereza.Platiti Balea 109 mil je van svake pameti.![]()
Covjek kupio sebi novu igracku, baš kao što šeik iz Citya ili ruski tajkun iz Čelzija kupuju svake godine....samo što ne brinete se za njihove pare i ne komentarišete njihove transfere.
Istu pricu ste verglali i kad se Neymar dovodio, puno para, ovo ono....pa eto neka ga dovedu za kilu brašna ili kikirikija, ako nekako može.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.