Postao/la Crni gavran » 19 avg 2013, 18:45
MLADOST BORAC 2 Svaka cast za Mladost, bas su osvjezenje za ovu ligu, borbeni, ne yebu nikoga, ali Borac je puno jaca ekipa i ove godine idu na najvisi plasaman
SARAJEVO ČELIK X Slabi i jedni i drugi, Čelik će ovu utakmicu sigurno odigrati kvalitetnije nego druge utakmice, tako da Sarajevo ako i pobijedi nece lako pobijediti, to sasvim sigurno
VELEŽ OLIMPIC X Jao, jako teska utakmica za prognozu, evidentno je da ce Velez biti puno tvrdji u Vrapcicima nego ove sezone i da ce se odatle tesko odnositi bodovi. S druge strane Olimpic je snazna ekipa, ali sumnjam da moze iz Mostara uzeti vise od boda.
ZVIJEZDA ŠIROKI B. X Ne znam sta se sa Zvijezdom dogadja, kao da ih je grom zgromio. Tesko da ce pobijediti ali valjda prvi bod uzmu.
RUDAR LEOTAR 1 Rudar puno bolji, polako se zagrijava i ulazi u formu
VITEZ ZRINJSKI 1 Vitez ce konacno pobijediti, Zrinjski jeste kvalitetan sastav, ali Vitez je protiv Zelje pokazao da su nezgodna ekipa, a to ce Zrinjski vjerujem osjetiti na svojoj kozi
TRAVNIK SLAVIJA 2 Slavija je puno kvalitetnija, Travnik pod imperativom pobjede, a gosti bi to mogli da iskoriste.
ŽELJEZNICAR RADNIK 1 Zeljo ce ove godine da gazi sve pred sobom i malo ko ce sa njima izaci na kraj
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor