FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Imat ce mo mi velikih problema - ne treba zatvarati oci - nadam se da se grdno varam ali bit ce velikih problema. Ne u Spanskom prvenstvu koliko u LP. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dominirali bi i u malom fudbalu ...

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Savrsen pocetak. Drago mi je zbog novog trenera. Volio bih da se i Neymar upisao u strijelce.
Sto se tice veznog reda i napada,savrsenstvo. Odbrana je bila dobra ovu utakmicu,ali se bojim ozljeda i kraja sezone kad se osvajaju trofeji. Cijeli transfer rok molim boga za jednog stopera,pa i ne mora biti WC,samo da je tu, u rotaciji. Ali bojim se da nece biti nista od toga.
Sto se tice veznog reda i napada,savrsenstvo. Odbrana je bila dobra ovu utakmicu,ali se bojim ozljeda i kraja sezone kad se osvajaju trofeji. Cijeli transfer rok molim boga za jednog stopera,pa i ne mora biti WC,samo da je tu, u rotaciji. Ali bojim se da nece biti nista od toga.
Villa: "Hoću li slaviti ukoliko zabijem protiv Barcelone? Uvijek proslavljam svoje golove, ali..."
Ostalo je nešto manje od 48 sati do prve utakmice Superkupa Španjolske između Atletico Madrida i FC Barcelone, a jedan od prvih igrača koji je progovorio o tom susretu bio je David Villa, donedavni krilni napadač katalonskog kluba.
Popularni El Guaje smatra da Atletico ima dobre šanse za trijumf nad Barçom, ali naglašava da im je za to potrebna gotovo savršena utakmica.
- Naravno da postoji prilika za pobjedu nad Barcelonom, ali za takvo nešto vam je potreban savršen dan.
- To će biti posebna utakmica za mene, budući da sam u Barçi proveo tri fantastične godine, tu imam mnogo prijatelja i za klub me vežu lijepe uspomene, ali kada utakmica krene, oni će mi biti rivali na terenu.
Na pitanje novinara hoće li slaviti eventualni pogodak protiv svog bivšeg kluba, Villa odgovara:
- Uvijek proslavljam svoje golove, ali kada na protivničkoj strani imate klub koji volite, to slavlje izgleda dosta drukčije, s određenom dozom poštovanja.
Na samom kraju razgovora, El Guaje poručuje:
- Dovoljno je pogledati njihovu statistiku u posljednjih nekoliko godina, kao i start nove sezone i to sve govori. Moramo tražiti našu šansu i način kako ih ugroziti. Osvajanje ovog trofeja je jako važno za nas - zaključio je Villa.
--------------------------------------------
David Villa, bio i ostao gospodin
Ostalo je nešto manje od 48 sati do prve utakmice Superkupa Španjolske između Atletico Madrida i FC Barcelone, a jedan od prvih igrača koji je progovorio o tom susretu bio je David Villa, donedavni krilni napadač katalonskog kluba.
Popularni El Guaje smatra da Atletico ima dobre šanse za trijumf nad Barçom, ali naglašava da im je za to potrebna gotovo savršena utakmica.
- Naravno da postoji prilika za pobjedu nad Barcelonom, ali za takvo nešto vam je potreban savršen dan.
- To će biti posebna utakmica za mene, budući da sam u Barçi proveo tri fantastične godine, tu imam mnogo prijatelja i za klub me vežu lijepe uspomene, ali kada utakmica krene, oni će mi biti rivali na terenu.
Na pitanje novinara hoće li slaviti eventualni pogodak protiv svog bivšeg kluba, Villa odgovara:
- Uvijek proslavljam svoje golove, ali kada na protivničkoj strani imate klub koji volite, to slavlje izgleda dosta drukčije, s određenom dozom poštovanja.
Na samom kraju razgovora, El Guaje poručuje:
- Dovoljno je pogledati njihovu statistiku u posljednjih nekoliko godina, kao i start nove sezone i to sve govori. Moramo tražiti našu šansu i način kako ih ugroziti. Osvajanje ovog trofeja je jako važno za nas - zaključio je Villa.
--------------------------------------------
David Villa, bio i ostao gospodin
Nema se sta reci za njega
Meni jedan od najdrazih igraca ikada, ali u srijedu nista do trofeja
Meni jedan od najdrazih igraca ikada, ali u srijedu nista do trofeja
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Svaka čast na potezu! A ovoj ostaloj "gospodi" se teško 2 metra pružiti da daju dečku dres.DesimaL je napisao/la:Grande Pique
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Villa nije razocarao!![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/slavicu ... one/111773
Kao postignut će gol ?!
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stvarno je ovaj Messi arogantan frajer
svaka cast Piqeu.
svaka cast Piqeu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Svaka cast Piqueu na ovome potezu..nisam komentarisao utakmicu, ali nema se ni sta mnogo za reci osim toga da je sve izgledalo odlicno.Ali ipak ovo je bio Levante, vidjecemo kako ce to funkcionisati protiv jacih ekipa.I ne mogu vjerovati da ne planiraju kupovati stopera, ako im prosla sezona nije pokazala da im je potreban stoper, onda su ovi u upravi nesposobni.
Sram ga i stid bilo.Bosniacum Lilium je napisao/la:stvarno je ovaj Messi arogantan frajer

...
ovo sto je ss.ba napiso nije tacno.Consigliere je napisao/la:Villa nije razocarao!![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/slavicu ... one/111773
ovo je izjavio
To će biti posebna utakmica za mene, budući da sam u Barçi proveo tri fantastične godine, tu imam mnogo prijatelja i za klub me vežu lijepe uspomene, ali kada utakmica krene, oni će mi biti rivali na terenu.
nije da nisam naviko na izmjenjene izjave igraca na ss.ba portalu,sve neki "novinari",
ne znaju il nece da prevode kako treba spanske tekstove
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo organizuju ljudi zaduzeni za njegov marketing i promociju. Piqueov potez je spontan i za svaku pohvalu. To je jedna obicna majica a djecak ce gest pamtiti cijeli zivot. Bravo Pique care!mandraX je napisao/la:Sram ga i stid bilo.Bosniacum Lilium je napisao/la:stvarno je ovaj Messi arogantan frajer
...
Fit Tony: I keep my friends close...
Pa ne bi baš rekao da je to slučaj na svakoj slici, prva, predzadnja, zadnja su naravno spontane...i još hiljade ostalih. 
[youtube][/youtube]
a yebote oplakah

a yebote oplakah
Messi u 70 minuta pretrco vise nego kod Tite za citavu sezonu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.