Jer dijamant ja mislim da se odnosi na vezni red,tako da ovo tvoje ne bi islo svakako,vrati De Jonga ispred odbrane,Montoliva na njegovo mjesto,ispred njih Saponara,a u napadu ElSha i Balo,e tad bi to licilo na nesto,ovako nema logike
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Mislim da bi to bez zadnjeg veznog bila propast 
Jer dijamant ja mislim da se odnosi na vezni red,tako da ovo tvoje ne bi islo svakako,vrati De Jonga ispred odbrane,Montoliva na njegovo mjesto,ispred njih Saponara,a u napadu ElSha i Balo,e tad bi to licilo na nesto,ovako nema logike
Zadnja izmjena: UrbyEmanuelson, dana/u 20 avg 2013, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MISTER !
Jeste hejteri
. Dobicemo ba PSV, mozda ne veceras ali sigurno je da cemo ih proci. Kad igra Balo nije bitno ko je ostatak ekipe, znam da ce cojk zabit
.
Jeste hejteri
dobro, u moru prijedloga, da nabacim i ja svoj...ja bi vako probao
sinoć gledam onog Janga-Mbiwa, toliko smo prošle zime tražili skoro svi da nam ga dovedu...a sinoć vidjeh da je lik čista kanta
ipak vjerujem da ovi naši znaju šta rade kad su u pitanju ova pojačanje pod znakom pitanja???
mi smo se svi navukli na ovog igrača a vjerujem da je rijetko ko pogledao utakmicu-dvije Montpeliera i onda mi počnemo da sudimo ko je kakav...ko da to niko u Milanu ne zna???
poenta je da mi svi znamo šta je pravi kvalitet ali taj kvalitet košta i puno je za nas...eh sad ovi pokušaji "kupi jeftino i usreći se" često i ostanu samo na pokušajima...pa da je tako lahko naći jefitnog i kvalitetnog igrača, sve ekipe bi ih bile pune
kvalitet je rijetkost i zato se masno plaća
gledajući sinoć a i prošle godine nekoliko puta Mbiwu, dojma sam da smo ga kupili da bi zijanili i da bi dobili prosjek a toga već imamo
edit:
[youtube][/youtube]
sinoć gledam onog Janga-Mbiwa, toliko smo prošle zime tražili skoro svi da nam ga dovedu...a sinoć vidjeh da je lik čista kanta
ipak vjerujem da ovi naši znaju šta rade kad su u pitanju ova pojačanje pod znakom pitanja???
mi smo se svi navukli na ovog igrača a vjerujem da je rijetko ko pogledao utakmicu-dvije Montpeliera i onda mi počnemo da sudimo ko je kakav...ko da to niko u Milanu ne zna???
poenta je da mi svi znamo šta je pravi kvalitet ali taj kvalitet košta i puno je za nas...eh sad ovi pokušaji "kupi jeftino i usreći se" često i ostanu samo na pokušajima...pa da je tako lahko naći jefitnog i kvalitetnog igrača, sve ekipe bi ih bile pune
kvalitet je rijetkost i zato se masno plaća
gledajući sinoć a i prošle godine nekoliko puta Mbiwu, dojma sam da smo ga kupili da bi zijanili i da bi dobili prosjek a toga već imamo
edit:
[youtube][/youtube]
Undici stelle - ACM 1899
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I kad mi kazu da nemamo para
Qualifying against PSV is worth €30m for Milan, not adding the €8.6m we will get by just playing in group stage(+bonuses on results).
Krkic dosao da posjeti igrace u Eindhovenu,lijepo od njega

Qualifying against PSV is worth €30m for Milan, not adding the €8.6m we will get by just playing in group stage(+bonuses on results).
Krkic dosao da posjeti igrace u Eindhovenu,lijepo od njega

Naravno da cemo dobiti, ne znam sto smo se ovoliko usplahirili.
Cast PSV-u, naravno da ih ne treba uzeti zdravo za gotovo, ali Milan je Milan. Kakav god da je sastav u pitanju, mi imamo taj pobjednicki mentalitet, nama kad treba rezultat mi ga i dobijemo. Samo bih volio da veceras rijesimo stvari, ne bih volio da konacna odluka pada u zadnjoj utakmici.
sve sminker do sminkera

Cast PSV-u, naravno da ih ne treba uzeti zdravo za gotovo, ali Milan je Milan. Kakav god da je sastav u pitanju, mi imamo taj pobjednicki mentalitet, nama kad treba rezultat mi ga i dobijemo. Samo bih volio da veceras rijesimo stvari, ne bih volio da konacna odluka pada u zadnjoj utakmici.
sve sminker do sminkera

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bude li Milan podcjenio PSV moglo bi bit svega 
I sam Allegri je izjavio da je PSV cak i favorit, tako da vjerujem da ce i sami igraci pristupiti respektabilno i oprezno, bez glave u nebesima.
Ali da su bolji od nas i da trebamo strepiti od njih, ne trebamo. Mi ako njih ne uspijemo proci, onda ni ne zasluzujemo ligu prvaka jer ocigledno nemamo sta ni da radimo tamo.
I kakav im je ovo fazon sa zelenom bojom na majicama za ligu sampiona ?
Ne kazem da je lose, ali mi djeluje nekako atipicno za Milan.
Ali da su bolji od nas i da trebamo strepiti od njih, ne trebamo. Mi ako njih ne uspijemo proci, onda ni ne zasluzujemo ligu prvaka jer ocigledno nemamo sta ni da radimo tamo.
I kakav im je ovo fazon sa zelenom bojom na majicama za ligu sampiona ?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ljudi ja sad gledam sastav PSV ja ne znam skoro pa nikoga 
meskalin je napisao/la:Ljudi ja sad gledam sastav PSV ja ne znam skoro pa nikoga
Matavz i Maher su najvece prijetnje Milanu veceras, mada ne treba zaboraviti Toivonena koji je gromada od covjeka i sigurno velika prijetnja...
- francobaresi
- Kontakt:
To je ono što mene i muči , uvijek je teško igrati protiv ekipa koje su na neki način "nepoznanica" .meskalin je napisao/la:Ljudi ja sad gledam sastav PSV ja ne znam skoro pa nikoga
Mada Milan je preozbiljan klub , vjerovatno su do detalja proučili sastav PSV-a.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Mene je najviše strah što su holanđani startali sa prvenstvom prije par sedmica a serija a počinje za vikend. Po toj logici spremniji su i uigraniji.
Što se tiče ove formacije sa slike ok je formacija. Ne možeš igrati samo sa Muntarijem defanzivcem a da ti igraju i Poli i Montolivo a pogotovo ako je 4-3-3 to nema šanse. Gdje je balans, treba i na odbranu misliti? I daleko od toga da je to defanzivan sastav a sve i da je ko te pita Milan kad je najjači bio igrao je samo sa Pippom kao čistim špicom.
Kad je Allegri u pitanju kapa dole čovjek radi odličan posao sa roosterom kojim raspolaže. Onog dana kada ga otjeraju a ostanu ovi igrači to ćemo svi shvatiti.
Što se tiče ove formacije sa slike ok je formacija. Ne možeš igrati samo sa Muntarijem defanzivcem a da ti igraju i Poli i Montolivo a pogotovo ako je 4-3-3 to nema šanse. Gdje je balans, treba i na odbranu misliti? I daleko od toga da je to defanzivan sastav a sve i da je ko te pita Milan kad je najjači bio igrao je samo sa Pippom kao čistim špicom.
Kad je Allegri u pitanju kapa dole čovjek radi odličan posao sa roosterom kojim raspolaže. Onog dana kada ga otjeraju a ostanu ovi igrači to ćemo svi shvatiti.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Večeras je bitno napraviti dobar rezultat , po mogućnosti dati makar jedan gol. Jednostavno gol/ovi u gostima puno znači , a Milan će u uzvratu biti na još većem nivou jer svaka utakmica je bitna za igrače na početku sezone. Pripreme najčešće obuhvate period od oko 6 sedmica , ali čak ni to nije dovoljno da igrači uhvate pravi ritam. Nije to samo slučaj u Milanu već skoro u svim ekipama , ipak nije isto igrati prijateljski meč i neku takmičarsku utakmicu. Zato većina igrača uhvati pravi ritam tek nakon par uvodnih utakmica u novoj sezoni.
Edit:
Evo i podatka o broju mečeva na Evropskoj sceni , koje su odigrali igrači koji bi trebali početi večerašnju utakmicu.
Abbiati (70) - Abate(25)-Mexes(83)-Zapata(21)-Urby (61) - Muntari(34) - De Jong(65)-Montolivo(35)-Boateng(30)- Balotelli (30) - Shaarawy (10) .
Podaci su preuzeti sa Wikipedie , tako da su moguća odstupanja 3 -4 meča gore/dole.
Edit:
Evo i podatka o broju mečeva na Evropskoj sceni , koje su odigrali igrači koji bi trebali početi večerašnju utakmicu.
Abbiati (70) - Abate(25)-Mexes(83)-Zapata(21)-Urby (61) - Muntari(34) - De Jong(65)-Montolivo(35)-Boateng(30)- Balotelli (30) - Shaarawy (10) .
Podaci su preuzeti sa Wikipedie , tako da su moguća odstupanja 3 -4 meča gore/dole.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
skrenuo bih malo s aktualne teme i vratio se na staru..... formacije..... nemamo mi trenutno igrača ni za jednu formaciju i to je veliki problem za nas (možda ćak i najvise za 4-3-3, ali opet fali lijevo krilo (niang premlad, boatenga necu ni spominjati)).... sto nam fali??? pa prvenstveno jedan dobar veznjak KREATIVAC sa zadnjim pasom i vizijom igre... tu bih jos pridodao veznjaka za klupu koji moze kvalitetno odigrati uz jonga, monta, polia i mladog cristantea i saponare (muntari nemoze spojiti 2 suvisla passa za redom, nocerino, traore, urbi i nisu neka opcija na klupi) i stopera koji nam treba ko budali šamar...
formacija koju najviše cijenim jest 4-3-2-1 sa 2 vrhunska playmakera i zadnjim veznim koji ima precizan dugi pass. gattuso-pirlo-ambrosini
seedorf- kaka
govori samo za sebe, ali to je prošlost i ostaje nam samo trunka nade da će se ponoviti.........
formacija koju najviše cijenim jest 4-3-2-1 sa 2 vrhunska playmakera i zadnjim veznim koji ima precizan dugi pass. gattuso-pirlo-ambrosini
seedorf- kaka
govori samo za sebe, ali to je prošlost i ostaje nam samo trunka nade da će se ponoviti.........
Bolje da igra Niang umjesto Boatenga. KPB je neupotrebljiv na desnom krilu. Da se radi o desnom veznom, moglo bi proći. Ovako, bojim se da će u ofanzivi samo biti smetnja jer će usporiti i upropastiti nekolicinu akcija. Umjesto Muntarija bi mogao igrati Poli, no nije strašno ni ako Sulley bude u prvoj postavi. Svakako bi Andrea treba ući poslije. Najbitnije je da ne igra Nocerino. Nadam se da će Urby odigrati dobro na lijevom beku, tu je možda i potrebniji nego u veznom redu; znamo da Allegri forsira De Sciglia desno
. Alternativa je Constant, Constant koji pokazuje da nije kvalitet za Rossonere.
Inače, rezultatski je svaka pobjeda dobra, pa čak ako se bude radilo i o onoj minimalnoj. Mada, kako je Allegri utjerao igračima strah u kosti, mislim da je večeras X k'o kuća. PSV je prosječna evropska ekipa, Milan je i u ovakvom sastavu za klasu kvalitetnija. Uzdam se da će momci to i pokazati na terenu.
Inače, rezultatski je svaka pobjeda dobra, pa čak ako se bude radilo i o onoj minimalnoj. Mada, kako je Allegri utjerao igračima strah u kosti, mislim da je večeras X k'o kuća. PSV je prosječna evropska ekipa, Milan je i u ovakvom sastavu za klasu kvalitetnija. Uzdam se da će momci to i pokazati na terenu.
- francobaresi
- Kontakt:
Niang uvijek ispred Boatenga , jeste neiskusan ali je zato strašno brz i odličan tehničar. Baš ono što krilni napadač treba da ima , Kevin je samo smetnja na toj poziciji.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kad bolje razmislim, Boateng nije ni za kakvu poziciju u timu. On samo može biti na klupi. Najbolje bi bilo da ga nekom prodaju za cca 10 miliona. Igrač koji je, uz Nocerina, bio jedan od nosilaca Ibrahimovićevog Milana. Nažalost, obojica su propala i ne mogu se nazvati kvalitetnim igračima.
- francobaresi
- Kontakt:
Problemi oko Kevina su počeli kad su mu na leđa "natovarili" broj 10. To je očito pretežak teret za njega , umislio lik da je Rui Costa a ni 15 % njegovog talenta nema. Prve dvije sezone je bio klasični razbijač sa odličnim šutem , i jakom motorikom. A sad , nemam opis za njegovu igru..
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Malo smo previše Nianga precijenili. Potencijal jeste ali momentalno samo to. Nije nešto ni pokazao u drugom dijelu sezone ali ona prijateljska što je dobro odigrao daje malo optimizma. Puno zuji a malo meda daje. Mora da nauči da ne komplikuje stvari i da je nogomet timska igra 
Tako je, vratite Boatengu 27, taj mi se Boa puno više sviđao.
Tako je, vratite Boatengu 27, taj mi se Boa puno više sviđao.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
a jeste navrli boze dragi....
dobijamo ovo veceras akobogda... i ima Prince da vam svima zacepi usta
Forza Milan
dobijamo ovo veceras akobogda... i ima Prince da vam svima zacepi usta
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
Slažem se treba malo optimizma, ljudi smo nismo juventini
Moja prognoza pobjeda 2 gola razlike oba gola ko drugi nego Faraon! Forza Milan!
Moja prognoza pobjeda 2 gola razlike oba gola ko drugi nego Faraon! Forza Milan!
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.