evo ih Džidić i Vasiljević guze Celtica, malo im fali za grupne faze LP-a, a njih dvojica bedem u odbrani
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
ranije su me neki ismijavali ali ja ću opet napomenuti...Vranješ je najbolji igrač Vojvodine koja guzi sve u ovim kvalifikacijama za Ligu evrope...kad vidim kakve ljudi sve pacijente pominju, Vranješ dođe ko igračina
evo ih Džidić i Vasiljević guze Celtica, malo im fali za grupne faze LP-a, a njih dvojica bedem u odbrani
Undici stelle - ACM 1899
-
celikmilan
- Kontakt:
Dugi niz godina su Mahmutović i Ljevaković najbolji u svom timu. Naročito Mahmutović u napadu a nikada nije dobio ni poziv koliko ja znam. Dobro imamo Džeku i Ibiševića a šta ako se ne daj bože oni povrijede. Treba nam još jedna solucija u napadu.
Pa pored Dzidica i Vasiljevica nas selektor poziva Sunjica smijesno, Ljevakovic i Mahmutovic su zasluzili pozive u nekoj prijateljskoj utakmici jer igraju na pozicijama gdje su nam potrebni igraci odnosno zamjena za Dzeku i Ibisevica u napadu
Limvo Likce
nije los ovaj dzidic, dobro se nosi s onim samarasom.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Dobise 2:0 Dzidic i Vasiljevic Samarasa u dzep stavili
Limvo Likce
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jeb'o Spahića i ostale , daj Džidića i Vasiljevića 
Sta omolavozavas ljude koji nose igru kluba za kojeg do jucer niko nije znao, pa ove sezone pobjede Bate Borisov koji je prosle godine pobjedio Bajern, sad pobjede Celtic koji je prosle godine pobjedio Barselonu. Nije to za ismijavanje nego im treba cestitai, a siguran sam da nisu nista losiji od Pandze, Sunjica i Vranjesabavarian_bk je napisao/la:Jeb'o Spahića i ostale , daj Džidića i Vasiljevića
Limvo Likce
Ako kojim slucajem ovaj Saktar udje u grupnu fazu LP, kolike su sanse da Susic zovne nekog od ove dvojice. Iako imaju po 29 godina, ipak LP nije mala stvar. Jos ako znamo da je donedavno Maletic pozivan iz te iste kazahstanske lige, ali je igrao u timu koji nije imao uspjeha kao ovaj. Spahic, Bicakcic, Zukanovic igraju u timovima/ ligama koji imaju daleko veci rejting sto se ne moze reci za Vranjesa,Pandzu, Sunjica..E sad pitanje je koliko su nam potrebni ova dvojica i koliko su stvarno kvalitetni. 
Sad evo gledam nesto na transfermarkt Dzidica i Vasiljevica obojica su blizu 2 metra visoki i mogu igrati na poziciji zadnjeg veznog i stopera. Ja bih njih obojicu pozva u repku a probu jer ili ce igrati ligu prvaka ili evropsku ligu a i ovaj njihov klub se bori za titulu prvaka u Kazahnstanu. Dobor bi nam dosli na poziciji zadnjeg veznog mozda nisu neki tehnicari al fizicki izgledaju spremni obojica.
Vasiljevic NI POD RAZNO ne smije da se povezuje sa reprezentacijom. Ko se sjeca sta je uradio za U21 , onda zna o cemu pisem. Kakav qrac i Vasiljevic, mamu mu ................
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
da ti njega ne mjenjas slucajno njega sa drugim Vasiljevicem jer im imamo dvojicu Nikola Vasiljevica koji su cini mi rodjeni cak i iste godine.emir79 je napisao/la:Vasiljevic NI POD RAZNO ne smije da se povezuje sa reprezentacijom. Ko se sjeca sta je uradio za U21 , onda zna o cemu pisem. Kakav qrac i Vasiljevic, mamu mu ................
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Isto zato što ti omalovažavaš Pandžu i Vranješa koji su za tog Džidića i Vasiljevića izmislili nogomet , Šunjić manje više , ali opet je kvalitetniji igrač od tog dvojca.bagra je napisao/la:Sta omolavozavas ljude koji nose igru kluba za kojeg do jucer niko nije znao, pa ove sezone pobjede Bate Borisov koji je prosle godine pobjedio Bajern, sad pobjede Celtic koji je prosle godine pobjedio Barselonu. Nije to za ismijavanje nego im treba cestitai, a siguran sam da nisu nista losiji od Pandze, Sunjica i Vranjesabavarian_bk je napisao/la:Jeb'o Spahića i ostale , daj Džidića i Vasiljevića
Čuj Džidić , u 30. godini otišao u Kazakhstan , do tada kuburio po Žepču, Posušju i pazi sad , u Kamaz Naberezhnye Chelnyu koji je mislim u ruskoj 3. ligi , i gdje još ne i da ga zove u reprezentaciju .
Hajd' molim te odi umij se malo , iziđi na zrak malo , dođi sebi . I usput obriši ovaj drugi account
Upravu si ti do njih dvojica nisu bas igrali u nekim klubovima tokom karijere al mozda su oni onaj tip igraca koji kasno pale i tek u tridesetim nesto naprave, nikad se nezna. Naravno sad protiv Slovacke nemogu dobiti poziv al protiv Lichtenstajna i Litvanije bi se mogli isprobati obojica.bavarian_bk je napisao/la:Isto zato što ti omalovažavaš Pandžu i Vranješa koji su za tog Džidića i Vasiljevića izmislili nogomet , Šunjić manje više , ali opet je kvalitetniji igrač od tog dvojca.bagra je napisao/la:Sta omolavozavas ljude koji nose igru kluba za kojeg do jucer niko nije znao, pa ove sezone pobjede Bate Borisov koji je prosle godine pobjedio Bajern, sad pobjede Celtic koji je prosle godine pobjedio Barselonu. Nije to za ismijavanje nego im treba cestitai, a siguran sam da nisu nista losiji od Pandze, Sunjica i Vranjesabavarian_bk je napisao/la:Jeb'o Spahića i ostale , daj Džidića i Vasiljevića
Čuj Džidić , u 30. godini otišao u Kazakhstan , do tada kuburio po Žepču, Posušju i pazi sad , u Kamaz Naberezhnye Chelnyu koji je mislim u ruskoj 3. ligi , i gdje još ne i da ga zove u reprezentaciju .
Hajd' molim te odi umij se malo , iziđi na zrak malo , dođi sebi . I usput obriši ovaj drugi account
Nisam ga zamjenio, to je ovaj, u mladoj je samo imao duzu kosu. Ono se ne zaboravlja, i takve nacionalisticke gnjide nam ne trebaju.vendeta87 je napisao/la:da ti njega ne mjenjas slucajno njega sa drugim Vasiljevicem jer im imamo dvojicu Nikola Vasiljevica koji su cini mi rodjeni cak i iste godine.emir79 je napisao/la:Vasiljevic NI POD RAZNO ne smije da se povezuje sa reprezentacijom. Ko se sjeca sta je uradio za U21 , onda zna o cemu pisem. Kakav qrac i Vasiljevic, mamu mu ................
http://www.transfermarkt.de/de/nikola-v ... 26035.html" onclick="window.open(this.href);return false;
neupuceni ne rise kad nemas pojma .cuj djida u 30 otiso hahahaha.covjek godinama kapiten ove ekipe.covjek u celiku igro napadaca ali ljudi skontali da je jos bolji na stoperu.
Ja se ne sjecam sta je uradio. Nesto se sjecam da je nesto bilo, ali ne sjecam se sta.emir79 je napisao/la:Vasiljevic NI POD RAZNO ne smije da se povezuje sa reprezentacijom. Ko se sjeca sta je uradio za U21 , onda zna o cemu pisem. Kakav qrac i Vasiljevic, mamu mu ................
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Kad smo igrali sa Srbijom U21, kada je sve zivo pustao, namjerno skrivio penal. Poslije toga vise nikad nije bio pozivan, raja mu yebala sve po spisku, a radilo se o bas talentovanom stoperu tad.Pirke je napisao/la:Ja se ne sjecam sta je uradio. Nesto se sjecam da je nesto bilo, ali ne sjecam se sta.emir79 je napisao/la:Vasiljevic NI POD RAZNO ne smije da se povezuje sa reprezentacijom. Ko se sjeca sta je uradio za U21 , onda zna o cemu pisem. Kakav qrac i Vasiljevic, mamu mu ................
Zao mi je sto nema snimke te utakmice, da se sam uvjeris i koji je to pacenik.
Ako mislis pod ovim za Zahirovica. momak nema jos pravo nastupa za Bochum. Nije valjda da stvarno mislis da ne moze biti ni rezerva u Bochumu?TMovac je napisao/la:
Coca je zasluzio da bar bude isproban.Mozda nije bolji,ali sigurno nije nista losiji od profesionalnog navijaca druge Bundeslige,sto se tice treceg napadaca mislim da je jos uvijek Muslimovic najbolji izbor.
emir79 je napisao/la:Vasiljevic NI POD RAZNO ne smije da se povezuje sa reprezentacijom. Ko se sjeca sta je uradio za U21 , onda zna o cemu pisem. Kakav qrac i Vasiljevic, mamu mu ................
buraz j..ebem mu i ja mamu onu nacionalističku poganu
sjecam se i ja tog idiotaemir79 je napisao/la:Kad smo igrali sa Srbijom U21, kada je sve zivo pustao, namjerno skrivio penal. Poslije toga vise nikad nije bio pozivan, raja mu yebala sve po spisku, a radilo se o bas talentovanom stoperu tad.Pirke je napisao/la:Ja se ne sjecam sta je uradio. Nesto se sjecam da je nesto bilo, ali ne sjecam se sta.emir79 je napisao/la:Vasiljevic NI POD RAZNO ne smije da se povezuje sa reprezentacijom. Ko se sjeca sta je uradio za U21 , onda zna o cemu pisem. Kakav qrac i Vasiljevic, mamu mu ................
Zao mi je sto nema snimke te utakmice, da se sam uvjeris i koji je to pacenik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.