Druge mu nema ili da napravi supe svajnija koji ce juriti brzinom svjetlosti ,a Bgm.i krila ce morati lomacesce nazad vise iciBadrHari je napisao/la:Svaka tebi cast PEP sto si tako velik covjek ali ja se ne nadam istom.
Pruze ti sve a ti ih iznevjeris.
Jednostavno ne zasluzuje drugu sansu.
Kao da plate igraca Bayerna nisu dovoljno visoke, pa hajd da ja od osiguranja pare dobijem tako sto zapalim vilu koju mi je klub dao na koristenje.
edit: Nadam se da Pep nece morati jos 4 komada primiti od jace ekipe da uvidi da mu sredini fali destruktive.
Samo da nas neko ne osramoti na kontru u Ligi Prvaka da citav svijet gleda.
I mene bas zanima kako ce se suprostavljati Unitedu, Juveu i ostalim.![]()
Valjda ce koristiti onu Juppovu stranicu iz svoje knjizice male
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Mislim da su dva zadnja vezna jedino potrebna protiv dortmunda te spanskih predstavnika reala i barcelone, a sto se ostalih timova tice ne vidim da postoji neki klub koji je u stanju da preuzme kontrolu nad "tekmom"u 90 minuta pa da bi nam taj zadnji vezni bio potreban za razbijanje njihovih konstantnih napada.PEP je napisao/la:nego mocmci sta vi mislite imal nade da pep bar nkliko puta zagira za 2 zadnja vezna.To je nas pancir bio prosle sezone od koji us svi balsitcki objekti odbijali.
A ko zna mozda toliko uigra ovaj sistem do tih okrsaja, da nam ni tada nece biti potrebna sto je po meni vrlo tesko za ocekivat
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
omerice, je l vrijeme da editujes taj potpis? msm, trenutno ne postoji klub koji se moze mjerit sa bayernom. 
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Zar se nije mogla pomjeriti utakmica sa Freiburgom, pa da se umjesto u slijedeći utorak igra npr sad u srijedu jer 30.08 igramo Super Kup.
Ovako će u 4 dana odigrati 2 utakmice.
Ovako će u 4 dana odigrati 2 utakmice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slazem se da smo dimenzija vise u odnosu na konkurenciju ali ideju o novom potpisu nemam.secer je napisao/la:omerice, je l vrijeme da editujes taj potpis? msm, trenutno ne postoji klub koji se moze mjerit sa bayernom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ooo Brencika se tivra i namah herr krmeći organizuje zatvorske igre.anelbavarac je napisao/la:Uli je dodao da je piroman clan nase porodice,i da smo imali obavezu pomoci mu u nevolji.
Omerbavarac je napisao/la:Slazem se da smo dimenzija vise u odnosu na konkurenciju
Ma bili bi vi zona sumraka da ne bi Rizzolija.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
ta znam, mozda je dovoljno da preuredis postojeci.Omerbavarac je napisao/la:Slazem se da smo dimenzija vise u odnosu na konkurenciju ali ideju o novom potpisu nemam.Ako si raspolozen da nesto skuckas, voljan sam da isto stavim u potpis
Slaven Bilić: "Nema većeg kluba od bayerna!"
ono, nist nisi dodo na tu njegovu izjavu, a zvuci daleko yebenije i gola je istina.
ti si jedan mucki provokator.Hare_BvB je napisao/la:Ma bili bi vi zona sumraka da ne bi Rizzolija.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije laz ali smo onda oklevetali Bilica s obzirom da ovo nisu njegove rijeci, ali eto, ne cita on ovaj forum pa smo sigurni da nam na adresu nece sitici sudska tuzba.secer je napisao/la:
Slaven Bilić: "Nema većeg kluba od bayerna!"
@Omere mogo si od @anela bavarca potpis uzeti 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema kod njega nista, ali u svakom slucaju sam prihvatio secerovu ponudu, pa neka ga tu dok se ne nadje nesto jos izazovnije.BadrHari je napisao/la:@Omere mogo si od @anela bavarca potpis uzeti
- anelbavarac
- Kontakt:
Mislis ono "Bayern je uspio..."BadrHari je napisao/la:@Omere mogo si od @anela bavarca potpis uzeti
Istekla opklada,nosio sam ga mjesec, bilo ne ponovilo se
U potrazi sam i ja za adekvatnim potpisom, valjda nadjem nesto adekvatno.
Ma nista izgleda da je sklonio ...Omerbavarac je napisao/la:Nema kod njega nista, ali u svakom slucaju sam prihvatio secerovu ponudu, pa neka ga tu dok se ne nadje nesto jos izazovnije.BadrHari je napisao/la:@Omere mogo si od @anela bavarca potpis uzeti
Pametno ti je i to.
Meni je naprimjer @Saurmanov dobar,zato sto je kratak, jasan a dominantan.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Ma šta je isteklo sunce ti žarko, ističe tek 28. 8. Deder vraćaj to brzo.anelbavarac je napisao/la:Mislis ono "Bayern je uspio..."BadrHari je napisao/la:@Omere mogo si od @anela bavarca potpis uzeti
Istekla opklada,nosio sam ga mjesec, bilo ne ponovilo se![]()
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
[youtube][/youtube]
Nigdje veze, davao 3 X bolje golove.
Pogotovo broj 1
.
Nigdje veze, davao 3 X bolje golove.
Pogotovo broj 1
- anelbavarac
- Kontakt:
Domuzarsko mucko djubre,se ne da prevaritiBlaszczykowski je napisao/la:Ma šta je isteklo sunce ti žarko, ističe tek 28. 8. Deder vraćaj to brzo.anelbavarac je napisao/la:Mislis ono "Bayern je uspio..."BadrHari je napisao/la:@Omere mogo si od @anela bavarca potpis uzeti
Istekla opklada,nosio sam ga mjesec, bilo ne ponovilo se![]()
geronimo je napisao/la:Ribac je dobar ali se mora priznati da igra protiv malca kojem je ovo 11-i meč u Bundesligi...
A onolike tetovaže
Sasvim dovoljno!Omerbavarac je napisao/la:Po meni najlosija karika danas je bio Muller, bez obzira na asistenciju
Onako pametno unutrašnjom zavrnuti loptu baš i ne može svako,
eto recimo da je Robben bio onaj napad ne bi valjao.
Tako da nemojte baš potcjenjivati onaj potez, potez za pobjedu.
Nije, jer je previše teatralno paogeronimo je napisao/la:Treba istaći da je Gagelmann mogao svirati penal za Eintracht. Ipak je Boa prislonio ruku na leđa onom igraču što je bio u punom naletu ka Nojinom golu.
ali situacija tik sekundu-dvije, ili možda tri
Doduše i jeste, nemojmo duše griješiti.Saurman je napisao/la:i zaslužio je
I više nego pozitivno, jer kad startamo baš dobro onda to teško i ispuštamo,effe_sa je napisao/la:Pobjeda je najbitnija, jer bilo je super jakih ekipa Bayerna i generacija koje i nisu startale u sezonu s dvije pobjede. Tako da je po tome odmah dosta toga pozitivno.
a Pep duselaš žešći
minimalan, a ipak i siguran rezultat uz dominatorsku igru gdje baš i ne ide sve k'o po loju.
secer je napisao/la:Raja, meni ovaj gvardin bayo ne izgleda dobro.
Meni je ovo ektra.
E tu smo i najjačisecer je napisao/la:Oostavlj se pitanje sta kad bude morao ganjati rezultat tj.sta kad bayo bude primoran da se potpuno otvori?
Šta će tebi to, zar nije bolje ovako što uradisecer je napisao/la:kad udjes preko mobilnog nema opcije ´uredi post´?
HahahahahaSaurman je napisao/la:Mislim da je kolega @Neutral dobio sedmodnevni boravak u Banovićima na temi Smiješne Slike.
:ugeek: (smajo koji pleše, onaj što lafo međunožjem nabija
Nećemo tu priču više provlačiti, sve je poznato,BadrHari je napisao/la:Breno
a svjedoci su da sam vjerovao u njegov psihički oporavak, jer je stvarno talenat koji se ne viđa često.
Da je bilo sve udure danas bi se upiralo prstom prema najboljem stoperu na svijetu.
ps:Uživajte u duselaškim trenucima sa našim timom, ja svakako hoću, priželio sam se.
Iako i sam imam jednu (na tetovažu mislimKlare je napisao/la: A onolike tetovaže, reklo bi se nakav zayeban tip, bi li ?
![]()
Haman da ga je to koštalo.Klare je napisao/la: Nije, jer je previše teatralno pao,
HahahaKlare je napisao/la: Šta će tebi to, zar nije bolje ovako što uradi, ta svakako ti cilj štancati postove.
![]()
Nije da se nešto bunim, ali neće valjati ako se ovakav gnoj nastavi.Klare je napisao/la: Uživajte u duselaškim trenucima sa našim timom, ja svakako hoću, priželio sam se.
Ti kao da znaš da će ovo uskoro prestati ( i početi dudu-ludu domi igra
roy_makaay je napisao/la:Kad se već Gero dotiče "laune" prijmetio sam da Robbenu ne silazi osmijeh sa lica ove sezone.evo baš ko ovom smaji.
Za sada, jedan od rijetkih kojem je sve ravno. Kod ostalih primjetih neku odsutnost, nervozu, zamišljenost...

Ovaj Paulaner već balansira neke stvari...
Vom Jäger zum Gejagten

sastala se dvojica flopova, na klarisu i geronima mislim (ispod ce biti citati koji to dokazuju), pa tracaju o mojim spamersko-trolerskim sposobnostima.
iskreno, flop si i kao takav nisi upucen u stvarno stanje i istinu, a ona glasi: ce da nas ubiju na kontre. na protivnike mislim, a tekma kontra dortmunda to dokazuje.Klare je napisao/la:Meni je ovo ektra
a ta ce ti to, jadan ne bio?! zipa da te ne vidi monolog (valjda ti je poznato da se njemu dize na tetovirane).geronimo je napisao/la:Iako i sam imam jednu
a gdje je slika koja to dokazuje?geronimo je napisao/la:na tetovažu mislim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.