Krava debela, napaćena. Mora da troši uveliko unešene kalorije pa došla da se iživljava na javno mjesto. Treba joj izvaliti glasnice da ne ometa javni red i mir. Zrelo za psihologa, poremećena ličnost.
bas me pozitivno iznenadio, svaka cast, messi jos jednom pokazao da je obicno g.ovno od covjeka
Sve ti pohvali da bi osporio Mesija -
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Na poziciji broj deset nalazi se Luis Figo. Zbog njegovog transfera u Real Madrid često se zaboravlja šta je Portugalac dao Kataloncima.
i zavrsio "nigdje ga - ko da ga nikad nije bilo"
sta drugo moze da uradi portugalski firaun....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Na poziciji broj deset nalazi se Luis Figo. Zbog njegovog transfera u Real Madrid često se zaboravlja šta je Portugalac dao Kataloncima.
i zavrsio "nigdje ga - ko da ga nikad nije bilo"
sta drugo moze da uradi portugalski firaun....
Mi sad možemo pišati po njemu, nije problem.... ali cinjenica jeste da je Juda bio kapiten Barce, punih pet godina nosio dres Blaugrane, covjek koji je bio kljucni igrac tima koji je osvojio dvije titule Primere, dva Kupa kralja, Kup pobjednika Kupova, Super kup
Portugalski firaun poput onog madridskog dezertera i njihove dojucerasnje zakletve.
Laudrup se morao naći na ovoj listi... Krojf je jednom rekao da je najveća greška koju je napravio u Barci to što njega nije uvrstio u sastav za utakmicu sa Milanom u finalu LP. Tad su u ekipi mogla igrati samo 3 strana igrača, a to su bili Koeman, Stoičkov i Romario.
Svaka čast Piqueu, kupio me bašp ovim potezom. A ne sporim da je Messi najbolji na svijetu i jedan od najvećih svih vremena ali čini mi se da ima mlu dozu arogancije, majke mi.