AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bio je i offside mislim
, ali dobro je, sada kada dodatno splasnu napadi PSV-a treba ih natrpati za rutinski revanš.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- muha milanez
- Kontakt:
Abate pa kud ne ode iz kluba 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hajde jos makar jedan, za miran revans.
Jeste jadna ekipa, tacno se vidi da ste zalutali u ovo takmicenje!! Viole bi ovo pojele za dorucak !! 
Amar Osim selektor BiH
ubio vas je psv posteno na poluvremenu, po 3 minute treba da izvedu korner,fizicka sprema 0
oj djece jesu se rastrčala...razjebat će ove naše šminkere, do nove godine se neće oporaviti
hajde i nisam očekivao neku igru ali ovo je ništa i opet vodimo...neka malo i sreće na našoj strani
samo nam treba neki slovenski napadač zabit gol
hajde i nisam očekivao neku igru ali ovo je ništa i opet vodimo...neka malo i sreće na našoj strani
samo nam treba neki slovenski napadač zabit gol
Undici stelle - ACM 1899
- Titova-Juga
- Kontakt:
Beppe je napisao/la:Jeste jadna ekipa, tacno se vidi da ste zalutali u ovo takmicenje!! Viole bi ovo pojele za dorucak !!
Čao Inter, LP.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- crvenocrni
- Kontakt:
Ljudi bolje pripremljeni sto je razumljivo s obzirom da im je prvenstvo uveliko u toku ali opet im nije dovoljno, neznam sta bi neki ovdje htjeli? 3-0 za Milan i terensku nadmoc mozda u ovom periodu? Hajmo malo biti realni... Ovo je sasvim zadovoljavajuce sa rezultatskog aspekta, igra nista posebno ali opet mogu dati jos jedan bez problema pa i nek prime jedan.
Svaka cast za koment, ide penal za raju od Cakira!!!Titova-Juga je napisao/la:Beppe je napisao/la:Jeste jadna ekipa, tacno se vidi da ste zalutali u ovo takmicenje!! Viole bi ovo pojele za dorucak !!
Čao Inter, LP.
Amar Osim selektor BiH
nije ni bitno, još uvijek mi je friško u sjećanju kako Celtic razguzi juveta i opet teren napustiše sa porazom...isto će i večeras da bude...treba im uvalit samo još gol-dva i da rahat planiram grupuBigBang je napisao/la:ubio vas je psv posteno na poluvremenu, po 3 minute treba da izvedu korner,fizicka sprema 0
Undici stelle - ACM 1899
- crvenocrni
- Kontakt:
Bice ABD, treba mi Balonja na tiketu tako da je to zavrsenoBeppe je napisao/la:Svaka cast za koment, ide penal za raju od Cakira!!!Titova-Juga je napisao/la:Beppe je napisao/la:Jeste jadna ekipa, tacno se vidi da ste zalutali u ovo takmicenje!! Viole bi ovo pojele za dorucak !!
Čao Inter, LP.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan igra kolko mu je dovoljno i povrh svega igra pametno.
Mora se priznati da fizicka sprema nije bas najbolja i da neki igraci nisi u top formi jos.
Btw Balotelli je strašan, jedan od najkompletnijih napadača na svijetu, bez obzira sto ga neki mrze. Rijetko ces naci centarfora da je onako visok, brzi, sjajan šut, tehnika, PASS IGRA
Podsjeca me na Ibrahimovića ..
Mora se priznati da fizicka sprema nije bas najbolja i da neki igraci nisi u top formi jos.
Btw Balotelli je strašan, jedan od najkompletnijih napadača na svijetu, bez obzira sto ga neki mrze. Rijetko ces naci centarfora da je onako visok, brzi, sjajan šut, tehnika, PASS IGRA
Podsjeca me na Ibrahimovića ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Al je zavrnu frajer.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Muntari i Prince out.
Poli i Niang in.
Poli i Niang in.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kreativnost nam je nula... malo do trenera, PUNO do polovnih igraca, i MNOGO do celavaca sve im jbm.
Odlican rezultat s obzirom na igru.
Odlican rezultat s obzirom na igru.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Dosta solidno za prvu takmicarsku utakmicu
. Ocekujem da ubace u brzinu vise i da na San Siru bude 2 razlike za Milan
Nek ga je i Faraon ucero
Nek ga je i Faraon ucero
Igra ocajna, sredina neprimjetna, odbrana po obicaju slaba. Ovdje pod hitno trebaju Honda i Sakho, meni je zalosno gledati onu bezidejnost i anemicnost u sredini terena.
Ne znam sta da kazem, osim da je ovo i vise nego dobar rezultat s obzirom na prikazano.
Veceras je vecina podbacila, bilo je tu pojedinaca koji su se stvarno borili, ali su se svi uklopili u sivilo ekipe. Pohvale i Abbiatiu koji nas je drzao u igri, ali moze se reci da onaj gol, koliko odbrani, toliko i njemu idu na dusu.
Mali faraon doktorski odigrao, ali sam navikao da se on uvijek izdvoji kao pojedinac kada ekipi bas i ne ide.
Sve u svemu, dobro ovo na kraju i prodje, sada se lagano pripremati za uzvratnu utakmicu pred domacom publikom
Ne znam sta da kazem, osim da je ovo i vise nego dobar rezultat s obzirom na prikazano.
Veceras je vecina podbacila, bilo je tu pojedinaca koji su se stvarno borili, ali su se svi uklopili u sivilo ekipe. Pohvale i Abbiatiu koji nas je drzao u igri, ali moze se reci da onaj gol, koliko odbrani, toliko i njemu idu na dusu.
Mali faraon doktorski odigrao, ali sam navikao da se on uvijek izdvoji kao pojedinac kada ekipi bas i ne ide.
Sve u svemu, dobro ovo na kraju i prodje, sada se lagano pripremati za uzvratnu utakmicu pred domacom publikom
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Rezultat zadovoljavajuci,jedom nogom smo vec prosli,na San Siru uci oprezno i rijesiti posao.
Forza Milan
Forza Milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.