Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Dres Garetha Balea je pušten u prodaju u madridskim trgovinama.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- EdenHazard
- Kontakt:
BluesForever je napisao/la:Dres Garetha Balea je pušten u prodaju u madridskim trgovinama.

A i on je sa svojom hanumom sve blize Madridu
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- KapioFootball
- Kontakt:
Vec prekuce je pusten u prodajuBluesForever je napisao/la:Dres Garetha Balea je pušten u prodaju u madridskim trgovinama.
HALA MADRID!!!
nista dok ga na piku ne puste 
U kakvom stanju su Illarra i Varane?
Bale ce doci,a onda Marija se mora prodati i dovesti back up lijevi bek.
Bale ce doci,a onda Marija se mora prodati i dovesti back up lijevi bek.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- ronweasley
- Kontakt:
Dođe li Bale?
Na koliko para je stao Perez? Ispod ili iznad stotke?
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- ronweasley
- Kontakt:
Ovaj čovjek je stvarno legenda Reala i fudbala uopšte. Jedan od rijetkih koje poštuju SVI pravi ljubitelji fudbala. Čovjek kojeg niko ne mrzi. Normalno da ima nekih specijalaca, ali oni su u manjini.
Veliki Raul. Ona utakmica s Realom je u četvrtak, jel tako?
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Da.Veliki Raul. Ona utakmica s Realom je u četvrtak, jel tako?

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- ronweasley
- Kontakt:
Najveći.
Poslije njega ide Casillas ali vidi šta mu rade dušmani.
[youtube][/youtube]
Prodao bih citav Madrid zbog njeg.
On je Real Madrid.
Prodao bih citav Madrid zbog njeg.
On je Real Madrid.
- ronweasley
- Kontakt:
Ovo si dobro rekao.Dzoni je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prodao bih citav Madrid zbog njeg.![]()
On je Real Madrid.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Kakvi dusmani druze? Valjda trener odlucuje ko je trenutno u boljoj formi od njih dvojice.ronweasley je napisao/la:Najveći.
Na njemu je da radi vise i da se bori za poziciju prvog golmana. Drag je meni Kaziljas ali ako je Diego u boljoj formi neka brani. Svaka cast svakom, ali na svakoj poziciji treba da igra covjek koji je trenutno najbolji.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Jedva cekam cetvrtak da samo osjetim tu emociju kad izadje na SB,i da ga vidim kad se pojavi u bijelom dresu.
Španski fudbal nikada vise nece imati takvu velicinu kakvu je imao u Raulu,i ovo ne kazem da bi se prepucavao sa navijacima Barce (svaka cast i Iniesti i Xaviju i ostalima) ali ovaj covjek je velicina za sebe.
To sto je on bio,toga vise nema.
Španski fudbal nikada vise nece imati takvu velicinu kakvu je imao u Raulu,i ovo ne kazem da bi se prepucavao sa navijacima Barce (svaka cast i Iniesti i Xaviju i ostalima) ali ovaj covjek je velicina za sebe.
To sto je on bio,toga vise nema.
- ronweasley
- Kontakt:
Vjerovatno je Lopez trenutno spremniji,ali Iker bi kad se vrati u punu formu,a to bi trebalo biti brzo, trebao zauzeti mjesto na golu. Brane kvalitetniji a Iker to jeste.vivaILchelik je napisao/la:Kakvi dusmani druze? Valjda trener odlucuje ko je trenutno u boljoj formi od njih dvojice.ronweasley je napisao/la:Najveći.
Na njemu je da radi vise i da se bori za poziciju prvog golmana. Drag je meni Kaziljas ali ako je Diego u boljoj formi neka brani. Svaka cast svakom, ali na svakoj poziciji treba da igra covjek koji je trenutno najbolji.
Nije njega Mourinho stavljao na klupu da brani bolji. Nije to zbog Lopeza bilo. Stavljao je on i Adana ispred njega a sve sa ciljem da sebi nešto dokaže. Da dokaže ko je gazda u kući. I normalno da je za pola godine neigranja izgubio na fizičkoj spremi. Golman treba kontinuitet a Iker ga nije imao. Hvala ti Mourinho.
Najbolji je golman na svijetu. Ali čak i takvi nakon skoro godinu grijanja klupe izgube dosta. Zato ne zamjeram Karlu, bira spremnijeg. Ali ako i dalje u ovoj sezoni Lopez bude imao prednost, kad Iker uđe u 100% formu, onda ne znam stvarno.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
O tme i govorim. Trenutno je Diego u boljoj formi pa neka i brani. Ne znam zasto se Kaziljas odmah ljuti i zakuhava, kao da on mora braniti. Nista se ne mora. BOlji igra i gotovoronweasley je napisao/la:Vjerovatno je Lopez trenutno spremniji,ali Iker bi kad se vrati u punu formu,a to bi trebalo biti brzo, trebao zauzeti mjesto na golu. Brane kvalitetniji a Iker to jeste.vivaILchelik je napisao/la:Kakvi dusmani druze? Valjda trener odlucuje ko je trenutno u boljoj formi od njih dvojice.ronweasley je napisao/la:Najveći.
Nije njega Mourinho stavljao na klupu da brani bolji. Nije to zbog Lopeza bilo. Stavljao je on i Adana ispred njega a sve sa ciljem da sebi nešto dokaže. Da dokaže ko je gazda u kući. I normalno da je za pola godine neigranja izgubio na fizičkoj spremi. Golman treba kontinuitet a Iker ga nije imao. Hvala ti Mourinho.![]()
Najbolji je golman na svijetu. Ali čak i takvi nakon skoro godinu grijanja klupe izgube dosta. Zato ne zamjeram Karlu, bira spremnijeg. Ali ako i dalje u ovoj sezoni Lopez bude imao prednost, kad Iker uđe u 100% formu, onda ne znam stvarno.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
- ronweasley
- Kontakt:
A dobro...Iker je malo izmučen cijelom ovom situacijom. Uželio se fudbala, poželio je braniti. I onda konačno ode Mourinho, dođe Carlo i sezona ponovo počne, a on opet klupa. Nije mu lako.
A Diego je super branio u nedjelju. To niko ne može osporiti. U prvom poluvremenu čak i najbolji igrač prelošeg Reala.
A Diego je super branio u nedjelju. To niko ne može osporiti. U prvom poluvremenu čak i najbolji igrač prelošeg Reala.
- Consigliere
- Kontakt:
Dok god je Diego u ovakvoj formi, Iker klupa... Uostalom, sam je kriv za cijelu zbrku.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- ronweasley
- Kontakt:
Ovo nije dokazano i nezahvalno je bilo šta tvrditi. Šta je stvarno tu bilo nikad nećemo saznati.Consigliere je napisao/la:Dok god je Diego u ovakvoj formi, Iker klupa... Uostalom, sam je kriv za cijelu zbrku.
- Consigliere
- Kontakt:
Evo sta je bilo: Iker je izgleda veliki papucar, pa je svojoj djevojci, inace trac-novinarki navecer u krevetu prepricavao zgode i nezgode iz najzanimljivije svlacionice svijeta. Ova je to pocela iznositi u javnost i narusavati inace dobru atmosferu izmedju igaraca. Cak je i javno pocela kritikovati igrace kao da je ona neki relevantan faktor u cijeloj prici. Mourinho je odlucio djelovati i Iker je morao platiti. Naravno, posto je Mou mega trener pogodio je i sa zamenom koja je odlicno zamjenila nezamjenjivog.ronweasley je napisao/la:Ovo nije dokazano i nezahvalno je bilo šta tvrditi. Šta je stvarno tu bilo nikad nećemo saznati.Consigliere je napisao/la:Dok god je Diego u ovakvoj formi, Iker klupa... Uostalom, sam je kriv za cijelu zbrku.
Nevjerovatno je sta je sebi dozvolio radi neke zgoljave pickhe
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.