odkud njemu cura to si ga s nekim zamjenioantipiva je napisao/la: Dobar je momak bio,vodio trebu na sjever ,nece na Jug da je vodi ,hoce da je zeni .
Uz tebe smo Drug !
ma volim ja Mamara kakvih drago
Moderator/ica: insider
odkud njemu cura to si ga s nekim zamjenioantipiva je napisao/la: Dobar je momak bio,vodio trebu na sjever ,nece na Jug da je vodi ,hoce da je zeni .
Uz tebe smo Drug !
Lose si informisan moja legendinalegenda reala je napisao/la:odkud njemu curaantipiva je napisao/la: Dobar je momak bio,vodio trebu na sjever ,nece na Jug da je vodi ,hoce da je zeni .
Uz tebe smo Drug !
Ti si loše ja Mamara pozajem u dušuantipiva je napisao/la: Lose si informisan moja legendina
da nisi ti ta mala ?legenda reala je napisao/la:Ti si loše ja Mamara pozajem u dušuantipiva je napisao/la: Lose si informisan moja legendina
svakako nećeš saznati tko jeantipiva je napisao/la: da nisi ti ta mala ?
Ne radi mj tastaturasamo_lijevo je napisao/la:Joj Legende ko da je agent mosada.
Osoba iz Banovićaantipiva je napisao/la:Osoba koja je alergicna na pive !iVar je napisao/la:ko je antipiva?
CashMan je napisao/la:Osoba iz Banovićaantipiva je napisao/la:Osoba koja je alergicna na pive !iVar je napisao/la:ko je antipiva?
Brate spavao sam od 2 po podne do maloprije,ti si trebao uvodit mir.Trequartista je napisao/la: Emire, gdje si da ovo odradiš na brzaka?
Jedan nikad ne spavauschtipak je napisao/la:Sojicu, modovi odvec pospali. S'a se sad sunjas ov'da?
Pa znas da sam uvijek imao,potrebno je bilo samo da se pojavim.Head je napisao/la:Joj agresivni postade i ti tapkaros.
Odakle ti karte.![]()
![]()
Nemas puno samo 7-8AgresivnoDjubre je napisao/la:Pa znas da sam uvijek imao,potrebno je bilo samo da se pojavim.Head je napisao/la:Joj agresivni postade i ti tapkaros.
Odakle ti karte.![]()
![]()
![]()
A cekam jos.
po 150 to je puno ..Otelo je napisao/la: Nemas puno samo 7-8![]()
150Head je napisao/la:kolika je cijena po karti?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Venom i 8 gostiju.