FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Intervju Bilala dat Bildu:
Bild- postoje glasine da ste potpisali predugovor sa Realom da na ljeto 2010.g. odete tamo.
Ribery- ne ne ne, nisam kod reala potpisao predugovor, nisam kod nikoga potpisao predugovor.
Bild- Bayern želi sa vama produžiti ugovor, inače će vas prodati sad na ljeto za 50 ili 60 milona kaže Uli.
Ribery- 50-60 mič € to su velike riječi...trenutno ne razmišljam o tome, sviđa mi se igrati u bayernu, imam odlične timske kolege. sad je bitno da se vratim pa ćemo posle za to viditi.
Bild- Možete li zamisliti da produžite ugovor sa Bayernom?
Ribery- Naravno da mogu, sve je moguće!
Bild.- pod kojim uvijetima?
Ribery- rado bih osvojio ligu prvaka ali naša momčad još nema tu kvalitetu. Kako smo trenutno postavljeni ne možemo se mjeriti sa barcelonom, realom, arsenalom ili interom, oni su jači, ali hvala Bogu pa je nu nogometu sve moguće.
Bild- jeli prednost za bayern da je u španjolskoj i engleskoj podignuta visina poreza?
Ribery- ne to ne igra veliku ulogu u mojim razmišljanjima. Dobro živim imam dosta para.
Bild- Koliko je važan faktor Luis van Gaal?
Ribery- za moju odluku su jedino bitni Uli i rummenigge, trener nije odlučujuća uloga.
Bild- postoje glasine da ste potpisali predugovor sa Realom da na ljeto 2010.g. odete tamo.
Ribery- ne ne ne, nisam kod reala potpisao predugovor, nisam kod nikoga potpisao predugovor.
Bild- Bayern želi sa vama produžiti ugovor, inače će vas prodati sad na ljeto za 50 ili 60 milona kaže Uli.
Ribery- 50-60 mič € to su velike riječi...trenutno ne razmišljam o tome, sviđa mi se igrati u bayernu, imam odlične timske kolege. sad je bitno da se vratim pa ćemo posle za to viditi.
Bild- Možete li zamisliti da produžite ugovor sa Bayernom?
Ribery- Naravno da mogu, sve je moguće!
Bild.- pod kojim uvijetima?
Ribery- rado bih osvojio ligu prvaka ali naša momčad još nema tu kvalitetu. Kako smo trenutno postavljeni ne možemo se mjeriti sa barcelonom, realom, arsenalom ili interom, oni su jači, ali hvala Bogu pa je nu nogometu sve moguće.
Bild- jeli prednost za bayern da je u španjolskoj i engleskoj podignuta visina poreza?
Ribery- ne to ne igra veliku ulogu u mojim razmišljanjima. Dobro živim imam dosta para.
Bild- Koliko je važan faktor Luis van Gaal?
Ribery- za moju odluku su jedino bitni Uli i rummenigge, trener nije odlučujuća uloga.
Vom Jäger zum Gejagten
Citao sam to, a i dalje sam skeptican sto se tice Riberya sve je moguce i da ode i da ostane.
riberi, idi u q...c
nema mi nista mrze nego kad neki igrac ili navijac kaze kako se bayern ne moze mjeriti s nekim tamo interom arsenalom...
pa, riberi, ako te toni dere na plej-s. sa ekipom intera to ne znaci kako je taj i nter jaci u ovom, realnom svijetu.
ribi mi je stvarno drag, ali, ko god da se okrene i kaze nesto protiv bayrna, moze da ide kud god mu je volja-taman da se radi o mom babi.
cuj inter jaci
pa murinjo je doveden samo zato da bi se izbjeglo to da inter, u evropi, sluzi kao ekipa za popravljanje gol-razlike kao sto je posluzio zabarski mu brat-juve.
hej, prosle nas je sezone vodio jedan klosar, pa je gaalu trebalo 6. mjeseci da povrati ekipu iz soka u koji ju je gurnuo taj seromann.
ipak, sa takvim klocem, tukli smo sve pred sobom, sve do barselone. utakmica koju smo igrali bez standardnih igraca i zasluzeno izgubili. samo, qrc bi se u revanshu zavrsilo onako da nam je majmunoliki sudija dosudio dva ocigledna penala na pocetku utakmice. ali, bi kako bi, i barca prodje dalje-zasluzeno, zbog prve tekme.
u ovoj godini to nije ta barcelona i itekako je pobjediva.mislim, da se moze pobjedjivati sa 1/2 gola, da bi ta barcelona pobjedjivala sa 1/2 : 0.
oni, za razliku od bayerna, nisu bili u soku, pa kako opisati njihove nastupe u grupi? u ovom trenutku mi samo jedno pada na pamet: na guzove.
vidim ih kao ranjenog vepra: i dalje opasan, ali mu je potreban jos jedan ubod kopljem pa da sastavi gubicu i gu.zi.cu.
nema tima kojeg ne mozemo dobiti, ali, ako bih morao birati jedno ime, koje bih zelio da izbjegnem, to je chelsi.
vjerujem kako siguran prolaz imamo protiv svakog od italijana(steta pa ne mozemo igrati), protiv arsenala, reala, sevilje.
samo, da sam na ulijevom mjestu, demonstrirao bih silu i prodao riberija u januaru. neka ide u real...nece osvojiti cl do sudnjeg dana.
nema mi nista mrze nego kad neki igrac ili navijac kaze kako se bayern ne moze mjeriti s nekim tamo interom arsenalom...
pa, riberi, ako te toni dere na plej-s. sa ekipom intera to ne znaci kako je taj i nter jaci u ovom, realnom svijetu.
ribi mi je stvarno drag, ali, ko god da se okrene i kaze nesto protiv bayrna, moze da ide kud god mu je volja-taman da se radi o mom babi.
cuj inter jaci
hej, prosle nas je sezone vodio jedan klosar, pa je gaalu trebalo 6. mjeseci da povrati ekipu iz soka u koji ju je gurnuo taj seromann.
ipak, sa takvim klocem, tukli smo sve pred sobom, sve do barselone. utakmica koju smo igrali bez standardnih igraca i zasluzeno izgubili. samo, qrc bi se u revanshu zavrsilo onako da nam je majmunoliki sudija dosudio dva ocigledna penala na pocetku utakmice. ali, bi kako bi, i barca prodje dalje-zasluzeno, zbog prve tekme.
u ovoj godini to nije ta barcelona i itekako je pobjediva.mislim, da se moze pobjedjivati sa 1/2 gola, da bi ta barcelona pobjedjivala sa 1/2 : 0.
oni, za razliku od bayerna, nisu bili u soku, pa kako opisati njihove nastupe u grupi? u ovom trenutku mi samo jedno pada na pamet: na guzove.
vidim ih kao ranjenog vepra: i dalje opasan, ali mu je potreban jos jedan ubod kopljem pa da sastavi gubicu i gu.zi.cu.
nema tima kojeg ne mozemo dobiti, ali, ako bih morao birati jedno ime, koje bih zelio da izbjegnem, to je chelsi.
vjerujem kako siguran prolaz imamo protiv svakog od italijana(steta pa ne mozemo igrati), protiv arsenala, reala, sevilje.
samo, da sam na ulijevom mjestu, demonstrirao bih silu i prodao riberija u januaru. neka ide u real...nece osvojiti cl do sudnjeg dana.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Seceru, nadam se da cu i dalje citati ovako energicne postove! To se cijeni. 
No bullshit, just real deal!
No bullshit, just real deal!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- el-fighter
- Kontakt:
Poslije završetka ove polusezone, trebali bismo pokusati neka pojačanja. Treba pojačati odbranu.
Neznam zasto mi on stalno pada na pamet, ali mi se čini da bi onaj Suarez pravo dobro došao u Bayern.
Neznam zasto mi on stalno pada na pamet, ali mi se čini da bi onaj Suarez pravo dobro došao u Bayern.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bilal je u pravu 
U vezi cega tacno?Neutral je napisao/la:Bilal je u pravu
Joj evo 5 minuta kontam ko moze ovo biti sa 6000 postova i onda se sjetim aaaa da RZ88Neutral je napisao/la:Bilal je u pravu
BRATE, SVAKA ČAST!!!!secer je napisao/la:riberi, idi u q...c![]()
cuj inter jacipa murinjo je doveden samo zato da bi se izbjeglo to da inter, u evropi, sluzi kao ekipa za popravljanje gol-razlike kao sto je posluzio zabarski mu brat-juve.
najsmo jacidavud87 je napisao/la:BRATE, SVAKA ČAST!!!!
a tebi tras(ne persiram te jerrrr koga kar.mo njega ne persiramo
hajde, vrata su ti otvorena
Šećeru vidi kolko postova imas, 666secer je napisao/la:najsmo jacidavud87 je napisao/la:BRATE, SVAKA ČAST!!!!![]()
a tebi tras(ne persiram te jerrrr koga kar.mo njega ne persiramoa vas smo vec shebali ovegodine na a. cupu) bolje bi bilo da gledas kako smanjiti prednost celsija, ili
si se odlucio preci medju navijace najboljeg kluba pa ulazis na mala vrata
ono, toliko vremena provodish na nasoj temi da cemo na kraju pomisliti kako si nash
![]()
Volim te Zeljo!!!
nadam se da ove godine niste u soku kao prosle
Bravo seceru,
ajde jel ima ko da dodaje vijesti na bayern balkan net portal? javi se na PM
A sto se tiče Ribery-a, ma mi smo jedina od velikih ekipa koja je dokazala da ne ovisimo o jednom igraču.
Pogledajte ko je sve davao golove za nas, u biti svi daju pa čak i Butt
Problem može ležati samo u motivaciji u nastavku LP, al ja vjerujem da će ova pauza doći u pravo vrijeme, da se ne dižemo previše zbog pobjede nad juventusom, kao ni niz od 5 pobjeda u BL, već da hladne glave uđemo u nokaut fazu LP uz što širu i kvalitetniju klupu. Sve se polako slaže, nadam se da i Van Gall ima dobitnu kombinaciju i da neće više experimentisati, bar u odlučujućim utakmicama.
Peace
ajde jel ima ko da dodaje vijesti na bayern balkan net portal? javi se na PM
A sto se tiče Ribery-a, ma mi smo jedina od velikih ekipa koja je dokazala da ne ovisimo o jednom igraču.
Pogledajte ko je sve davao golove za nas, u biti svi daju pa čak i Butt
Problem može ležati samo u motivaciji u nastavku LP, al ja vjerujem da će ova pauza doći u pravo vrijeme, da se ne dižemo previše zbog pobjede nad juventusom, kao ni niz od 5 pobjeda u BL, već da hladne glave uđemo u nokaut fazu LP uz što širu i kvalitetniju klupu. Sve se polako slaže, nadam se da i Van Gall ima dobitnu kombinaciju i da neće više experimentisati, bar u odlučujućim utakmicama.
Peace
Zadnja izmjena: Frki, dana/u 17 dec 2009, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Bayern-Balkan.net je opet živ 
secer je napisao/la:najsmo jaci![]()
Ako mi se zelja ostvari, budi siguran da cu uci ovdje na velika vrata, pa cemo vidjeti ko tu koga... Dotad se ti drzi Audi Cupa.secer je napisao/la:a tebi tras(ne persiram te jerrrr koga kar.mo njega ne persiramoa vas smo vec shebali ovegodine na a. cupu) bolje bi bilo da gledas kako smanjiti prednost celsija, ili
si se odlucio preci medju navijace najboljeg kluba pa ulazis na mala vrata
ono, toliko vremena provodish na nasoj temi da cemo na kraju pomisliti kako si nash
- moustapha
- Kontakt:
Navijaci ko navijaci, svi su isti. Klub im pobjedi dvije utakmice i odmah se ocekuju sve moguce titule da se osvoje. Da se ne varamo i ja sam navijac, i ja zelim sve titule i to odmah, ali postoji neki redoslijed koji se mora proci. Ovo sve pisem jer mi je Ribery u svom intervju bio korektan. Bayern se nalazi u uzlaznoj putanji i trenutno se cini kako neke stvari mnogo bolje funkcionisu. Ribery je samo htio reci da nismo najbolji ako smo pobjedili Bochum i Juventus dvije ekipe koje evidentno imaju mnogo problema ove sezone. Za osvajanje Lige Sampiona treba kontinuitet dobrih utakmica, tempirana forma za samu zavrsnicu i pravi igraci za velike utakmice. Ne vidim nikakav problem u tome, ukoliko prva zvijezda tima stvari sagledava realno. Kakva nam je korist, ako cemo samo slusati izjave tipa najjaci smo i sl.
Nedavno nam je Lahm bio upravu kad jer govorio realne stvari i bilo je svima ok samo zato sto smo tada bili u ****.
Na kraju krajeva za Ribery-a se ne treba brinuti. On prvi jedva ceka da izidje na teren i da igra najbolje sto moze bez ikakvog respekta prema bilo kojem protivniku.
P.S: Zrijeb za ligu prvaka sutra u 12:00 h
Nedavno nam je Lahm bio upravu kad jer govorio realne stvari i bilo je svima ok samo zato sto smo tada bili u ****.
Na kraju krajeva za Ribery-a se ne treba brinuti. On prvi jedva ceka da izidje na teren i da igra najbolje sto moze bez ikakvog respekta prema bilo kojem protivniku.
P.S: Zrijeb za ligu prvaka sutra u 12:00 h
#divovi
Trasimaco je napisao/la:U vezi cega tacno?Neutral je napisao/la:Bilal je u pravu
Čitao sam taj intervju, i da, ne možemo osvojiti Lp jedino ako BArca prije ispadne nekim slučajem. Sa ostalim ekipama se svakako možemo nositi.
@Fc Bayern
Hehhe, imam svoje razloge.
antikrist-glavom i bradomzlatandr je napisao/la:Šećeru vidi kolko postova imas, 666![]()
![]()
mustafa, meni je svaki rezultat u lp bitan i nikada necu izreci nesto tipa: ma kakav juve, dobili smo ih jer su u problemima. Zasto? zato sto je to daleko od istine. taj isti juve, u lp, vec godinama nije porazen na svom terenu.
taj isti juve 3. dana prije utakmice sa bayernom tuce aktuelnog prvaka, tim za koji riberi kaze kako je jaci od bayerna. ponavljam, taj isti riberi mi je, izuzmemo li nase reprezentativce, mozda i najdrazi igrac, ali, igrac koji ce bayernu postavljati uslove moze samo da se pakuje.da li je gaalonja tu par godina sa par titula na racunu...poslije izrecenog u bildu, ali i ranije, mogao bi se taj riberi pakovati sa svojom habibom(il kako vec) pa naostriti pete put toplijih krajeva.
meni je dovoljno kada mi provjereni strucnjak na tv-u kaze kako se bayo moze nositi sa svakom momcadi na svijetu.
ta, majka mu stara, nismo mi mancho da nas besiktas dere
s
hajdiiiiii, traso, pa ti si nas jaran, posebno gerin i moj, dodji, pruzamo ti ruku...ne zelimo da se patis navijajuci za tim menadjera fergushana
vidimo mi, daje tebi da se nekako izmigoljish od onih taraba...samo ti treba ruka spasa...pruzamo ti je
pps
u 1/2 finalu hocu barcelonu
da ne dobijete barcu 1/16 finala
i bolje besiktas nego KOLN koji je bayernu tradicionalno najgori protivnik 
- Semir BAYERN
- Kontakt:
Pozdrav svim navijačima Bayerna, promjena nicka, prije sam bio Semir FCB, sad Semir BAYERN, kako mi stoji novi nick 
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
Seceru, ja sam vec rekao svoje. Ostajemo mi jarani, ali sluzba je sluzba...
Prva zelja je sudar Bayerna s Unitedom. Ako ne United, onda Chelsea ili Barca. Ne bih volio da se izmigolje protiv Fiorentine naprimjer koja je objektivno puno laksi protivnik od ovih ostalih navedenih. Ako vec hoces da igras najbolje takmicenje, onda ga igraj protiv najboljih.
Hehe... izbjegao si zamku, ali sam ipak saznao ono sto sam htio.Neutral je napisao/la:Čitao sam taj intervju, i da, ne možemo osvojiti Lp jedino ako BArca prije ispadne nekim slučajem. Sa ostalim ekipama se svakako možemo nositi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.