Baja_Zvjerka je napisao/la:Koliku smo kaznu dobili fredi ? Koliku ste dobili vi za psovanje balija ?! Da li Zeljo to radi redovno svaku tekmu ?! Da li se kompletna javnost tada digla, slala se izvinjenja, itd. itd. Da li se Borac kome izvinuo, napravio saopstenje, ogradio se od navijaca ?! Da li se digne medijska pompa oko toga, ili Bojac salje kako je delegat napisao pristrasan izvjestaj ?!
Jadni ste vi, premaleni za klub k'o sto je Zeljo...Da se razumijemo, 90% vas je kao ovi iz Bratunca sa narodnog veselja kojima je normala zaigrati kolo uz onakvu pjesmu...
Razabu djaba ti to njima pricas jedan njihov papak je naveo primjer kad smo mi na Grbavici skandirali, FK Borac dva puta bude ispracen aplauzom prepune Grbavice za osvojenu Titulu i Kup pa ja da sam navijac radi tih 15 hiljada ljudi koji su aplaudirali nikad ne bi ono skandirao ali da je to necim izazvano kao sto je onda Jamak pa hajde nego nidje veze na terenu sve korektno i 45 minuta ide pjesma balije,bjezite jedna mala skupina primitivaca i nista vise i samo da papcima kazem ukucajte manijaci u Mariboru gdje 1500 ljudi prolazi pored bicikla i paze da ga ne sruse i to je ponos ovog grada to su djeca Sarajeva