Upravo Iker nije dobio sansu da bi se pricalo ko je u boljoj formi.ronweasley je napisao/la:Ovo nije dokazano i nezahvalno je bilo šta tvrditi. Šta je stvarno tu bilo nikad nećemo saznati.Consigliere je napisao/la:Dok god je Diego u ovakvoj formi, Iker klupa... Uostalom, sam je kriv za cijelu zbrku.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta ba nećeš saznati? Pa nije Bog da ne može sedit na klupi. Ovoliko se nikad u životu nije igrač protivio klupi kao on. On je kriv za sve u svlačionici i radi njega je Mourinho otišao. On semenke postavljja na Instagram, muti u svlačionici, priča sve svojoj kurvi, koja jedva čekka da nešto sazna, pa kaže na tv-u.
Treba biti MADRIDISTA, a ne Casillistas il nešto drugo. Klub ispred svih, pa tako i kiksera.
Treba biti MADRIDISTA, a ne Casillistas il nešto drugo. Klub ispred svih, pa tako i kiksera.
Casillista! 
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
- ronweasley
- Kontakt:
Ma jest Mourinho pogodio sa zamjenom ali sve je počelo puno prije Lopeza ako se ne varam. Ono forsiranje ispodprosječnog Adana. Sve je ovo plod Mourinhovog neprejebivog ega, ako ćemo pravo.
To je sva priča ako mene pitaš. Umislio Portugalac da je veći od Madrida i od legende istoimenog kluba. Kako da ne.
To su činjenice i to smo svi vidjeli. A ovo rekla kazala je sve na klimavim nogama. Dokazi gospodo. Samo dokazi su relevantni.
@anonymous
U pravu si ti. I ako je to tako bilo, treba ga ovako kažnjavati. Ali ako ne znamo ništa zasigurno(a ne znamo), ne treba na silu napadati čovjeka.
Evo recimo, ja između Ikera i Mourinha biram da vjerujem Ikeru. Taj čovjek voli i diše Real, a Mourinha za Realom boli qrčina.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa to je gotova stvar, nema se šta tu pričati.
Ancelotti je došao, novi trener, sve je od nule počelo i jednostavno Lopez je bolji, spremniji. Ali kao što kaže Ancelotti ovo ne znači da će Lopez celu sezonu braniti. Možda je Iker bio umoran od puta, pa ga nije stavio u prvu, sve je moguće.
Ancelotti je došao, novi trener, sve je od nule počelo i jednostavno Lopez je bolji, spremniji. Ali kao što kaže Ancelotti ovo ne znači da će Lopez celu sezonu braniti. Možda je Iker bio umoran od puta, pa ga nije stavio u prvu, sve je moguće.
- Consigliere
- Kontakt:
Mislim da ce se navijaci Reala prisjetiti Mourinha puno puta ove godine... Odmah smo u prvoj utakmici vidjeli tzv. plutaucu odbranu, Realov trademark prije Mourinha.
Kao da bi Mou samoinicijativno skinuo Ikera i ugrozio rezultat u LP. Ponavljam, zao mi je za situaciju, ali Iker snosi odgovornost. Sada nek trenira i ceka sansu.
Kao da bi Mou samoinicijativno skinuo Ikera i ugrozio rezultat u LP. Ponavljam, zao mi je za situaciju, ali Iker snosi odgovornost. Sada nek trenira i ceka sansu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- ronweasley
- Kontakt:
Ne vjerujem da je umoran od putaanonymousHD je napisao/la:Pa to je gotova stvar, nema se šta tu pričati.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Carlo Anceloti je veliki profesionalac i njemu se,naravno,zivo J**+ za Murinjom i njegovim idejama.
Trenutno je Lopez spremniji od Ikera i on to vidi.
Na Ikeru je da marljivo trenira,i Carlo ce da vidi i to.
Kao sto neko iznad rece niko ne garantuje da ce Diego poceti iducu utakmicu.
Casillas ce ponovo stati medju vratnice,i ponovo ce nositit kapitensku traku to je sigurno,samo je pitanje vremena.
Trenutno je Lopez spremniji od Ikera i on to vidi.
Na Ikeru je da marljivo trenira,i Carlo ce da vidi i to.
Kao sto neko iznad rece niko ne garantuje da ce Diego poceti iducu utakmicu.
Casillas ce ponovo stati medju vratnice,i ponovo ce nositit kapitensku traku to je sigurno,samo je pitanje vremena.
- Consigliere
- Kontakt:
ek0 je napisao/la:Iker je osoba koja moze sutra javno na **** nabiti citav Real Madrid zbog ovoga sto mu se radi i da mu pravi navijac nista ne zamjeri. Sa druge strane imamo Smrdinja (inace jednog od najgorih trenera Reala u zadnjih 20 godina) koji nije mogao trpiti to da neko ne zeli da igra po njegovim prljavim instrukcijama pa ga je sutnuo na klupu.
Zivio Real!
Zivio Iker!
Dolje Smrdina!
Dolje kvazi navijaci!
- RealMoudrid
- Kontakt:
Po meni svaki profesionalni igrač koji na terenu ironično govori "Barem ću braniti protiv Al Sadda" ne zaslužuje nikakvo poštovanje ni trenera ni suigrača jer samo omalovažava Diega Lopeza ali i odluku Carla Ancelottija.
On je vrhunski golman, uz Buffona bez sumnje najbolji u ovom stoljeću, ali puno toga ne štima u ekipi zbog njega. Ja bih iskreno više volio majstora Ikera na golu, ali šta neko može kad on godinu i po dana nije u formi. Pa čovjek je primao smiješne golove. U jednom periodu smo primili 12 golova od toga 6 iz prekida i većinu je on krivo procijenio. Krene na loptu pa stane, ili krene na nju a ne može je ni dodirnuti. To iritira, bio on Iker Casillas ili Jerzy Dudek, skroz je nebitno.
Diego je branio odlično i zaslužuje da brani onoliko koliko na treningu dokazuje da je u odličnoj formi.
Ne znam ko je gore napisao - Iker nije dobio šansu pa se ne zna ko je u boljoj formi.(!?) Pa šta misliš šta golmani rade na treningu, kondicioni možda?
On je vrhunski golman, uz Buffona bez sumnje najbolji u ovom stoljeću, ali puno toga ne štima u ekipi zbog njega. Ja bih iskreno više volio majstora Ikera na golu, ali šta neko može kad on godinu i po dana nije u formi. Pa čovjek je primao smiješne golove. U jednom periodu smo primili 12 golova od toga 6 iz prekida i većinu je on krivo procijenio. Krene na loptu pa stane, ili krene na nju a ne može je ni dodirnuti. To iritira, bio on Iker Casillas ili Jerzy Dudek, skroz je nebitno.
Diego je branio odlično i zaslužuje da brani onoliko koliko na treningu dokazuje da je u odličnoj formi.
Ne znam ko je gore napisao - Iker nije dobio šansu pa se ne zna ko je u boljoj formi.(!?) Pa šta misliš šta golmani rade na treningu, kondicioni možda?
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
casillas u najgoroj formi > lopez u najboljoj formivivaILchelik je napisao/la:Kakvi dusmani druze? Valjda trener odlucuje ko je trenutno u boljoj formi od njih dvojice.ronweasley je napisao/la:Najveći.
Poslije njega ide Casillas ali vidi šta mu rade dušmani.
Na njemu je da radi vise i da se bori za poziciju prvog golmana. Drag je meni Kaziljas ali ako je Diego u boljoj formi neka brani. Svaka cast svakom, ali na svakoj poziciji treba da igra covjek koji je trenutno najbolji.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Previše pogrešnih stvari za jedan post.Razumijem respekt prema Ikeru i ja ga imam ali razmisli malo,jel ti misliš da si bolji stručnjak i od Mourinha i njegovih pomoćnika i od Carla i njegovog tima u kojemu je ne zaboravi Zinedin Zidane,glorifikacija jednog lika nasuprot kolektivu uvijek završi yebadom,niko nije veći od Madrida ,ek0 je napisao/la:Iker je osoba koja moze sutra javno na **** nabiti citav Real Madrid zbog ovoga sto mu se radi i da mu pravi navijac nista ne zamjeri. Sa druge strane imamo Smrdinja (inace jednog od najgorih trenera Reala u zadnjih 20 godina) koji nije mogao trpiti to da neko ne zeli da igra po njegovim prljavim instrukcijama pa ga je sutnuo na klupu.
Zivio Real!
Zivio Iker!
Dolje Smrdina!
Dolje kvazi navijaci!
nema tog igrača.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
Iker stvarno ne razmislja glavom. 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
na stranu sve ali meni bi stvarno bilo veliki poraz kluba i ogromni gubitak kada bi iker napustio real madrid u ovim godinama, mislim da ce se svako normalan sloziti

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
kakvi su ovo bombasticni naslovi nekih portala, iker se tajno sastaje u barceloni navodno 

The king is back .
LenBias je napisao/la:kakvi su ovo bombasticni naslovi nekih portala, iker se tajno sastaje u barceloni navodno
eto vam valdesa i jos pare za njega
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Consigliere
- Kontakt:
130 miliona i eto im gaLenBias je napisao/la:kakvi su ovo bombasticni naslovi nekih portala, iker se tajno sastaje u barceloni navodno
Pa, gdje je taj Bale koji je jucer najavljivan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.