FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Interista02
- Kontakt:
Ništa Krhin, bolje ubaci Benassia ili Olsenaadointer je napisao/la:
Taider uzeo broj 21.
Za nova pojacanja ce se pricekat prodaja Kuzmanovića i Schelotta. Isla (???) + vjerovatno jos jedan veznjak (Wellington ? ) i mozda napadac ako ova dvojica odu.
Za nova pojacanja ce se pricekat prodaja Kuzmanovića i Schelotta. Isla (???) + vjerovatno jos jedan veznjak (Wellington ? ) i mozda napadac ako ova dvojica odu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Interista02
- Kontakt:
Evo ga i na treningu 

P.S.
Radujemo to da se i Gaby Mudingayi vratio u grupu. Snažan igrač i odličan kao back up

P.S.
Radujemo to da se i Gaby Mudingayi vratio u grupu. Snažan igrač i odličan kao back up
Il Porto incontra l'Inter: in ballo Fernando e Pereira?
Eto fino tamam dok su ovi iz Porta u Milanu nek posalju Pereiru za Fernanda koji ima samo godinu ugovora. Ako treba dobiju i Schelotta pride.
Eto fino tamam dok su ovi iz Porta u Milanu nek posalju Pereiru za Fernanda koji ima samo godinu ugovora. Ako treba dobiju i Schelotta pride.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Mago je napisao/la:Il Porto incontra l'Inter: in ballo Fernando e Pereira?

Jbt uzet cemo sve iz Porta osim onih koji su najbolji (Falcao,Hulk,Moutinho,Martinez,J.Rodriguez)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Uh da je maznuti Fernanda nekako. Kad vec nema sanse za Nainggolana
.........Handanovic..........
...Hugo...Zabac....Juan.....
.........Fernando............
Isla....Guaro.....Taider...Yuto
..........Kova....................
...................Palacio.........
Sky – Juve now want to sell Isla, Inter not as interested
A fino su ga mogli na vrijeme prodati.. sad nek oni cekaju
.........Handanovic..........
...Hugo...Zabac....Juan.....
.........Fernando............
Isla....Guaro.....Taider...Yuto
..........Kova....................
...................Palacio.........
Sky – Juve now want to sell Isla, Inter not as interested
A fino su ga mogli na vrijeme prodati.. sad nek oni cekaju
kada sam vidio da je taider danas trenirao, otisao sam u frizerski i osaisao se i ofarbao potpuno isto ( ne stoji mi bas najbolje ali ko ga hebe)

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Nekada smo imali ekipu puno Argentinaca,Brazilaca i najboljih svjetskih igraca, dovodili najbolje igrace na svijetu, sada su nam glavna pojacanja nekakvi Alzirci.. Zalosno je na sta je Inter spao, jedino se nadati da ce stvari krenuti na bolje kada Don Massimo proda klub..
Pa nisu ni argentinci ni brazilci garancija uspjeha. Cak stavise, prije par sezona su postojali klanovi u timu, na jednoj strani brazilci, na drugoj argentinci, na trecoj opet neki treci. Najbitnija je sloga i kohezija medju igracima.
Prosle su davno te godine kad je Moratti ulagao u individualce, cak i Thohir ako dodje on se vodi slicnom politikom, bez skupih i preplacenih pojacanja.
Prosle su davno te godine kad je Moratti ulagao u individualce, cak i Thohir ako dodje on se vodi slicnom politikom, bez skupih i preplacenih pojacanja.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
hajd nemoj zezat,ko to danas kupuje zvijezde u Italiji,,pa vidis da uzimaju sve najbolje mlade igrace iz Serie A,fino su rekli da hoce nesto kao Arsenal i mislim da bas na to idu,,meni je drago da nisu prodali one najbolje,da su ih uspjeli zadrzat(Handa,Guarin,Kovacic,Palacio) + Taider,Campagnaro,Icardi,Belfodil nije nimalo lose,,jos da umjesto Eto'oa ili nekog drugog bezveze skupog starog napadaca dovedu Muriela,bili bi na konju,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ko kupuje zvijezde u Italiji ?? Svaka iole ozbiljna ekipa osim Intera, koliko se meni cini.. Blago se nama ako cemo biti ko Arsenal a sve talentovano sto izadje iz Primavere otjeraju, ne pusim ja vise tu pricu o nasoj mladosti a godinama imamo najtalentovanije igrace u Italiji a svi odlaze za sicu ili se daju ekipama od kojih kupujemo neke polovnjake..adointer je napisao/la:hajd nemoj zezat,ko to danas kupuje zvijezde u Italiji,,pa vidis da uzimaju sve najbolje mlade igrace iz Serie A,fino su rekli da hoce nesto kao Arsenal i mislim da bas na to idu,,meni je drago da nisu prodali one najbolje,da su ih uspjeli zadrzat(Handa,Guarin,Kovacic,Palacio) + Taider,Campagnaro,Icardi,Belfodil nije nimalo lose,,jos da umjesto Eto'oa ili nekog drugog bezveze skupog starog napadaca dovedu Muriela,bili bi na konju,,
pa jest kad prodaju svog najboljeg(Cavani-Jovetic=Gomez-Higuain),,ja i napisah da mi je drago sto smo zadrzali najbolje,,a godine pogledaj malo bolje jbgGuarin14 je napisao/la:Ko kupuje zvijezde u Italiji ?? Svaka iole ozbiljna ekipa osim Intera, koliko se meni cini.. Blago se nama ako cemo biti ko Arsenal a sve talentovano sto izadje iz Primavere otjeraju, ne pusim ja vise tu pricu o nasoj mladosti a godinama imamo najtalentovanije igrace u Italiji a svi odlaze za sicu ili se daju ekipama od kojih kupujemo neke polovnjake..adointer je napisao/la:hajd nemoj zezat,ko to danas kupuje zvijezde u Italiji,,pa vidis da uzimaju sve najbolje mlade igrace iz Serie A,fino su rekli da hoce nesto kao Arsenal i mislim da bas na to idu,,meni je drago da nisu prodali one najbolje,da su ih uspjeli zadrzat(Handa,Guarin,Kovacic,Palacio) + Taider,Campagnaro,Icardi,Belfodil nije nimalo lose,,jos da umjesto Eto'oa ili nekog drugog bezveze skupog starog napadaca dovedu Muriela,bili bi na konju,,
Handanovic
Ranocchia
Juan Jesus
Nagatomo
Kovacic
Guarin
Alvarez
Taider
Belfodil
Icardi
jos ako dodju Isla(ne znam sta ce bit sa Wallaceom) i jos kakav alla Muriel,bilo bi fenomenalno
nismo nikad imali mladje a vise nego solidne igrace
nema ni Arsenal nista iz svoje skole kako treba,i oni sve uzimaju ove mladje talentovane igrace
Samir, Juan,Guaro,Kova,Ricky, mozda Ranko i Icardi od nabrojanih su igraci za Inter, ovi ostali nabrojani prije 3,4, pa i 7,8 godina ni u ludilu ne bi imali mjesta u Interu..Problem je sto mi sada imamo 7,8 igraca koji su igraci za Inter, ostali su tu zalutali, pa mi vise nikad panjeva u ekipi nismo imali..Pa Andreolli koji mi pravo drag jer je Interista je bio protjeran iz Intera, a sada je nase "pojacanje"..
Kuzmanovic,Schelotto,Nagatamo,Pereira,Chivu,Jonathan njima se svima treba zahvaliti, a ova nasa "pojacanja" je da places, kada pogledas pojacanja drugih Talijanskih klubova..
Nadam se ja da grijesim i da ce biti kakve nafake od svega ovoga, ali mislim da ce ovo biti jos jedna sezona za zaborav..Mazzari je trenercina, pravo mi je drag i odlican je trener, ali i budala vidi da mi nista necemo moci u Mazzarijevoj formaciji, jednostavno nemamo igrace za takvu formaciju..
Kuzmanovic,Schelotto,Nagatamo,Pereira,Chivu,Jonathan njima se svima treba zahvaliti, a ova nasa "pojacanja" je da places, kada pogledas pojacanja drugih Talijanskih klubova..
Nadam se ja da grijesim i da ce biti kakve nafake od svega ovoga, ali mislim da ce ovo biti jos jedna sezona za zaborav..Mazzari je trenercina, pravo mi je drag i odlican je trener, ali i budala vidi da mi nista necemo moci u Mazzarijevoj formaciji, jednostavno nemamo igrace za takvu formaciju..
eh to je to,sto svi govore:navijaci bi i da se podmladi ekipa i da odmah scudetto osvoji,,cim coutinho napravi gresku zvizdi mu se i ne igra vise,,zatim dodje neki Campagnaro i zale se kako dolaze stari igraci,,na scudetto zaboravi ovu i sledecu godinu i bice ti lakse,,kamo srece da nakon ove sezone izadjemo sa 7-8 dobrih mladih igraca,ja mislim kad bi se drzali trece pozicije Thohir bi sigurno uzeo nesto u januaru da se to trece mjesto osigura,,
U nas je dobro za sad obavljen mercato jos nam treba igrac na krilu.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
- Interista02
- Kontakt:
vrebac86 je napisao/la:kada sam vidio da je taider danas trenirao, otisao sam u frizerski i osaisao se i ofarbao potpuno isto ( ne stoji mi bas najbolje ali ko ga hebe)![]()
zajebavat ce te djeca po naselju dzaba
Bolje da si se osisao kao Taribo

- Interista02
- Kontakt:
A ovako što se tiče novosti u klubu.
-Laxalt i zvanično na jednogodišnjoj posudbi u Bologni sa pravom otkupa, mada mislim da ga naši neće prodati ako se stvarno dokaže.
-Sve više se spominje odlazak Pereire, a kao moguće destinacije se spominju Porto i Tottenham.
- Milito se već vraća u formu i trebao bi igrati neke utakmice za Primaveru da uhvati zaleta. Moguće je da će igrati na utakmici Primavere (Bresica-Inter)
- Icrdi i Kovačić su se u potpunosti oporavili i trebali bi biti spremni za Genovu.
- Odlazak Schelotta moguć u Hull, Sassuolo ili par Porto. Ostaje nam da vidimo kome cemo uvaliti ovog kloca.
-Naši žele Fernanda iz Porta na posudbu, a Porto ni da čuje o tome, pošto mu ističe ugovor iduće sezone. Postavilu su neku cijenu od 7 milki ako ga želimo. Vidjet ćemo kako će se stvari dalje razvijati.
P.S.
Ovi što kritikuju naša pojačanja, samo im mogu reći jednu stvar.

-Laxalt i zvanično na jednogodišnjoj posudbi u Bologni sa pravom otkupa, mada mislim da ga naši neće prodati ako se stvarno dokaže.
-Sve više se spominje odlazak Pereire, a kao moguće destinacije se spominju Porto i Tottenham.
- Milito se već vraća u formu i trebao bi igrati neke utakmice za Primaveru da uhvati zaleta. Moguće je da će igrati na utakmici Primavere (Bresica-Inter)
- Icrdi i Kovačić su se u potpunosti oporavili i trebali bi biti spremni za Genovu.
- Odlazak Schelotta moguć u Hull, Sassuolo ili par Porto. Ostaje nam da vidimo kome cemo uvaliti ovog kloca.
-Naši žele Fernanda iz Porta na posudbu, a Porto ni da čuje o tome, pošto mu ističe ugovor iduće sezone. Postavilu su neku cijenu od 7 milki ako ga želimo. Vidjet ćemo kako će se stvari dalje razvijati.
P.S.
Ovi što kritikuju naša pojačanja, samo im mogu reći jednu stvar.

Izgleda da je i Obi na transfer listi. Ne moze ga se vise cekati. Steta ako je istina ali tijelo mu ne dozvoljava da uhvati ritam.
- Interista02
- Kontakt:
Meni je predrag igrač, ali stvarno lik nikako da počne igrati. Nekada se moraju i ovakve stvari uraditi :/Thorin je napisao/la:Izgleda da je i Obi na transfer listi. Ne moze ga se vise cekati. Steta ako je istina ali tijelo mu ne dozvoljava da uhvati ritam.
P.S.
U nejdelju prije utakmice posljednji oproštaj sa Dekiom. Valjda će momci biti nabrijani poslije toga pa će mu pokloniti pobjedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.