NK Iskra Bugojno

modecom
Kontakt:

Re: NK Iskra Bugojno

Post Postao/la modecom » 08 avg 2013, 00:51

Makavelii je napisao/la:Otkud da trener golmana brani tekmu? Modecom izgleda da pratis pa me zanima , hoce to biti angazovan kao igrac trener ili ?
On je angazovan kao trener golmana u iskri sve dok je tu inace mu je bugojno rodni grad ai ovim se poslom bavi u austriji u nizeligaskom'klubu ima nekih 40 i kusur godina nez zasto je branio valjda je do septembra tu pa se opet vraca u austriju
srcu draga boja plava

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 08 avg 2013, 09:40

kako sam cuo jucer,na tribinama je bio i predsjednik nk iskra ilijas dadic,i obecao je dati momcima trenerima i ljudima u klubu 10 000 km za bajram
srcu draga boja plava

mister_xy
Kontakt:

Post Postao/la mister_xy » 08 avg 2013, 11:44

modecom je napisao/la:kako sam cuo jucer,na tribinama je bio i predsjednik nk iskra ilijas dadic,i obecao je dati momcima trenerima i ljudima u klubu 10 000 km za bajram
Ko je taj Dadic,i jeli ko potpiso od ovih novi imena..hvala

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 08 avg 2013, 12:54

mister_xy je napisao/la:
modecom je napisao/la:kako sam cuo jucer,na tribinama je bio i predsjednik nk iskra ilijas dadic,i obecao je dati momcima trenerima i ljudima u klubu 10 000 km za bajram
Bio sam ja juce na utakmici Dadic je fino rekao da nema pojima o nogometu da su ga tu postavile pojedine osobe,da prije par mjeseci nije ni znao koliko igraca igra na terenu ali je ulozio oko 20 000 hiljada u klub,a sto se tice tih 10 000 da rekao je juce na trebinama al se svadjao sa nekim covjekom i rekao da im nece dat bas zbog njega neznam jel im dao :lol: :lol: :lol:

mister_xy
Kontakt:

Post Postao/la mister_xy » 08 avg 2013, 13:38

admir12345 je napisao/la:
mister_xy je napisao/la:
Bio sam ja juce na utakmici Dadic je fino rekao da nema pojima o nogometu da su ga tu postavile pojedine osobe,da prije par mjeseci nije ni znao koliko igraca igra na terenu ali je ulozio oko 20 000 hiljada u klub,a sto se tice tih 10 000 da rekao je juce na trebinama al se svadjao sa nekim covjekom i rekao da im nece dat bas zbog njega neznam jel im dao :lol: :lol: :lol:
Jeli to onaj Dadic sto ima onu prodavnicu elektricni stvari..cini mi se da se zove Dadic-promet ili neko drugi,

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 08 avg 2013, 16:03

Bio sam ja juce na utakmici Dadic je fino rekao da nema pojima o nogometu da su ga tu postavile pojedine osobe,da prije par mjeseci nije ni znao koliko igraca igra na terenu ali je ulozio oko 20 000 hiljada u klub,a sto se tice tih 10 000 da rekao je juce na trebinama al se svadjao sa nekim covjekom i rekao da im nece dat bas zbog njega neznam jel im dao :lol: :lol: :lol:[/quote]
Jeli to onaj Dadic sto ima onu prodavnicu elektricni stvari..cini mi se da se zove Dadic-promet ili neko drugi,[/quote]
ma ja samo je dadic posten on je njima sigurno dao pare njega neke budale sigurne nece zamutit on je dao pare 100%
on je vlasnik dadic prometa Beko i TEHOSKOP
srcu draga boja plava

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 08 avg 2013, 16:24

modecom je napisao/la:Bio sam ja juce na utakmici Dadic je fino rekao da nema pojima o nogometu da su ga tu postavile pojedine osobe,da prije par mjeseci nije ni znao koliko igraca igra na terenu ali je ulozio oko 20 000 hiljada u klub,a sto se tice tih 10 000 da rekao je juce na trebinama al se svadjao sa nekim covjekom i rekao da im nece dat bas zbog njega neznam jel im dao :lol: :lol: :lol:
Jeli to onaj Dadic sto ima onu prodavnicu elektricni stvari..cini mi se da se zove Dadic-promet ili neko drugi,[/quote]
ma ja samo je dadic posten on je njima sigurno dao pare njega neke budale sigurne nece zamutit on je dao pare 100%
on je vlasnik dadic prometa Beko i TEHOSKOP[/quote]

Na sutkovom turniru Dadic imao svoju ekipu igrali protiv opstine i ljudi napuste utakmicu sudija navijao za opstinu i hasan im zabrani 5 godina da igraju ikako :lol: :lol: Vidi se po Dadicu da je posten covjek nije iskvaren niti korumpiran,a sto se tice ISKRE pojacanja su odlicna puno tecnija igra je bila protiv vlasica imali su bezbroj suteva prema golu al jedino sto moraju poravit realizaciju 4 ili 5 situacija 1 na 1 sa golmanom su promasili

mister_xy
Kontakt:

Post Postao/la mister_xy » 08 avg 2013, 17:59

admir12345 je napisao/la:
modecom je napisao/la:Bio sam ja juce na utakmici Dadic je fino rekao da nema pojima o nogometu da su ga tu postavile pojedine osobe,da prije par mjeseci nije ni znao koliko igraca igra na terenu ali je ulozio oko 20 000 hiljada u klub,a sto se tice tih 10 000 da rekao je juce na trebinama al se svadjao sa nekim covjekom i rekao da im nece dat bas zbog njega neznam jel im dao :lol: :lol: :lol:
Jeli to onaj Dadic sto ima onu prodavnicu elektricni stvari..cini mi se da se zove Dadic-promet ili neko drugi,
on je vlasnik dadic prometa Beko i TEHOSKOP[/quote]

Na sutkovom turniru Dadic imao svoju ekipu igrali protiv opstine i ljudi napuste utakmicu sudija navijao za opstinu i hasan im zabrani 5 godina da igraju ikako :lol: :lol: Vidi se po Dadicu da je posten covjek nije iskvaren niti korumpiran,a sto se tice ISKRE pojacanja su odlicna puno tecnija igra je bila protiv vlasica imali su bezbroj suteva prema golu al jedino sto moraju poravit realizaciju 4 ili 5 situacija 1 na 1 sa golmanom su promasili[/quote]
Znaci u dobrim je odnosima sa Hasom.. :D

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 17 avg 2013, 11:26

momci krenuli u novoj garnituri al nece koristiti i nove dresove oni su za domace tekme
uglavnom krenuli su oko 11-30 i ocekujem dobar rezultat :) :) :)
srcu draga boja plava

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 17 avg 2013, 21:21

modecom je napisao/la:momci krenuli u novoj garnituri al nece koristiti i nove dresove oni su za domace tekme
uglavnom krenuli su oko 11-30 i ocekujem dobar rezultat :) :) :)
Dobar je i bio :D cekam tvoje cestitke ;)

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 17 avg 2013, 21:27

Jel istina da su pojedini igrači Iskre sinoć igrali finale malonogometnog turnira, a danas utakmicu? :lol:

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 18 avg 2013, 20:17

Chuckie je napisao/la:Jel istina da su pojedini igrači Iskre sinoć igrali finale malonogometnog turnira, a danas utakmicu? :lol:
jes i to su izgubili finale a igrali su Amel Zec, Safet Kmetas,Sedin Kulas,Gurbeta,i Jusufbasic dakle petorica igracai to 4 koja su u prvim sastavima
srcu draga boja plava

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 18 avg 2013, 20:20

Chuckie je napisao/la:Jel istina da su pojedini igrači Iskre sinoć igrali finale malonogometnog turnira, a danas utakmicu? :lol:
Kmetas, Kulas, Zec, Jusufbasic, Gurbeta..
Kulas i dao gol u Gracanici :D

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 18 avg 2013, 20:23

[/quote]
Kmetas, Kulas, Zec, Jusufbasic, Gurbeta..
Kulas i dao gol u Gracanici :D[/quote]
jest i asistiro uzun bar prema onom sto sam ja cuo od onog ludog reportera sa rfbih covjek nije normalan jbt kao da prenosi finale lige prvaka
srcu draga boja plava

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 21 avg 2013, 11:50

Hoce li u subotu biti kakav tekstualni prijenos protiv GOŠKa, i hoce li neki portal dan poslije stavit slike i to.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 21 avg 2013, 12:33

LG97DM je napisao/la:Hoce li u subotu biti kakav tekstualni prijenos protiv GOŠKa, i hoce li neki portal dan poslije stavit slike i to.
najvjerovatnije da nece biti tekstualni prenos a sto se tice portala dan kasnije izbaci slike bug.ba a svakako cu ja dan kasnije sve to postavit na temi
srcu draga boja plava

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 21 avg 2013, 12:55

modecom je napisao/la:
LG97DM je napisao/la:Hoce li u subotu biti kakav tekstualni prijenos protiv GOŠKa, i hoce li neki portal dan poslije stavit slike i to.
najvjerovatnije da nece biti tekstualni prenos a sto se tice portala dan kasnije izbaci slike bug.ba a svakako cu ja dan kasnije sve to postavit na temi
Meni ako nebude mrsko i ako ne budem zauzet u subotu icu na utakmicu pa cu vam javljat rezultat :D mislim ako budem isao

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 21 avg 2013, 17:05

Sluzbena lica za 2.kolo Iskra-GOSK
ISKRA-GOŠK Glavni Sudac Tabak Drago Tomislavgrad
Bugojno Subota, 24.08.2013. 17:00 Asistent 1 Budimlić Zlatko Bihać
Delegat: Džuzdanović Mirsad (Živinice) Asistent 2 Toromanović Hifzija Cazin
Posmatraĉ: Dervišbegović Besim (Orašje) Četvrti Sudac Silić Sanel Cazin
srcu draga boja plava

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 avg 2013, 17:13

Ti si samo kopirao, nisi se potrudio ni ovo prvog pomoćnika da skloniš, a ni to što je između pomoćnika i četvrtog delegat i posmatrač. Laziness ftw! :D

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 21 avg 2013, 17:42

Casp3r je napisao/la:Ti si samo kopirao, nisi se potrudio ni ovo prvog pomoćnika da skloniš, a ni to što je između pomoćnika i četvrtog delegat i posmatrač. Laziness ftw! :D
kakve to veze ima,ne znam sto ti to smeta
srcu draga boja plava

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.