http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... -08-21.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Xabi Alonso se povredio na treningu danas, tri meseca van terena? 
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... -08-21.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad će se nasikirat "kupci" Modrića,koji peh,jedan od stubova.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
ode nam iker u barcu, ozil i modric odose u united, ronaldo nece da produzi da bi mogao dzaba otici u united isto, prokleti jaki klubovi koji nam uzese sve igrace!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- KapioFootball
- Kontakt:
From Italy came the news that an agreement between the two parties was imminent, and that Fabio Coentrao would be a part of the deal, but the reality is that Levy has not even answered the Real Madrid president regarding his latest offer. "The signing will happen on the day that Mr. Levy wishes it to", those close to the player have told MARCA.
HALA MADRID!!!
pa iker ako bude i iducu utakmicu na klupi onda mu bolje da okaci kopacke o klin
imati konkurenciju za mjesto u prvom je zdravo
- RealMoudrid
- Kontakt:
Real Madrid je u problemima. Ako dođe Bale ispada vrlo vjerovatno Ozil. A znamo šta znači za ekipu.
Xabi je tri mjeseca van terena.
Varane se još uvijek nije u potpunosti oporavio nakon ozljede koja ga je van terena držala mjesecima.
Još samo fali da se vrati i da traži formu pola godine ili da nam se Ronaldo ozlijedi.
Katastrofa.
Xabi je tri mjeseca van terena.
Varane se još uvijek nije u potpunosti oporavio nakon ozljede koja ga je van terena držala mjesecima.
Još samo fali da se vrati i da traži formu pola godine ili da nam se Ronaldo ozlijedi.
Katastrofa.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Najveći problem Real Madrida trenutno je Iker na klupi.
LenBias je napisao/la: casillas u najgoroj formi > lopez u najboljoj formi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A a daj,koji smo pehovi u pmanonymousHD je napisao/la:Xabi Alonso se povredio na treningu danas, tri meseca van terena?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Svake godine je tako,vazda neke povrede.
Pa kako je to najveći problem Reala, hajde mi molim te nabroj te greške Diega Lopeza u prošloj sezoni?LBJ MVP je napisao/la:Najveći problem Real Madrida trenutno je Iker na klupi.
A ja iz glave evo znam Ikerovih par grešaka koje su nas direktno koštale bodova u trenutcima kad smo se ganjali s Barcom.
Kanite se šuplje kako je to najveći problem, ima Real još da se uigra i bit će to bolje.
Iker je legenda kluba ali treba da shvati da nije veći od Real Madrida, što mu prije dođe to u glavu to bolje za sve.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
zato sto je iker bolji sigurno od njega, zato sto je ikona kluba, zato sto bi bila odmah bolja atmosfera u klubu itd itd itd eto kako je to problem, zar je moguce da to nekome nije jasno?
LenBias je napisao/la:zato sto je iker bolji sigurno od njega, zato sto je ikona kluba, zato sto bi bila odmah bolja atmosfera u klubu itd itd itd eto kako je to problem, zar je moguce da to nekome nije jasno?
Nisam ni očekivao ozbiljniji komentar od tebe. Pa ne mogu vjerovati kakve gluposti likove pišu.
Pa kakve veze ima što je bolji od njega ako je ovaj dosad branio bez greške, o kakvoj ti atmosferi pričaš? O onoj koju je Iker narušavao kad je iznosio stvari u javnost, eto o čemu ti pričaš a nemaš pojma. Eto, da se ovako izrazim.
Real Madrid
Real Madrid
dzaba tebi, kada ovako normalno napisano ne shvatas onda nema koristi ni kada bi ti crtao izgleda
Eto najveci problem Reala je to zuljanje klupe Ikera , a to sto nam stopere igraju trutovi Ramos i Pepe + povreda Varanea , to nista , a ? Daj bolan ne serite. Jos kad dodamo povredu Xabija , ovo je katastrofa. Sva sreca pa ne igramo ovaj super kup, jer ruku na srce , ne bi se dobro proveli . Najzad Carlo zna najbolje situaciju oko Ikera i Lopeza, covjek vodi i prati treninge itd. i sigurno zna bolje od vas strucnjaka procijeniti ko je spremniji da bude prvi "kec" Madrida.
Pa hajde odgovori kad si započeo nešto o čemu ne znaš? Pričaš o nekoj lošoj atmosferi gdje je on dosta kumovao, i ti misliš da Ronalda npr. zaboli neka stvar što je on na klupi?
Bit je da Real trenutno ima nekih većih problema (neuigranost, ozljede, neefikasnost) ali Bože moj, duga je sezona. Valjda ćemo doći sebi.
Bit je da Real trenutno ima nekih većih problema (neuigranost, ozljede, neefikasnost) ali Bože moj, duga je sezona. Valjda ćemo doći sebi.
Real Madrid
Real Madrid
zipa djece sto se razumiju u fudbal
samo znate drkati na ronaldo i to je to i vi sebe smatrate navijacima reala
Jedno kolo odigrano i vec se neki problemi spominju? Kakvi problemi, sta problemi?
Diego je dobar golman, ali Iker uvijek treba imati prednost. Sigurniji je u izlascima na loptu i bolje komunicira sa odbranom, a i vodja je ekipe.
Pepe i Ramos spadaju u sami vrh sto se stoperske pozicije tice, Pepe je malo ispred trenutno.
Diego je dobar golman, ali Iker uvijek treba imati prednost. Sigurniji je u izlascima na loptu i bolje komunicira sa odbranom, a i vodja je ekipe.
Pepe i Ramos spadaju u sami vrh sto se stoperske pozicije tice, Pepe je malo ispred trenutno.
Reče nam lik sa Torresovim nickomTorres_9 je napisao/la:zipa djece sto se razumiju u fudbal![]()
Real Madrid
Real Madrid

utakmica u cast velike legende kluba a ni njegove slike ni naznake da je to u njegovu cast
isto ko da je obicna utakmica
http://futbol.as.com/futbol/2013/08/21/ ... 99861.html" onclick="window.open(this.href);return false;
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Paa mislim da ljudi znaju o cemu se radi , kad se pokupovali sve ulaznice isti dan maltene kad su pustene u 'prodaju.
A nesto sumnjam da je zbog El Sada.
A nesto sumnjam da je zbog El Sada.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.