Ne bih ja računao na Kolašinca sve dok to ne bude crno na bijelo. Znači pasoš, sportsko državljanstvo i njegov dolazak na neko od budućih okupljanja, tek tada možemo reći ''Dobili smo Kolašinca'', ovo je još na dugom štapu.hroni je napisao/la:Jeftino izgubismo Sefera,,jeftino,,,ja kako bi nam valjo pored svih ovih novih,,možda ne trenutno ali za budućnost sigurno,,imali bi 5-6 vrhunskih mladih igrača koji bi bili okosnica A reprezentacije, al šta je tu je,, više ga neć spominjati
eh sad Kolašinac je zadnji kojeg smo pridobilikoji ce slijedeči isplivati mladi kandidat za A reprezentaciju????
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne interesuje me jesi li znao ko ce ti replicirati, to je najmanje vazno.TMovac je napisao/la:
Fakat sam znao da ce te mi ili ti ili Hare replicirati.Lafe nemoj brkati lonce i poklopce.Nije to nasa liga,pa da igrac moze reci EJ RAJA POZVALI SU ME NA DRUZENJE,ODO JA.VIDIMO SE ZA 2-3 DANA.Magat je radi tih stvari bio suspendovao Diega na haman pola godine.Jos mu bio najbolji i najskuplji igrac u ekipi.I to se ne moze porediti sa Seadom Hajrovicem.Jedan je (u to vrijeme) bio profesionalni fudbaler,dok je drugi igrao amaterski fudbal.Vidjeli bi da li bi ga Arsenal pustio da je momak imao pravi profesionalni (a ne amaterski) ugovor.Bi sipak,Jednostavno savez je napravio kardinalnu gresku.Trebali su imati na umu da je momak standardni mladi reprezentativac Svicarske i da Svicarci nece reci:Pa znate momak je ponikao kod nas,skolovao se,i racunamo na njega u buducnosti,al eto posto ga vi trazite mi vam ga poklanjamo.Halalosum.Na druzenja se mogu zvati igraci koji jos nisu formirani,kao i oni koji ne igraju za druge repke,ali aktualni reprezentativci neke zemlje nikako.Sa njima se treba lagano u tisini zavrsiti,a u javnost izaci tek kada papirologija bude zavrsena ili barem kada zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva bude predan FIFA-i i UEFA-i.Jer tada nema vise vracke.Pa makar ga nakon toga zvao i Brazil.
Prestani braniti tog supka. Seferovic je potvrdio dolazak u Sloveniju, cekirao karte STO ZNACI, da nije imao klupskih prepreka, nego poziv Hitzfelda.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nikakve a evo i zasto...Ovdje je imao pokusaj karijere...Pauk je napisao/la:Ima li neke sanse da Haris Seferovic zaigra za BiH?
Zna li neko ta pravila?
Nesto kao Izet Hajrovic...bilo bi odlicno
Stvarno je momak procvjetao u Spaniji, eno jucer zabi gol Lyonu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Barem imamo opet "strasnu" zadnju liniju u buducnosti...hroni je napisao/la:Jeftino izgubismo Sefera,,jeftino,,,ja kako bi nam valjo pored svih ovih novih,,možda ne trenutno ali za budućnost sigurno,,imali bi 5-6 vrhunskih mladih igrača koji bi bili okosnica A reprezentacije, al šta je tu je,, više ga neć spominjati
eh sad Kolašinac je zadnji kojeg smo pridobilikoji ce slijedeči isplivati mladi kandidat za A reprezentaciju????
O.Vranjes--Bicakcic--Besic--Kolasinac, Rahat minimum 10 god...
Pa
Dilaver--Arslanagic?--S.Hajrovic--J.Kvesic
Pa jos, Bevab, onaj Kovacevic se meni cini extra dobar vec sad itd, itd
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Nemam ja sta koga braniti.Meni ni iz dzepa ni u dzep.Ali jednostavno nije ok svu krivicu svaliti na momka.Ne kazem da i on ne snosi dio krivice,ali barem onaj veci dio krivice snosi sam savez.Iskreno se nadam da je ovo posljednji mladi i perspektivni igrac kojeg smo izgubili.emir79 je napisao/la:Ne interesuje me jesi li znao ko ce ti replicirati, to je najmanje vazno.TMovac je napisao/la:
Fakat sam znao da ce te mi ili ti ili Hare replicirati.Lafe nemoj brkati lonce i poklopce.Nije to nasa liga,pa da igrac moze reci EJ RAJA POZVALI SU ME NA DRUZENJE,ODO JA.VIDIMO SE ZA 2-3 DANA.Magat je radi tih stvari bio suspendovao Diega na haman pola godine.Jos mu bio najbolji i najskuplji igrac u ekipi.I to se ne moze porediti sa Seadom Hajrovicem.Jedan je (u to vrijeme) bio profesionalni fudbaler,dok je drugi igrao amaterski fudbal.Vidjeli bi da li bi ga Arsenal pustio da je momak imao pravi profesionalni (a ne amaterski) ugovor.Bi sipak,Jednostavno savez je napravio kardinalnu gresku.Trebali su imati na umu da je momak standardni mladi reprezentativac Svicarske i da Svicarci nece reci:Pa znate momak je ponikao kod nas,skolovao se,i racunamo na njega u buducnosti,al eto posto ga vi trazite mi vam ga poklanjamo.Halalosum.Na druzenja se mogu zvati igraci koji jos nisu formirani,kao i oni koji ne igraju za druge repke,ali aktualni reprezentativci neke zemlje nikako.Sa njima se treba lagano u tisini zavrsiti,a u javnost izaci tek kada papirologija bude zavrsena ili barem kada zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva bude predan FIFA-i i UEFA-i.Jer tada nema vise vracke.Pa makar ga nakon toga zvao i Brazil.
Prestani braniti tog supka. Seferovic je potvrdio dolazak u Sloveniju, cekirao karte STO ZNACI, da nije imao klupskih prepreka, nego poziv Hitzfelda.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da li je seferovic morao sredjivati papire da je htio igrati za nas ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo promijeniti sportsko drzavljanstvo koliko mi se ciniPapastathopoulos je napisao/la:Da li je seferovic morao sredjivati papire da je htio igrati za nas ?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/seferovi ... janu/96700" onclick="window.open(this.href);return false;
Seferović: Čuo sam se sa Spahićem, dolazim u Ljubljanu
"Trebam da se odajvim iz švicarske mlade reprezentacije i da onda zaigram za bh. reprezentaciju. Naravno da mi je želja da zaigram za BiH, ali želim najprije da posjetim reprezentaciju i da popričam sa selektorom Safetom Sušićem, da vidim kakvo on ima mišljenje o meni i da li računa na mene za reprezentaciju."
Posebno je oduševljen Pjanićem, kojeg u budućnosti vidi u nekom velikom klubu.
"Veliki je igrač i čeka ga velika karijera. Mislim da će biti u samom vrhu svjetskog nogometa. Nedavno smo se upoznali kada je Fiorentina igrala protiv Rome. Odličan je momak i bit će mi drago ako budemo dijelili i reprezentativnu svlačionicu."
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma izvagao Hitzfo koji mu je vise potreban, Izo ili Sefer i uzeo Sefera jer na desnom krilu ima onog iz Juvea i Hajrovic bi mu bio samo visak... 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ovaj je mozda promijenio odluku i pod uticajem buraza
Mada ga i Hitzfeld nije pozivao vise. Kako god, nece nam biti visak
Koliko nam samo Medunjanin valja, a svi su bili na pocetku protiv njega 
Ah Boze moj, Seferovic jeste dobar napadac, mozda i najbolji kojeg bi imali poslije Vede i Dzeke, ali nikad se ne zna, ima dosta momaka iz dijaspore koji obecavaju
Ah Boze moj, Seferovic jeste dobar napadac, mozda i najbolji kojeg bi imali poslije Vede i Dzeke, ali nikad se ne zna, ima dosta momaka iz dijaspore koji obecavaju
Ma sigurno i to(sandze su) ali da je on zatrebao Hizfi mogli bi mi plakati...Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ovaj je mozda promijenio odluku i pod uticajem burazaMada ga i Hitzfeld nije pozivao vise. Kako god, nece nam biti visak
Koliko nam samo Medunjanin valja, a svi su bili na pocetku protiv njega
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i to stoji
Zato kazem da nece biti visak
Za mene je dobrodosao pa kako god. Momak je strasan potencijal i glupo bi bilo da zbog patriotizma
izgubimo tako dobrog igraca. Eto Eduardo je rodjeni hrvat od ćaće Ante pa igra srcem za Kockaste.
A valjao im je dosta otkako je u rep. 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da je potomak nekog Sarajevskog kluba ne bi ga spomenuo, ali posto je dijete Čelika ide spozorstvo odmah.AllGunsBlazing je napisao/la:Dzidic. Stoper.
Taj isti Dzidic nema kvalitet za reprezentaciju kao i trenutni anonimusi Vrsajevic ili Sunjic i kad tad ce zavrsit karijeru u reprezentaciji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pogadjate ko je u prvih 11 veceras Dinama?

Sajodinix.

Sajodinix.
1946
Ja koliko znam taj dzidic je od pjetlica pa do prije par godina igrao centarfora tj napadaca I sad odjednom stoper...kako da se on pozove prije jedog besica,cocalica,a realno I zukanovic I sunjic I pandza su svi redom bolji od njega...
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo dobili extra nove igrace Kolasinac, Bicakcic, braca Hajrovic, Hadzic, barem sto se tice ovih kvalifkikacija mislim da je to konacno. Mozda Said dobije poziv ako Dinamo udje u LP i ako bude redovan.
A za buducnost mozda se vrati Besic ako ga pozove, on je zasluzeno zaboravljne jer je pruzi par losih partija u reprezentaciji a jos je imao onih skandala i pizdarija sto je radio. Ne znam sta ce biti sa Ljevakovicem i Mahmutovicem, da ne spominjemo onog Nadarevica sto gotovo ne igra, Arslanagica iz Belgije koji je gotovo "belgijanac", Bunoza, Dilver ... itd.
Cocalic cisto sumnjam da ce dobiti poziv, previse ga izvikuju pojednini a niko ga od njih ne gleda, sad neka neko dodje i slaze "ja gledam izraelsku ligu". Ne gledaju ove top 5 kako treba a kamo li tu.
Uglavnom ima igraca ali sad koliko su oni voljni da igaju za nas i ono najvazinije imaju li znanje za reprezentaciju je posebna prica. Jer danas se svako ziv gura u istu a ima igraca nisu nista bolji od ovih iz PL BiH.
A za buducnost mozda se vrati Besic ako ga pozove, on je zasluzeno zaboravljne jer je pruzi par losih partija u reprezentaciji a jos je imao onih skandala i pizdarija sto je radio. Ne znam sta ce biti sa Ljevakovicem i Mahmutovicem, da ne spominjemo onog Nadarevica sto gotovo ne igra, Arslanagica iz Belgije koji je gotovo "belgijanac", Bunoza, Dilver ... itd.
Cocalic cisto sumnjam da ce dobiti poziv, previse ga izvikuju pojednini a niko ga od njih ne gleda, sad neka neko dodje i slaze "ja gledam izraelsku ligu". Ne gledaju ove top 5 kako treba a kamo li tu.
Uglavnom ima igraca ali sad koliko su oni voljni da igaju za nas i ono najvazinije imaju li znanje za reprezentaciju je posebna prica. Jer danas se svako ziv gura u istu a ima igraca nisu nista bolji od ovih iz PL BiH.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 21 avg 2013, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dilaver na klupi.
Said od pocetka
Said od pocetka
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Meni je ovo stvarno smijesno da said ne dobija poziv,ko imalo zna o fudbalu vidio bi da ima veliki potencijal i da je znalac...zahirovic,svraka,vrsajevic,rahimic(40god) od svih nabrojanih je bolji htjeli vi to priznat ili ne...netreba zaboravit nije on bio bezveze u werderu,a to sto se nije tada znao ponasat i iskoristit tu priliku je druga stvar..al sad se vraca momak i bio bi pun pogodak ako bi nam se prikljucio!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Izgleda guza veceras malo ofanzivnije...

Gledam Saida , ubi se od trcanja a kao da je duh uvjek zadnja alternativa. Bori se za otpatke . Nesto kao Edin prije u City-u. A ovi ostali sile li sile ... 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], jasmin10 i 12 gostiju.