WTFGoalgetter je napisao/la:U pravu je momak, Bicakcicu jos nije gotov pasos, jer mu protiv USA nije bio potreban jer je bila prijateljska, dok za kvalifikacijsku treba i pasos. Susic je rekao da bi sve trebalo biti sredjeno do meca sa Slovacima.adisice je napisao/la:Gdje ti živiš???Igro je on jarane protiv USAskile je napisao/la:Da li mu je gotov pasoš, bliže se kvalifikacijske utakmice ?
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH, Sarajevo, zdrao. Isfuravaš i budeš isfuran jaraneadisice je napisao/la:Gdje ti živiš???Igro je on jarane protiv USAskile je napisao/la:Da li mu je gotov pasoš, bliže se kvalifikacijske utakmice ?
Pasoš mu nije trebao protiv USA, jer nije službena utakmica. Isto tako igrači koji odigraju prijateljsku utakmicu i dalje imaju šansu da promjene sportsko državljanstvo (tipa Hajrovic).
Jbg nisam znao za toskile je napisao/la:BiH, Sarajevo, zdrao. Isfuravaš i budeš isfuran jaraneadisice je napisao/la:Gdje ti živiš???Igro je on jarane protiv USAskile je napisao/la:Da li mu je gotov pasoš, bliže se kvalifikacijske utakmice ?No offence
Pasoš mu nije trebao protiv USA, jer nije službena utakmica. Isto tako igrači koji odigraju prijateljsku utakmicu i dalje imaju šansu da promjene sportsko državljanstvo (tipa Hajrovic).
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- legenda reala
- Kontakt:
On više sportsko državljanstvo ne može mjenjati, e za pasoš jel gotov to se ne zna, ali trebalo bi da jeste, državljanstvo je dobio nekad krajem jula, na pasoš se čeka 15 dana, trebalo bi da je to gotovo 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma kakvih 15 dana, pasos ce dobiti u roku od 72 h, problem je jedino licna koju mora imati prije nego podnese zahtjev za pasos, na nju se zna cekati 2-3 sedmice. Ma moralo je dovoljno vremena biti za te dokumente, jedino ako je on toliko bio lijen pa da to zavrsi na vrijeme...legenda reala je napisao/la:On više sportsko državljanstvo ne može mjenjati, e za pasoš jel gotov to se ne zna, ali trebalo bi da jeste, državljanstvo je dobio nekad krajem jula, na pasoš se čeka 15 dana, trebalo bi da je to gotovo
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ne mora imat' licnu da bi dobio pasos... nema svaki drzavljanin BiH prebivaliste u BiH, a samim time ni licnu kartu... licnu kartu s druge strane moze imat' i stranac..._dreamer_ je napisao/la:Ma kakvih 15 dana, pasos ce dobiti u roku od 72 h, problem je jedino licna koju mora imati prije nego podnese zahtjev za pasos, na nju se zna cekati 2-3 sedmice. Ma moralo je dovoljno vremena biti za te dokumente, jedino ako je on toliko bio lijen pa da to zavrsi na vrijeme...legenda reala je napisao/la:On više sportsko državljanstvo ne može mjenjati, e za pasoš jel gotov to se ne zna, ali trebalo bi da jeste, državljanstvo je dobio nekad krajem jula, na pasoš se čeka 15 dana, trebalo bi da je to gotovo
procedura za dobijanje pasosa objasnjena ovdje:
http://www.mvp.gov.ba/konzularne_inform ... ih/?id=229" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje vi zivite oa dobijate pasos za 72h?
Kod mene se i licna i pasos ceka u prosjeku tri ili cetiri sedmice kako kad.
Kod mene se i licna i pasos ceka u prosjeku tri ili cetiri sedmice kako kad.
Savez bi ubrzao proces
Svaki obicni gradjanin ove zemlje uz uplatu od 200KM pasos moze dobiti za 48 sati,sigurna i provjerena informacija.Sta je ovdje u pitanju ne znam ali mi se cini da se neko opasno zaebaje.
Neko svira qrcu, očigledno?
Mora. Ne moras ti meni drug objasnjavati sta pise u zakonu, taj sam zakon procitao uzduz i poprijeko, osim toga i sam sam pravnik. No procedura je takva da traze onaj broj od licne karte pri podnosenju zahtjeva za izdavanje pasosa, a ako nemas licnu kartu, onda je logicno da nemas ni taj broj. Zena mi je prije par mj mjenjala dole prezime i sticajem okolnosti znam sve te birokratske procedure koje samo oduzimaju zivce i vrijeme.amho je napisao/la:ne mora imat' licnu da bi dobio pasos... nema svaki drzavljanin BiH prebivaliste u BiH, a samim time ni licnu kartu... licnu kartu s druge strane moze imat' i stranac..._dreamer_ je napisao/la:Ma kakvih 15 dana, pasos ce dobiti u roku od 72 h, problem je jedino licna koju mora imati prije nego podnese zahtjev za pasos, na nju se zna cekati 2-3 sedmice. Ma moralo je dovoljno vremena biti za te dokumente, jedino ako je on toliko bio lijen pa da to zavrsi na vrijeme...legenda reala je napisao/la:On više sportsko državljanstvo ne može mjenjati, e za pasoš jel gotov to se ne zna, ali trebalo bi da jeste, državljanstvo je dobio nekad krajem jula, na pasoš se čeka 15 dana, trebalo bi da je to gotovo
http://www.mvp.gov.ba/konzularne_inform ... ih/?id=229" onclick="window.open(this.href);return false;
@dadnan
Miske objasnio.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
A ima li iko informaciju da on još nije dobio pasoš??
To niko nije ni spominjo, dok neki nisu spomenuli na temi, sad i naši smješni mediji koji se informišu preko foruma počinju pisati kako je Bičakčić upitan
Ja se ne sikiram i mislim da će do septembra pasoš biti gotov, ako već i nije
To niko nije ni spominjo, dok neki nisu spomenuli na temi, sad i naši smješni mediji koji se informišu preko foruma počinju pisati kako je Bičakčić upitan
Ja se ne sikiram i mislim da će do septembra pasoš biti gotov, ako već i nije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U ponedjeljak cemo saznati ima li pasos ili nema.
BTW: Licnu MORAS imati bez obzira gdje se nalazis , da bi posjedovao BH pasos.
Nekad nije trebalo, ali uvdjenjem CIPS-a ili sad IDDEEA (agencija za identifikaciju dokumenata)moras imati.
BTW: Licnu MORAS imati bez obzira gdje se nalazis , da bi posjedovao BH pasos.
Nekad nije trebalo, ali uvdjenjem CIPS-a ili sad IDDEEA (agencija za identifikaciju dokumenata)moras imati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nije Ermin kriv ako ne dobije na vrijeme, nego Bakovic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Taj,taj.Kad se samo sjetim ko ga je postavio za generalnog sekretara,stari trio Iljo,Suljo i Bogdo tesko da i on moze valjati.Cartman je napisao/la:Nije Ermin kriv ako ne dobije na vrijeme, nego Bakovic.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Pa neizdaje valjda kod nas u bih presjednik saveza pasose!?!Cartman je napisao/la:Nije Ermin kriv ako ne dobije na vrijeme, nego Bakovic.
Eh da nam je drzava kako treba (ali nije ni cudo kakvih stanovnika imam)...... Hajmo protestovati da se ubrza ta procedura
Pitanje za tebe kao pravnika: Da li se razlikuje procedura vadjenja pasosa u DKP-ovima i preko MUP-ova u BiH, za drzavljane sa i bez prebivalista u BiH?_dreamer_ je napisao/la:Mora. Ne moras ti meni drug objasnjavati sta pise u zakonu, taj sam zakon procitao uzduz i poprijeko, osim toga i sam sam pravnik. No procedura je takva da traze onaj broj od licne karte pri podnosenju zahtjeva za izdavanje pasosa, a ako nemas licnu kartu, onda je logicno da nemas ni taj broj. Zena mi je prije par mj mjenjala dole prezime i sticajem okolnosti znam sve te birokratske procedure koje samo oduzimaju zivce i vrijeme.amho je napisao/la:ne mora imat' licnu da bi dobio pasos... nema svaki drzavljanin BiH prebivaliste u BiH, a samim time ni licnu kartu... licnu kartu s druge strane moze imat' i stranac..._dreamer_ je napisao/la:
Ma kakvih 15 dana, pasos ce dobiti u roku od 72 h, problem je jedino licna koju mora imati prije nego podnese zahtjev za pasos, na nju se zna cekati 2-3 sedmice. Ma moralo je dovoljno vremena biti za te dokumente, jedino ako je on toliko bio lijen pa da to zavrsi na vrijeme...
@dadnan
Miske objasnio.
Preduslov za dobijanje pasosa u DKP je evidentiranje JMB-a u centralnoj bazi podataka. Oni koji imaju CIPS licnu, automatski ispunjavaju ovaj uslov. Oni koji nemaju, podnose zahtjev za evidentiranje u DKP-u. Dakle, licna karta nije opstevazeci preduslov. Druga je stvar sto drzavljani s prebivalistem u BiH moraju imat' LK i ona im se traži pri pokretanju svake administrativne procedure, pa tako i izdavanja pasosa od strane MUP-ova u BiH, ali u slucaju podnosenja zahtjeva za pasos u DKP od strane drzavljana BiH s prebivalistem u inostranstvu, to nije tako. Pasos bez LK moze. To ti druze pise i tim zakonima i pravilnicima koje si kako kazes detaljno iscitao i to kao pravnik.
- Goalgetter
- Kontakt:
Prije utakmice sa Amerikom, citao sam izjavu Papeta u Avazovom Sportu da Bicakcic jos nema pasosa i da bi se trebalo srediti do Slovacke.legenda reala je napisao/la:A ima li iko informaciju da on još nije dobio pasoš??
Sa drzavljanstvom,rodnim listom i uplatnicom od 200KM pasos ce biti gotov za 72 sata.
1946
[youtube][/youtube]
da se prisjetimo

da se prisjetimo