Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
16 godina zaredom 
Giroud 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovo je bilo ocekivano. Fener je preslab da bi parirao Arsenalu. Iskustvo ovakvih utakmica i kvalitet su presudili. Fener je precijenjena ekipa sa previse istrosenih igraca, a s takvim kadrom se ne moze na jednu od najboljih ekipa u Evropi. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Marsal
- Kontakt:
Uh al' ga Giroud zakuca, mada nisam baš najsigurniji je li bio penal uopšte.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Odlična igra, ko protiv Citya.
- Rockefeller
- Kontakt:
Htjedoh napisati da nije bio penal al' poslije usporenog nemam dvojbe. Cisti penal.
Giroud dvije utakmice dva gola.

Giroud dvije utakmice dva gola.
rutinski Giroud 
Meni je Lolcott dns sasvim dobar, izborio penal i imo assist i jos nekolka dobra ubacivanja
Meni je Lolcott dns sasvim dobar, izborio penal i imo assist i jos nekolka dobra ubacivanja
Arsene ubaci Yayaru 
Dobra igra Arsenala(jos bez zadnjeg veznog , sa Sagnom na stoperu u drugom).
Al ovaj Fener je saka jada , prepuna istrosenih igraca koja ne mogu parirati ni blizu fizickoj spremi Arsenala za pocetak.
16x , velika brojka.
Al ovaj Fener je saka jada , prepuna istrosenih igraca koja ne mogu parirati ni blizu fizickoj spremi Arsenala za pocetak.
16x , velika brojka.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ali bilo je onih koji su svrsavali i dolazili ovde govoreci kako ce nas oni konacno izbaciti iz LS i kako ne zasluzujemo da igramo tamo...Monolog je napisao/la:Ma ovo je bilo ocekivano. Fener je preslab da bi parirao Arsenalu. Iskustvo ovakvih utakmica i kvalitet su presudili. Fener je precijenjena ekipa sa previse istrosenih igraca, a s takvim kadrom se ne moze na jednu od najboljih ekipa u Evropi.
PS: Pu ebo te Podolski sto nisi Sanogoa ubacio????
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sto li neda Sanogou priliku ccc
Bolje nek mu da u Londonu.
Moze se reci rutinska pobjeda. Obezbjedili smo prolaz. U uzvratu mozemo kombinovati malo sastav, a moze nam se jer smo ostvarili najbolji rezultat u play offu.
Drago mi je da je Giroud ponovo pogodio.
Drago mi je da je Giroud ponovo pogodio.
Hladno uzeli utakmicu, svaka cast momcima. 
Vidi se da Arsenalu nisu potrebna nova imena,Ramsey pravi virtouz na sredini terena.Prolaz riješen već u prvoj utakmici sad se mirno okrenuti Premiershipu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda ali kao što su Raul i Monolog primijetili ovi turci nam nisu mogli parirati ni po fizickoj spremi, totalno smo ih trkački ubili.
Ne bih da umanjujem pobjedu ali ovo nije mjerilo naše snage. Za kraj evo jedna speculation od mene

Ne bih da umanjujem pobjedu ali ovo nije mjerilo naše snage. Za kraj evo jedna speculation od mene

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam da li je ovaj Fener ovako jadan ili je Arsenal odlicno odigrao. Bice da je i jedno i drugo.
Ocekivao sam prolaz svakako ali u gostima ovako lahku pobjedu nisam ocekivao.
Odlicno. Ovo je bilo potrebno i za mir u kuci.
Ocekivao sam prolaz svakako ali u gostima ovako lahku pobjedu nisam ocekivao.
Odlicno. Ovo je bilo potrebno i za mir u kuci.
- AaronRamsey
- Kontakt:
JEDAN JE VELSKI VITEZ BRITANSKOG LAVLJEG SRCA

a sad iskreno mozda ovoj ekipi i ne trebaju pojacanja jer u prosloj nas je utakmici sudia pokrao a sada smo vidjeli kako momci deru kad je sve regularno (na krilima velskog zidanea)

a sad iskreno mozda ovoj ekipi i ne trebaju pojacanja jer u prosloj nas je utakmici sudia pokrao a sada smo vidjeli kako momci deru kad je sve regularno (na krilima velskog zidanea)
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
ode nama wilshere na zadnjeg veznog eto vidjet ćete.
. Igrao je tu čitavu utakmicu, šutevi su bili zatvoreni sa distance skroz .
meni se sviđa onakva sreda sa njim i ramzijem, samo ne znam , imam osjećaj da cazorlu guši igra na krilu, a vidi se da je frajer yebeni genije
meni se sviđa onakva sreda sa njim i ramzijem, samo ne znam , imam osjećaj da cazorlu guši igra na krilu, a vidi se da je frajer yebeni genije
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.