Sta tu ima lose :kava:Damian je napisao/la:Ova dvojica navijaju za Atletico da je to za nepovjerovat od takvih komentatora.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Jest ovaj Fabregas izgubljen u pm.
Čovjek nije napadač, ne znam kad će ovi treneri to svhatiti i prestati gurati ga gdje mu nije mjesto.
Smoke Weed Everyday!
Čuj izgubljenmandraX je napisao/la:Jest ovaj Fabregas izgubljen u pm.
Frajer mora igrati napadaca , naravno jer Xavi koji je totalno beskoristan na ovoj utakmici igra njegovu poziciju,
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 22 avg 2013, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pa tko danas navija za Atletico, kontam da su svi za RealRickBlaine je napisao/la:Sta tu ima lose :kava:Damian je napisao/la:Ova dvojica navijaju za Atletico da je to za nepovjerovat od takvih komentatora.

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
francobaresi je napisao/la:Oscar goes to ...rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- RealMoudrid
- Kontakt:
Neymar se uklopio u cigane i padavičare. Udara baš kako je najbolje.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Alves je ispunio kvotu od jednog kvalitetnog centarsuta u sezoni.
Dijelim @geoxovo misljenje - Xavi je danas bas slab. Nista. Automatski je i Iniesta slabiji. Cescovim ulaskom su dobili na brzini i na presingu. Steta samo sto Cesc zeli toliko asistirati, mog'o je sigurno zabiti gol kada je produzio loptu za Xavija. Alba kriminalno los u loptanju, ali dobar u glumi. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa šta što igra napadača tako ti Boga? Jel' to znači da mora 3/3 ključna pasa, strašne prilike za gol upropastit'?geoxx je napisao/la:Čuj izgubljenmandraX je napisao/la:Jest ovaj Fabregas izgubljen u pm.Sta ti gledas , hokej na travi?
![]()
Frajer mora igrati napadaca , naravno jer Xavi koji je totalno beskoristan na ovoj utakmici igra njegovu poziciju,
Ako ne igra na svojoj prirodnoj poziciji (doduše ova mu i nije tako strana kao što to vi pričate), ne mora značit' da ne zna hodat'...a to je večeras slučaj. Svaku akciju je upropastio.
Atletico brzi, jaci, bolji, spremniji.
Barcelona ocajna, Messi, Xavi, Iniesta kao da nisu igrali, Alves smijesan, Busquets odavno nije losije odigrao.
Mascherano najbolji.
Barcelona ocajna, Messi, Xavi, Iniesta kao da nisu igrali, Alves smijesan, Busquets odavno nije losije odigrao.
Mascherano najbolji.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Cesc je nocas u dva navrata imao suvisne poteze koji su dosta uticale na igru.
1. nepotrebno viska stimanje umjesto zapuca u prazan gol
2. prekino pas ka krilu umjesto da preskoci loptu(covjek bi osto sam u napadu)
ali dobar je on.
dani je kriminalan.
1. nepotrebno viska stimanje umjesto zapuca u prazan gol
2. prekino pas ka krilu umjesto da preskoci loptu(covjek bi osto sam u napadu)
ali dobar je on.
dani je kriminalan.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- francobaresi
- Kontakt:
Xavi je već u poznim godinama , i koliko god on bio inteligentan igrač to mu neće pomoći ako nije dovoljno fizički spreman. Fizička spremnost igrača je izuzetno bitna , ako igrač nije spreman ne može ni pružiti maksimum. Mislim da je došlo vrijeme da ulogu koju je imao Xavi , preuzme neko drugi. Odnosno da se Barca polako počinje navikavati na odsutnost omalenog genijalca.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Tata pravio odlične izmjene.Valjda ih dobijete u drugoj.Jedino gore od toga da vi osvojite nešto je to da Atletico osvoji nešto
Dani više nije najbolji bek na svijetu,al jbt nije ni tolika katastrofa kao što pričate.Pique je rupa,Xavi prestar za jačih tekmi,Pedro ionako neće više igrati.Jedino Messi ostaje problem.
Dani više nije najbolji bek na svijetu,al jbt nije ni tolika katastrofa kao što pričate.Pique je rupa,Xavi prestar za jačih tekmi,Pedro ionako neće više igrati.Jedino Messi ostaje problem.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne kenjaj.LBJ MVP je napisao/la:Tata pravio odlične izmjene.Valjda ih dobijete u drugoj.Jedino gore od toga da vi osvojite nešto je to da Atletico osvoji nešto![]()
Smoke Weed Everyday!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šaljite ga u crveni dio Manchestera, ako vam je tako loš 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Alves treba na instrukcije iz obicnog primanja lopte.
Fabregas ne moze igrati napadaca jer je jednostavno prenesebican.
Pique trci kao da tegove od 15 kila na nogama ima.
Sve u svemu, losa predstava. Mogu biti sretni sto Atletico nije znao u potpunosti to iskoristiti.
Fabregas ne moze igrati napadaca jer je jednostavno prenesebican.
Pique trci kao da tegove od 15 kila na nogama ima.
Sve u svemu, losa predstava. Mogu biti sretni sto Atletico nije znao u potpunosti to iskoristiti.
Izmjene sa Cescom i Neymarom se pokazale kao pun pogodak, igra je odmah živnula i bila konkretnija prijetnja.
Ovo sa Messijem pocinje frustrirati
....forsira se nespreman, umjesto da ga izljece kako treba i Bog zapovjeda....ako treba dva mjeseca out, neka bude ali da se vrati spreman u staroj formi....ovakav Leo nikome ne pomaže, a zauzima spremnom igracu mjesto....ni Iniesta nije u formu, to se veceras vidjelo.
Alves je kriminalan
Ovo sa Messijem pocinje frustrirati
Alves je kriminalan
Najlošiji igrač u prvom poluvremenu,kad je izašao Barca je uradila nešto.Ne znam jel povrijeđen il šta,al prelako ga ozbniljne ekipe zaustavljaju u zadnje vrijeme.EvoMene je napisao/la:Ne kenjaj.LBJ MVP je napisao/la:Tata pravio odlične izmjene.Valjda ih dobijete u drugoj.Jedino gore od toga da vi osvojite nešto je to da Atletico osvoji nešto![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Consigliere
- Kontakt:
Alba jos nije skontao da kamere snimaju teren i prakticno svaki sekund svega
Koji kreten 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Iniesta kriminalan veceras.
Ni ostatak veznog reda ne blista nesto bogzna.
Alexis me posebno iznenadio zadnjih nekoliko utakmica,i veceras se bori i gine na terenu.
Barcelona generalno poslaba,lahko nam prolaze ove kontre atletika,imam brigu protiv jos jacih ekipa da ce iskoristit ovu promahu u odbrani.
Ni ostatak veznog reda ne blista nesto bogzna.
Alexis me posebno iznenadio zadnjih nekoliko utakmica,i veceras se bori i gine na terenu.
Barcelona generalno poslaba,lahko nam prolaze ove kontre atletika,imam brigu protiv jos jacih ekipa da ce iskoristit ovu promahu u odbrani.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..