GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Neutral
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Neutral » 22 avg 2013, 00:23

"Bio sam do prije dvije tri minute poprilično normalan, ali sam imao sada emotivan razgovor s Jurčićem. U jednoj teškoj noći bi se prvo zahvalio svima koji su večeras bili na našem stadionu. Mislim da su oni najveći pobjednici," izjavio je Mamić i dodao: "Toliko energije koliko je večeras bilo na stadionu bilo je samo protiv Partizana i zato će mi ova noć ostati kao najgora od kada sam u Dinamu."

"Bilo je teških poraza, ali ovo je jedan od najtežih. Poraz je još teži pošto svi mi znamo da smo kvalitetnija momčad od gostiju, a oni su slavili s 2:0."

Ipak Mamić vjeruje da još uvijek postoji nada u uzvratu: "Bitka je izgubljena, ali rat nije i ja garantiram da ćemo pobijediti u Beču. Hoće li to biti dovoljno za prolaz, vidjet ćemo."

A onda je rekao ono što se znalo od početka obraćanja novinarima: "Da se to ostvari mora se dogoditi šok i zato Jurčić više nije naš trener. Hvala mu za sve što je napravio i on će biti isplaćen. Uvijek smo ostajali gospoda i tako će biti i sada. Zahvaljujem i Izvršnom odboru što je ostao miran i što je izglasao ovako odgovornu odluku."

"Kao što sam zaslužan za puno toga, tako sam i kriv. Trener je pao, možda dođe i moj red. Ja vas uvjeravam da će u Beču biti od prve sekunde spašavaj se tko može i Austriji se ne piše dobro. Ovo danas što smo pokazali nije bilo ništa. U 12 utakmica ove sezone samo smo jednu odigrali kako igra ozbiljna nogometna momčad. Sutra će trening voditi Damir Krznar i Zoran Mamić, a za dalje ćemo vidjeti. Vrlo vjerojatno će iduće dvije utakmice voditi upravo oni."

Mamić je otkrio i kome je odmah ponudio trenersko mjesto: "Kada sam u problemu ja uvijek nazovem prijatelja i prvo sam nazvao Branka Ivankovića koji mi je rekao da ćemo sutra razgovarati. Nakon toga sam mu rekao da zaboravi na ovaj poziv i on definitivno nakon svega više nije kandidat za trenera."

Za kraj se pojavilo i ime Miroslava Blaževića: "On je najzaslužniji za moj uspjeh, ali ja nisam siguran da on još uvijek ima onu radnu energiju. Ipak, neću reći da je prekrižen."

"Ako se Zlatko Kranjčar odluči posvetiti sportskom životu neka sutra dođe u Maksimir i ja mu dajem ugovor. On je veliki trener, domaći dečko i o njemu sve najbolje, ali ne može čovjek biti trener dok ima privatnih problema."
Uslijedilo je pitanje i o mogućnosti da Zoran Mamić ostane na klupi: "Nema šanse jer on ne želi biti na toj funkciji. On je sportski direktor i to će ostati."

"Tomislav Ivković je najnadareniji trener i on je legitimni kandidat. Pitanje je treba li ga gurnuti u vatru ovako teškoj situaciji."

Za kraj je Mamić poručio u svom stilu: "Beč sigurno prolazimo, a da ja sjednem na klupu onda bi ih pregazili kao plitak potok".

Edit:

Zdravko u svom elementu. Najbolji trener je bio Vahid kojeg je otjerao radi svoje gluposti. Sada mu je svako kriv.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 22 avg 2013, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 avg 2013, 00:23

Damian je napisao/la:Nakon utakmice jabvio sam se Branku Ivankoviću koji mi je rekao da je baš na izlazu sa stadiona. Pozvao sam ga da se vrati na razgovor, a on mi je odgovorio da ćemo se vidjeti ujutro. Time je sam sebe eliminirao.

:lol: :lol:
Ovo je smijesno, ali u svakom slucaju dobra stvar, jer se ni on dokazao nije. Nadam se da Cacic nece dobit otkaz u Mariboru :lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 avg 2013, 00:27

Jbt ja se zajebava za Ciru a ovaj narkoman ga stvarno spominje :oops: najbolje da samog sebe postavi za trenera.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 avg 2013, 00:33

Cico mi se za sad cini jedino normalno rjesenje. Samo me zanima, ako tko zna, kakvih to on problema ima??

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 00:33

Signore je napisao/la:Cico mi se za sad cini jedino normalno rjesenje. Samo me zanima, ako tko zna, kakvih to on problema ima??
alkohol mislim :?
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 avg 2013, 00:33

Signore je napisao/la:Cico mi se za sad cini jedino normalno rjesenje. Samo me zanima, ako tko zna, kakvih to on problema ima??

Mislim da je alkohol u pitanju no nisam sasvim siguran.

Sjećam se pljuvanja Mamića na njega nakon afere "Eduardo" :)

Edit:

[youtube][/youtube]

:)
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 22 avg 2013, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 avg 2013, 00:35

I meni je napamet padao alkohol, ali mi on ne djeluje kao netko tko se opija prekomjerno :?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 avg 2013, 00:42

Upravo sa Maksimira i one sprovodske atmosfere.
Nisam znao kakva je Austria i kako igraju, al Dinamo me iznenadio, razočarao. Tako bezidejno, tako slabo, jalovo, sa svega 2 dobre šanse i akcije u čitavoj utakmici. Prvo poluvrijeme je bilo onako, srednja žalost, igralo se ako ništa drugo, ali drugo je bilo Austrijino čitanje nogometne lekcije.
Sve se svodilo na solo prodore i na proboj kroz sredinu pa tko prođe, prođe, samo da je lopta što dalje od mene. Ne daj Bože da se doda ili igra pas igra. Što više držat loptu u nogama, a ne napraviti s njom nešto, to je glavno geslo. A trči samo onaj tko ima loptu dok ostali stoje i gledaju se, nema otkrivanja, utrčavanja, više su smetali jedan drugome. Šimunić je bio glavni play večeras, to sve govori. Desni bek kao da nije ni igrao, ja ne znam di je onaj Ivo Pinto bio večeras. Addy još gori od njega, kao da je riječ o nogometnom početniku. Sredine nema. Nema kreacije, konstantnog pritiska i stvaranja šansi. Husejinović je večeras izgubio više lopti nego što ih je ikad podijelio.
Šlag na svemu je Jurčić koji se totalno pogubio. I ta njegova "kontrolirana" taktika. Ako je već vidio da ne ide u 1. poluvremenu, čemu uvoditi Sammira koji je tek došao sa Hvara i nema jedan pošteni trening. Jednostavno ga ne shvaćam.
Rukavina :shock: Nisam vidio faul, ali je li prošlo 10 sekundi otkako je bio na terenu?

Austria je odigrala tako pametno, strpljivo, Bjelica je očitao lekciju Jurčiću. Onaj sa brojem 16 i onaj plavi na krilu su strašni igrači. Od noge do noge, brzo, brzo se otvaraju i rade tranziciju prema naprijed. Stvarno lijepo.

Što se tiče atmosfere, nije vrijedna komentiranja kad iz utakmice u utakmicu vožd ubija navijače, ubija onaj smisao radi čega se uostalom i igra nogomet.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 avg 2013, 00:42

Tesko da ce Dinamo tamo dati tri komada a saucuvati svoj gol, jos sad bez trenera.

Mamic previse ocekuju, ekipa je prakticno nova neuigrana zato ovako los rezultat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 avg 2013, 00:47

Neutral je napisao/la:
Damian je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Lijepa atmosfera. Ljudi žude za lijepim fudbalom i Dinamo to zaista i igra u ovoj sezoni.
Jest vala, Viole nas razaraju kak oigrom tako i navijanjem.

Hebeno mi je da je 25k na stadionu, a svi sute.

Postoji razlika između ultrasa i običnih navijača, simpatizera. Pa par Hajdukovaca je otišlo u Zagreb na utakmicu (čitaj @Dubrova). Ako pratiš austrijsku navijačku scenu znaš da imaju mnogi jake ultras grupe, baš kao i Švicarci.
:D
Nemam ja šta otić u ZG, kad živim u ZG :D
Nisam ni simpatizer Dinama, još da kao Hajdukovac budem njihov simpatizer, čas posla :lol: :mrgreen: Idem na njihove tekme u Europi i to je to, ipak je riječ o domaćem klubu, pa ga eto, u toj prilici malko bodrim :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 avg 2013, 00:49

Od ovih kandidata sto se spominju najbolji je Cico, ne mislim da je kvalitetniji od Vahe vec sto Vaha voli uglavnom igrat defanzivu dok Cico postavlja dosta otvoreno igru sto ce biti neophodno u uzvratu. Makar bi nekako najvise volio da uzvrat odradi sam Zdravko ili barem da sjedi na klupi Dinama umjesto brata koji je premiran :).

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 avg 2013, 00:54

Otišo Kruno :lol:
Otišao jedan poslušnik, doći će drugi, sve dok sam guzda ne sjedne za kormilo.

Ima već neko vrijeme po Zagrebu niče jedan te isti grafit, švrljarija il što je već, po zidovima zgrada, naravno, zasigurno najveći šamar Mamiću i najveća uvreda koju je ikad mogao dobiti. Veća i od Mamiću cigane; "Canjuga, vrati se" :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2013, 00:55

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 avg 2013, 01:04

Kaj je bilo sa huliganima danas nije bilo vrijedjanja ?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 avg 2013, 01:24

Insect_terminator je napisao/la:Kaj je bilo sa huliganima danas nije bilo vrijedjanja ?
Isto kao što nije bilo ni navijanja.
Mislim da je lakše pobjeći iz Guantanama nego ući na Maksimir ove sezone.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 avg 2013, 01:27

Jel te protreslo? :mrgreen:

Nego moram priznat da mi je u neku ruku zao Kljune, kakav god trener bio jednostavno nemozes ga otpustit na ovaj nacin, ni 10 minuta od zavrsetka utakmice, a sam Maamic je znao sta dobija od njega, odnosno kakav je trener.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 avg 2013, 01:30

Tritolone je napisao/la:Jel te protreslo? :mrgreen:
Ovaj put nisu, jer su se spremili sa davanjem osobnih dokumenata i sličnih gluposti. Prošli put me interventna pregledavala :lol: Sva sreća pa nisam na onom crnom spisku nepoželjnih ljudi na Maksimiru. :mrgreen:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 avg 2013, 01:36

dubrava je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:Kaj je bilo sa huliganima danas nije bilo vrijedjanja ?
Isto kao što nije bilo ni navijanja.
Mislim da je lakše pobjeći iz Guantanama nego ući na Maksimir ove sezone.
Nije bilo navijanja ali huliganima nije mjesto na tribinama pa makar bila bolja atmosfera na sprovodu nego na utakmicama Dinama.

@Tritolone

Jurcic ipak ima u biografiji da je nakon 12 god Dinama uveo u LP sto nije mala stvar, a da ga je trebalo otjerati nakon ove utakmice mislim da ce se svi sloziti. Jos je i duzan ispriku :)

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 22 avg 2013, 01:39

[youtube][/youtube]
:lol: :lol:
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 22 avg 2013, 01:42

Sramota. :roll:
Dinamo mi je pravo drag klub i nekako mi tačno krivo zbog ovoga. Pa jeboga, zar se ne može mrtva Austria dobiti? Ne da se ne može dobiti, nego izgleda treba i izgubiti 0-2.

A onda i ovaj Mamić. Otpustiti čovjeka(ne volim Krunu i mislim da je smeće od trenera, ali...) POLA sata poslije tekme. Nevjerovatno. Cirkus.

Šta sad kaže Maminho da se vraća Vaha? Ima li išta od toga? Teško da mogu šta napraviti u revanšu, taman da Mourinho dođe, ali bi s Vahom imali čemu da se nadaju u EL.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.