Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Karlos ide u Korintijans kod Ronalda
Iako je objavljeno da ce se Roberto Karlos (Carlos) vratiti u Real, cini se da ce transfer propasti, jer je Brazilac odlucio prihvatiti poziv Korintijansa, za koji igra njegov bivsi timski kolega Ronaldo. Korintijans, koji je prvi
reagirao kada je Karlos objavio da zeli napustiti Fenerbahce, jucer je objavio da je s brazilskim bekom potpisao ugovor te da ce sluzbeno predstavljanje biti obavljeno pocetkom iduce godine.
Iako je objavljeno da ce se Roberto Karlos (Carlos) vratiti u Real, cini se da ce transfer propasti, jer je Brazilac odlucio prihvatiti poziv Korintijansa, za koji igra njegov bivsi timski kolega Ronaldo. Korintijans, koji je prvi
reagirao kada je Karlos objavio da zeli napustiti Fenerbahce, jucer je objavio da je s brazilskim bekom potpisao ugovor te da ce sluzbeno predstavljanje biti obavljeno pocetkom iduce godine.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Prodaju u januaru 5-6 igrača čiste svlačionicu
a zaradu procijenjuju 70 milijuna eura,oooo K
raljevski klub!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
bolji su mata,silva,ozil itditd od riberija zato ga ne želimo
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
koga bi vi sutra na izvlacenju
ja bi bayern

Koliko god oni bili jadni, ja mislim da bi nas izbacili...MElloo je napisao/la:koga bi vi sutra na izvlacenju![]()
![]()
ja bi bayern
![]()
![]()
Ja bih rado jedan od slabih klubova, a najvise bih volio izbjeci Lyon pa onda Bayern
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Lyon nas je 2 put izbacio al nismo sretni ko barca da izvucemo Stuttgart il PanathanaikosPipita je napisao/la:Koliko god oni bili jadni, ja mislim da bi nas izbacili...MElloo je napisao/la:koga bi vi sutra na izvlacenju![]()
![]()
ja bi bayern
![]()
![]()
Ja bih rado jedan od slabih klubova, a najvise bih volio izbjeci Lyon pa onda Bayern
moja zelja Lyon.
@Melo Dobijali ste i Romu pa su vas izbacivali.
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
ajd dobivali ste Celtic-a i S04Wolverine je napisao/la:moja zelja Lyon.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ribery kaze da nikad nije imao kontakata sa Realom,aBd da tako i ostane
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Sto se tice ovog koga cemo dobiti svedno mije brinu me vise kartoni..jer u 2 tekmi nebi ih dosta moglo igrati..a kog god dobijemo favorit smo..veliki je plus igrati prvu u gostima
naravno zelje su jedno a sta ce sutra biti bice

Laze ko Begovicbavarian_bk je napisao/la:Ribery kaze da nikad nije imao kontakata sa Realom,aBd da tako i ostane
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Evo mozda nam Gago ode 
Kod: Označi sve
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/everton-sprema-ponudu-za-gaga/2048174.aspxMágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Da su oni njega htijeli dovesti dovlei biga..kad su mogli Kaku,Ronalda...mala maca Ribery..a sad ga nezele pa prica.. :mrgreen:a hvala Allahu dragomGenghis je napisao/la:Laze ko Begovicbavarian_bk je napisao/la:Ribery kaze da nikad nije imao kontakata sa Realom,aBd da tako i ostane
haj nek ide samo da VDV ne ode....kad se kakaa vracaPipita je napisao/la:Evo mozda nam Gago ode
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/everton-sprema-ponudu-za-gaga/2048174.aspx
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
u januaru..MElloo je napisao/la:haj nek ide samo da VDV ne ode....kad se kakaa vracaPipita je napisao/la:Evo mozda nam Gago ode
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/everton-sprema-ponudu-za-gaga/2048174.aspx
ima da pojedemo ZaragozuReal Madrid C.F je napisao/la:u januaru..MElloo je napisao/la:haj nek ide samo da VDV ne ode....kad se kakaa vracaPipita je napisao/la:Evo mozda nam Gago ode
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/everton-sprema-ponudu-za-gaga/2048174.aspxu subotu tekma na Hayat-u prijenos..hmmm u 22h
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Evo Benzema prica da je napokon se snasao u Realu i sto se tice Spanjolskog sad mnogo bolje komunicira sa suigracima i taktikama na treningu, a pri neki 10tak dana klub muje dao prof.Spanjolskog jer Karim je uglavnom komunicirao sa igracima na Engl o Franck sa Lass-om i M.Dierrom..
Jos je reko da se najvise druzi sa Garayom,Higuainom kako mu bolje ide spanjolski,vrlo je bitno kad se na treningu isprica neki vic na spanjolskom a ja ga razumijem i mogu da se smijem a ne kao ranije kad sam samo razumio osnovne stvari Spanjolskog..jos je reko "Volio bih da pocenem u subotu od prve minute jer se osijecam dobro,vrlo komotno se osijecam po prvi put od kako sam u Real-u utakmica u Valenciji mije dala puno snage zao miej sto ce biti pauza zbog Bozica,Nove Godine ali zelim imati tu zelju kao sad,,zelim da budem neko i nesto u klubu i nesumnajm u to da necu uspijeti vrlo sam sretan u Madridu"
Jos je reko da se najvise druzi sa Garayom,Higuainom kako mu bolje ide spanjolski,vrlo je bitno kad se na treningu isprica neki vic na spanjolskom a ja ga razumijem i mogu da se smijem a ne kao ranije kad sam samo razumio osnovne stvari Spanjolskog..jos je reko "Volio bih da pocenem u subotu od prve minute jer se osijecam dobro,vrlo komotno se osijecam po prvi put od kako sam u Real-u utakmica u Valenciji mije dala puno snage zao miej sto ce biti pauza zbog Bozica,Nove Godine ali zelim imati tu zelju kao sad,,zelim da budem neko i nesto u klubu i nesumnajm u to da necu uspijeti vrlo sam sretan u Madridu"
Zadnja izmjena: Real Madrid C.F, dana/u 17 dec 2009, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
hvala bogu josh da golgeterski proradiReal Madrid C.F je napisao/la:Evo Benzema prica da je napokon se snasao u Realu i sto se tice Spanjolskog sad mnogo bolje komunicira sa suigracima i taktikama na treningu, a pri neki 10tak dana klub muje dao prof.Spanjolskog jer Karim je uglavnom komunicirao sa igracima na Engl o Franck sa Lass-om i M.Dierrom..
Jos je reko da se najvise druzi sa Garayom,Higuainom kako mu bolje ide spanjolski,vrlo je bitno kad se na treningu isprica neki vic na spanjolskom a ja ga razumijem i mogu da se smijem a ne kao ranije kad sam samo razumio osnovne stvari Spanjolskog..jos je reko "Volio bih da pocenem u subotu od prve minute jer se osijecam u dobro,vrlo komotno se osijecam po prvi put od kako sam u Real-u utakmica u Valenciji mije dala puno snage zao miej sto ce biti pauza zbog Bozica,Nove Godine ali zelim imati tu zelju kao sad,,zelim da budem neko i nesto u klubu i nesumnajm u to da necu uspijeti vrlo sam sretan u Madridu"
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Operacija stopera Pepe-a je uspijesno zavrsena,nesto manje od 1h je trajala nije bilo nikakvih problema.Medicinsko osoblje je vrlo zadovoljno kao i Pepe..
samo da se brzo vrati u staru formu kad krene igrat bio je u strasnoj formi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.