Insect_terminator je napisao/la:dubrava je napisao/la:
Naravno, ali kad je zadnji put i bilo huligana na tribanama? Ja se baš nešto ne sjećam u zadnjih 3-4 godine da ih je bilo.. Možda i dulje...
Ako Vaha pristane, kao da je pljunuo na sebe samoga. Zato vjerujem da nije blesav, a Mamićev potez je samo potez očajnika koji žali zbog par milijuna eura koje će izgubiti.
Huligani su izmedju ostalog i onih 300 ljudi koji dolaze na svaku utakmicu vrijedjat (postali su previse iritantni) tako da ova atmosfera danasnja je osvjezenje.
Istina da je ovo ocajnicki potez ali i oni su nuzni. Vjerojatno bi ti kao simpatizer ili navijac Hajduka najvise volio da Mamic kaze ma boli me kuratz i pisljivih 10 milja.
Ako su huligani oni isti koji zvižde i skandiraju protiv Mamića, onda ja živim u jednoj od najkulturnijih država na svijetu. A nema većeg huligana od Zdravka Mamića.
Nisi me shvatio. Mamiću nije stalo do Dinama niti mu je ikad bilo stalo, njemu je stalo samo do vlastitog džepa i probitka. Nema kod njega ni trunke altruizma iako bi čovjek po njegovim izjavama rekao da je veći dobrotvor i humanist od samog pape. Samo interes i to onaj beskrupulozni, bez trunke empatije prema klubu, trenerima, igračima i što je najgore, prema gradu Zagrebu. On pljuje po svima nama i još se smije, jer može. Zar je njemu stalo do kluba kad prodaje igrače koji se praktički još nisu počeli ni brijati, mlade igrače koji odigraju sezonu, sezonu i pol maksimalno i onda ih se proda, a sve pod motom stvaranja jakog Dinama. Zar je potrebno prodavati svoje mlade igrače koji tek trebaju stasati, a ima se novaca od prijašnjih desetke milijunskih transfera (iako nikad nismo vidjeli te financijske izvještaje kluba i njegovo poslovanje). Kakav je to način dati otkaz treneru, bez obzira kakav je on, praktički u svlačionici, poslije tekme. Tko je on nego očajnik, vidi da mu izmiču milijuni eura na koje je planirao i imao zacrtano kao gotov posao i na koje gleda kao SVOJE, a ne Dinamove. Nisu to njegovi novci niti on može s njima što mu se prohtije. Pohlepa, pohlepa i sama pohlepa. I bezobrazluk koji nema granica.
Što Dinamo nema pravog trenera, a kojeg se može platiti, a ne poslušnike, ulizice, poltrone i sluge? Koliko će vremena trebati da ponovno dođe Kruno?
Nema većeg huligana i primitivca od Zdravka Mamića jer da bi ušao na Maksimir trebaš dati krv i proći težu kontrolu nego na američkim aerodromima. Je li stadion služi da se na njemu navija ili ja trebam slušati, zbog muka na tribinama, kako se svađaju pekari na obližnjem Borongaju?! Glasnije prelistavam telefonski imenik nego što čujem iole značajan huk s tribina, osim ako nije riječ o nekoj opasnoj šansi i akciji, korneru, prekidu ili kad na tribini prolazi neka opasna si.sata plavuša.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"