Hajte vi u svoju avliju ispalio se i vas amar eno ga u dinamu, nema vise zeko reko hahahaterabajt je napisao/la:Da nas nisi pozvao ne bi ni doslisocrates je napisao/la:nikad nas ne napustaju,vidis kako se primaju na svaki komentar koji ih ubode..sarajlija je napisao/la:Evo kona nisu odavno dosle ili ja nisam odavno uso na forum wtf..:/![]()
.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"
-
- Kontakt:
abdulah ibraković sportski direktor sarajeva 

Vidio Amar da nema nepredka. 100 puta šampioni dupla ovo ono nisu igrača doveli osim Urdinova xaaaxaxax
Još tapkaju u mjestu džabaaaaa sve axaxaxaxax
Još tapkaju u mjestu džabaaaaa sve axaxaxaxax
Bomba novanukleusmember je napisao/la:abdulah ibraković sportski direktor sarajeva
Limvo Likce
-
- Kontakt:
mozhda je tan insistir"o na njemu
VVVBK

VVVBK
nukleusmember je napisao/la:abdulah ibraković sportski direktor sarajeva

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jos je i lijep.
-
- Kontakt:
velez,celik,sloboda?ali zato nama je dobar,nepatvoreni papak,i to ni vishe ni manje nego sportski direktor
VVVBK
VVVBK
jeste saznali gdje vam je amar...haj potrazite ga pa nam javite i mi se zabrinuli...
Sta rade ovi moderatori hajde aco banuj ove sto namjerno provociraju tacnije kone beze spamaju glupim izjavama.
Hvala.
Hvala.
04.10.2009 !!
ustipak je napisao/la:jeste saznali gdje vam je amar...haj potrazite ga pa nam javite i mi se zabrinuli...
A jest frajer naporan,gluho bilo.

Aleme prvo to nije istina ne mogu da vjerujem da ste i vi poceli nas da prcate stvarno sam vas gotivio i nebi da imam lose misljenje o vama nemojte biti ko kone.AlemC85 je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:abdulah ibraković sportski direktor sarajeva![]()
![]()
igra kratkih pasova, ne mogu da vjerujem da ste mu dozvolili da dođe u Sarajevo.

04.10.2009 !!
ama Sarajevo je klub s velikom tradicijom, i nemam ništa ni protiv vas ali ni protiv Želja, ali me čudi da je ovdje napisano da je on, a nigdje nema potvrde te informacije...sarajlija je napisao/la:Aleme prvo to nije istina ne mogu da vjerujem da ste i vi poceli nas da prcate stvarno sam vas gotivio i nebi da imam lose misljenje o vama nemojte biti ko kone.AlemC85 je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:abdulah ibraković sportski direktor sarajeva![]()
![]()
igra kratkih pasova, ne mogu da vjerujem da ste mu dozvolili da dođe u Sarajevo.

moguće da je patka...

Piše to i u Avazu, ne znam jel istina
Ja brate pratim sve ovo jeste bomba tako da nema nista od toga, ali kone moraju nekako da provociraju sta ces ne mogu oni bez nas nikako.
Eto pusti se njih vjeruj mi meni ste dragi znas i sam sto i kako je to pocelo sretno tvom velezu i pozdrav za Mostar iz toplog Šehara.
@blavor sad sam to vidio ma ne vjerujem ja u ovo kakav ba on kreten nevidjeni.
,,, nadam se nekoj drugoj opciji abd na toj poziciji.

Eto pusti se njih vjeruj mi meni ste dragi znas i sam sto i kako je to pocelo sretno tvom velezu i pozdrav za Mostar iz toplog Šehara.

@blavor sad sam to vidio ma ne vjerujem ja u ovo kakav ba on kreten nevidjeni.

04.10.2009 !!
pozdrav s Ilidže, nisam baš mostaracsarajlija je napisao/la:Ja brate pratim sve ovo jeste bomba tako da nema nista od toga, ali kone moraju nekako da provociraju sta ces ne mogu oni bez nas nikako.![]()

Dobro onda pozdrav za okolinu , ma kakav avaz novinari kreteni nadam se da ce biti neko drugi izabran za tu funkciju.AlemC85 je napisao/la:pozdrav s Ilidže, nisam baš mostaracsarajlija je napisao/la:Ja brate pratim sve ovo jeste bomba tako da nema nista od toga, ali kone moraju nekako da provociraju sta ces ne mogu oni bez nas nikako.![]()
Eto pusti se njih vjeruj mi meni ste dragi znas i sam sto i kako je to pocelo sretno tvom velezu i pozdrav za Mostar iz toplog Šehara., a avaz je smeće od novine, fuj....
04.10.2009 !!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eto vam clanak o Paji na avazu, intervju tacnije...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ja bi volio mlade ljude s biroa koji nemaju zaposlenje, ili ljude koji imaju iskustva iz te branše, ali u svim klubovima, da bude tako, trebaju nam školovani a ne podobni...