Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gost
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la gost » 22 avg 2013, 13:20

Konzerva je napisao/la:ja samo znam jedno, da pozove vrsajevica, sunjica, zahirovica, stevanovica protiv slovacke a da ostavi Hajrovica eh to bi bilo prava bruka, molili Boga da sto prije dobije papire i kad je stekao pravo da igra onda nezvati. to bi bio prvi veliki minus od mene za susica od kako je sjeo na klupu.
A možda Džekson i Spaha kažu, kad je on nas zajebavao, de maličak da i mi njega zajebajemo..... :mrgreen: poslije ćemo ga zvati :mrgreen:

čuj bruka bi bila

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 avg 2013, 14:14

gost je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:ja samo znam jedno, da pozove vrsajevica, sunjica, zahirovica, stevanovica protiv slovacke a da ostavi Hajrovica eh to bi bilo prava bruka, molili Boga da sto prije dobije papire i kad je stekao pravo da igra onda nezvati. to bi bio prvi veliki minus od mene za susica od kako je sjeo na klupu.
A možda Džekson i Spaha kažu, kad je on nas zajebavao, de maličak da i mi njega zajebajemo..... :mrgreen: poslije ćemo ga zvati :mrgreen:

čuj bruka bi bila
Naravno da bi bila bruka, to bi bilo namjerno unistavanje karijere mladom sportisti...
Hocu reci da bi ovim bio stavljen u pat poziciju...Nema vise nigdje a BiH te ne zove ;)

Ali nadajmo se da ce ga expert zvati...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 avg 2013, 14:23

gringobih je napisao/la:
gost je napisao/la:

čuj bruka bi bila
Naravno da bi bila bruka, to bi bilo namjerno unistavanje karijere mladom sportisti...
Hocu reci da bi ovim bio stavljen u pat poziciju...Nema vise nigdje a BiH te ne zove ;)

najviše me strah da poslije ove dvije utakmice ne kažem " svaka čast @gringo" ,,,, al svaka ti dosad ima mjesta,, experta nit gotivim nit mrzim,,,ali mi ne ulijeva povjerenje( nadam se da cu se ujest za jezik nakon svega)......bitan je samo plasman u Brazil

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 22 avg 2013, 14:25

hajrovic je vec dobio poziv, nema potrebe da se oko toga polemise... da je selektor rekao 'sigurno ga zovem' ne bi bilo zanimljivo.. ni novinarima, a ni javnosti ;) ovako svi imaju nesto da zvacu do ponedjeljka...

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 avg 2013, 14:26

gringobih je napisao/la: Naravno da bi bila bruka, to bi bilo namjerno unistavanje karijere mladom sportisti...

Zašto bi bilo namjerno uništavanje karijere, pa zvat će ga , **** li ga, ali što mora za ovu utakmicu. Hoće li biti u prvom sastavu. Neće.
Je li ovo najvažnija utakmica reprezenatcije i je li nužno da atmosfera bude na najvišem nivou.Jeste

Je li moguće da je par naših najvažnijih igrača pomalo kivno na Hajrovića, posebno nakon javnih prezentacija njihovih molbi njemu i njegovih odgovora. Jeste.

Ima li logike onda da se možda pričeka da se plasiramo na svjetsko pa se onda u jednoj normalnoj atmosferi momak zovne. Ima logike.

Uprkos svega ovoga, ja sam uvjeren da će Pape zvati sada Hajrovića, između ostalog što sam siguran da su i Džekson i Spaha veći ljudi od bilokoga.........ali ne bi za njega bio kraj svijeta da se sada ne zovne. Ako se plasiramo, on će ići na svjetsko prvenstvo

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 avg 2013, 14:54

gost je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Naravno da bi bila bruka, to bi bilo namjerno unistavanje karijere mladom sportisti...

Zašto bi bilo namjerno uništavanje karijere, pa zvat će ga , **** li ga, ali što mora za ovu utakmicu. Hoće li biti u prvom sastavu. Neće.
Je li ovo najvažnija utakmica reprezenatcije i je li nužno da atmosfera bude na najvišem nivou.Jeste

Je li moguće da je par naših najvažnijih igrača pomalo kivno na Hajrovića, posebno nakon javnih prezentacija njihovih molbi njemu i njegovih odgovora. Jeste.

Ima li logike onda da se možda pričeka da se plasiramo na svjetsko pa se onda u jednoj normalnoj atmosferi momak zovne. Ima logike.

Uprkos svega ovoga, ja sam uvjeren da će Pape zvati sada Hajrovića, između ostalog što sam siguran da su i Džekson i Spaha veći ljudi od bilokoga.........ali ne bi za njega bio kraj svijeta da se sada ne zovne. Ako se plasiramo, on će ići na svjetsko prvenstvo
Sve stoji, ali privatne prepirke ne smiju biti ispred interesa reprezentacije...Sama rijec re-prezentacija dovoljno govori o vaznosti... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 avg 2013, 15:12

gringobih je napisao/la: Sve stoji, ali privatne prepirke ne smiju biti ispred interesa reprezentacije...Sama rijec re-prezentacija dovoljno govori o vaznosti... ;)
To je fraza......svi smo mi ispod kože krvavi, sa nekim funkcioniramo super,sa nekim lošije, a sa nekim nikako......nije baš mali broj slučajeva gdje su se treneri morali odlučivati i žrtvovati nekog igrača upravo zbog atmosfere u timu.

Ovo ja načelno govorim, nije baš tako jednostavno dovesti nekog novog igrača u grupu ljudi moja dokazano dobro zajedno funkcionira i to ima svoje rizike. A ovdje bi ljudi samo mijenjali i uvodili, pri tome ne shvaćajući koliko je to zapravo zahtjevan proces

Hajrović će, inače,gotovo sam siguran biti pozvan za utakmice sa Slovačkom

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 22 avg 2013, 16:24

gost je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Sve stoji, ali privatne prepirke ne smiju biti ispred interesa reprezentacije...Sama rijec re-prezentacija dovoljno govori o vaznosti... ;)
To je fraza......svi smo mi ispod kože krvavi, sa nekim funkcioniramo super,sa nekim lošije, a sa nekim nikako......nije baš mali broj slučajeva gdje su se treneri morali odlučivati i žrtvovati nekog igrača upravo zbog atmosfere u timu.

Ovo ja načelno govorim, nije baš tako jednostavno dovesti nekog novog igrača u grupu ljudi moja dokazano dobro zajedno funkcionira i to ima svoje rizike. A ovdje bi ljudi samo mijenjali i uvodili, pri tome ne shvaćajući koliko je to zapravo zahtjevan proces

Hajrović će, inače,gotovo sam siguran biti pozvan za utakmice sa Slovačkom
Djelomicno se slazem ali niko ne insistira da Hajrovic odmah bude u prvih 11 koji kako i sam kazes dokazano dobro funkcionisu. Poenta za Izetom je da prosiri klupu koja nam je i dalje jadna i bijedna sto se uostalom isto dokazalo u susretu sa SAD-om

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 avg 2013, 16:55

Dado je napisao/la:
Djelomicno se slazem ali niko ne insistira da Hajrovic odmah bude u prvih 11 koji kako i sam kazes dokazano dobro funkcionisu. Poenta za Izetom je da prosiri klupu koja nam je i dalje jadna i bijedna sto se uostalom isto dokazalo u susretu sa SAD-om
Pa dobit će poziv Hajrović

A opet moja poenta je da je atmosfera u timu važnija od kvalitete igrača koji će sjediti na klupi. Ako će neki igrač pokvariti atmosferu pa makar bio bolji dva puta od speed demona onda kolješ vola radi kile mesa. Mislim šta znaš, možda Vršajević dobro priča viceve i zbog toga je nezamjenjiv u klapi :mrgreen: . Kolektivni sportovi, zapravo svaki kolektivan rad je jedno vrlo osjetljivo pitanje.....i ne svodi se samo na odabir onih koji najviše znaju

Al haj nebitno, da ne trunimo, nisam ja protv Hajrovića, treba nam on, samo kažem da čak i da ga sad ne pozove Sušić, to nije kraj svijeta za njega niti za reprezentaciju

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 avg 2013, 17:05

vecras Hajrovic protiv Fiorentine :),mozda Sajo vec veceras prelomi :)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 avg 2013, 17:37

ahmic je napisao/la:vecras Hajrovic protiv Fiorentine :),mozda Sajo vec veceras prelomi :)
I da prelomi i da dobije poziv, ne vjerujem da ce igrati protiv Slovacke. Valja ugurati nekako Misimovica, Pjanica, Medunjanina u prvih 11 (iako sve i jedan isti profil igraca), tako da ne vjerujem da ce dobiti sansu, mozda pri samom kraju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 avg 2013, 17:41

DonCorleone je napisao/la:
ahmic je napisao/la:vecras Hajrovic protiv Fiorentine :),mozda Sajo vec veceras prelomi :)
I da prelomi i da dobije poziv, ne vjerujem da ce igrati protiv Slovacke. Valja ugurati nekako Misimovica, Pjanica, Medunjanina u prvih 11 (iako sve i jedan isti profil igraca), tako da ne vjerujem da ce dobiti sansu, mozda pri samom kraju.
Sto bi novog igraca odmah gurali u vatru, i to u najvaznijoj utakmici u kvalifikacijama?

Dosad smo sa Misimovicem, Pjanicem i Medom u sastavu pokorili sviju u grupi, tako da mozemo i bez Hajrovica. Po meni, Izet je alternativa za Lulica, ukoliko ovaj bude igrao ispod nivoa, da Izet mozda donese novu svjezinu u nasu igru, barem zasad za ovaj dvomec.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 22 avg 2013, 17:47

Vrsajevic Avdija se poziva kao igrac veznog reda,odnosno desno krilo a bogami to i igra kad udje u igru.Tako da on jeste konkurencija Hajrovicu iako smo ovdje citali da nije.Cisto da se zna,mozda je zbog toga sporan poziv Hajrovicu.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 avg 2013, 17:50

Nije nuzno da igra protiv Slovacke. Bice nekada bitno kada budemo igrali protiv jacih reprezentacija i kada nas iste otresu i kada shvatimo da ne mozemo igrati sa tri playmaker-a na razlicitim pozicijama u prvih 11, nego da svaki igrac treba igrati na svome prirodnom mjestu a onda se postavlja pitanje koga postaviti a Hajrovic bi trebao u drugoj formaciji i protiv tezih ekipa u buducnosti uvijek pocinjati.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 22 avg 2013, 18:07

Znas ti Pape sto ga ne zoves i u pravu si!
Njegovo ponasanje na terenu samo bi dovelo do raspada sistema! Da se razumijemo,ne pricam o njegovom igrackom potencijalu. Ko je gledao par utakmica GCa zna o cemu pisem! Znaci ako ima imalo pameti, pa se ovaj vikend spusti na zemlju, Pape ce ga pozvat.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 avg 2013, 18:15

imal ko broj od susicevog brata,nemam para za brazil pa da se probam u repku ugurat

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 avg 2013, 18:20

mirzatele je napisao/la:imal ko broj od susicevog brata,nemam para za brazil pa da se probam u repku ugurat
ima kod Džeke, probaj, njemu je upalilo možda će i tebi

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 22 avg 2013, 18:23

gost je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:imal ko broj od susicevog brata,nemam para za brazil pa da se probam u repku ugurat
ima kod Džeke, probaj, njemu je upalilo možda će i tebi

:lol: :lol: 8-)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 avg 2013, 19:26

u koliko sati igra Hajrović ?

Robben10
Kontakt:

Post Postao/la Robben10 » 22 avg 2013, 20:20

viKK je napisao/la:u koliko sati igra Hajrović ?
21:00
Homo homini lupus est

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 14 gostiju.