Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
*ebo ih chat,sad mi nece da radi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sad mi na feedu izadjose tri balonke sve bolja od bolje, za dvije sam siguran da su naturlische bez pushupafedeltafrotta je napisao/la:znam vam ja ovu sa zadnje slike, preko slika jeste extra, ali bgm uzivo nije nesto.. jedino sto ima balone dobre![]()
N.K. inicijali
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zenički laf
Stid me sto zivim u istom gradu kao i ovaj momak. Ko ga poznaje zna ko je i sta je..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Koliko je dobio lajkova?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- IlPrincipe
- Kontakt:
192Otelo je napisao/la:Koliko je dobio lajkova?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Jadno.IlPrincipe je napisao/la:192Otelo je napisao/la:Koliko je dobio lajkova?
Negdje sam procitao danas:Popularnost na fb je kao biti bogot u monopolu,impresivno al' beskorisno.
Sto s' to ljubomoran na decka, ba?

Edit: Baca na njega -->
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 22 avg 2013, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Treba ga čvokom, razumijem ja homoseksualce ****, al ove **** nikad 
Nullius in verba
Ovaj je lafo musliman a voli sebe vise od Boga.
Svaki opis mu u fazonu : Boze jesam proklet juce zgodan danas opet...
Ali ne smije mu niko nista , Kick Box trenira, znaci udara se momak strasno.
Narcis i super-opsjednut samim sobom.
Puna je Zenica ovakvih pozera...
Svaki opis mu u fazonu : Boze jesam proklet juce zgodan danas opet...
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 22 avg 2013, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nisam ba,ima samo 180 lajkova vise od meneuschtipak je napisao/la:Sto s' to ljubomoran na decka, ba?![]()
Al mi je dosta vise ovakvih kretena koji u glavi nemaju 2 ciste i gluplji nego,ne zelim da kazem zivotinje ce se uvrijediti.
Nisam tebi rekla, nego postavljacu slike.
Zamisli situaciju, gdje zensko okaci od druge zenske persone sliku i pocne istoj da trazi mane. E pa i ista situacija je sad.
Lik ima pravo da bude prepotentan.
Zamisli situaciju, gdje zensko okaci od druge zenske persone sliku i pocne istoj da trazi mane. E pa i ista situacija je sad.
LANET OLSUN!
@uštipak ga brani nebil se provozala u bembari

dzaba ga baris preko foruma,ne znam on rijesit ono antibot pitanjeuschtipak je napisao/la:Nisam tebi rekla, nego postavljacu slike.![]()
![]()
Zamisli situaciju, gdje zensko okaci od druge zenske persone sliku i pocne istoj da trazi mane. E pa i ista situacija je sad.![]()
BadrHari je napisao/la:Ovaj je lafo musliman a voli sebe vise od Boga.
Svaki opis mu u fazonu : Boze jesam proklet juce zgodan danas opet...![]()

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@badr hari
Nemoj misliti da mu niko nista ne smije,to mozda on sebi umislja,al on je jos pocetnik,mlad je decko.
A da se udara strasno i to nije istina.Mozda se udara al u kategoriji pjetilici-pioniri.
Nemoj misliti da mu niko nista ne smije,to mozda on sebi umislja,al on je jos pocetnik,mlad je decko.
A da se udara strasno i to nije istina.Mozda se udara al u kategoriji pjetilici-pioniri.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
To sto je umisljen ne mora uopce da znaci da je glup. (samo je svjestan svog izgleda) Druga stvar je sto je vama sad malKo krivo, pa se pozivate na njegov koeficijent inteligencije koji preko slika tesko da se da procijeniti. ('naci, mozda je glup, a mozda ni'e, a sumnjam da je ko od vas procaskao koju s njim i to odgonetnuo)
Pitam se kol'ko vas bi to sto pisete ovdje smjelo njemu u lice rec'. I da, jedna stvar. Svi ovi koji su mu nasli neku zamjeru, bujrum nek' postave svoju sliku, da i njima koju (ne)nadjemo.
I da se ogradim, ne branim ga, nego sam realna.
Pitam se kol'ko vas bi to sto pisete ovdje smjelo njemu u lice rec'. I da, jedna stvar. Svi ovi koji su mu nasli neku zamjeru, bujrum nek' postave svoju sliku, da i njima koju (ne)nadjemo.
I da se ogradim, ne branim ga, nego sam realna.
LANET OLSUN!
Branis,branis.
A kolegica ti ima mene na fb,pa me vidi
A kolegica ti ima mene na fb,pa me vidi
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zar bi se toliko volila provozat u njegovom bmw-u pa se nadas da ce mozda osvanuti poruka u inboxu od doticnog, tek registrovanog... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
@ushtipak (halali ako fulam koje slovo)
Moze se, itekako, po slikama zakljuciti kakav je ko u glavu. Hajd` mi nadji normalnog insana, muske populacije barem, gdje puca ovu paciju facu na slikama, gricka donju usnicu striktno za maloljetnice ili neka blizanac poza ovim dvjema. Akademik nije sigurno, totalna budala mozda a i ne znam jer se ovdje raspravlja, izgleda, o ovom tipu gore. Ovo moje nek` se odnosi na populaciju generalno bez spolne odredbe i slicnog.
Moze se, itekako, po slikama zakljuciti kakav je ko u glavu. Hajd` mi nadji normalnog insana, muske populacije barem, gdje puca ovu paciju facu na slikama, gricka donju usnicu striktno za maloljetnice ili neka blizanac poza ovim dvjema. Akademik nije sigurno, totalna budala mozda a i ne znam jer se ovdje raspravlja, izgleda, o ovom tipu gore. Ovo moje nek` se odnosi na populaciju generalno bez spolne odredbe i slicnog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.