Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Real Madrid C.F
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Real Madrid C.F » 17 dec 2009, 22:03

MElloo je napisao/la:samo da se brzo vrati u staru formu kad krene igrat bio je u strasnoj formi :D :D
Naravno..Takodjer izjava F.Pereza koji je reko da posle upijesne operacije "Ocekujem da se Pepe vrati brze nego sto se ocekiva"..Pricao sam sa Pepe-om jutros posle operacije mislim da ce imati srece da se vrati prije svih ocekivanja..

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 17 dec 2009, 22:03

Pipita je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:istina ljudi satracete sviju dok ne naletite na alcaron :mrgreen: (nemojte se ljutiti,sala mala) :lol:
Sto bi se ljutili, samo ti pisi :mrgreen: valjda cemo i mi vama jednog dana moci doci na temu pa tako pisati :mrgreen:
BlueSharks je napisao/la:Smijem se kladiti u šta god hočeš da će Ribery doći, živi bili pa vidjeli.Sa Riberyom se dešava ista stvar ko i sa CR.Ovog ljeta je postignut dogovor oko prelaska 1000% i taj prelazak će se desiti u nadolazećem ljetnom prelaznom roku i ako Real ne htjene platiti za Riberya lovu koja je dogovorena, mora će dati dio love, došao on ili ne
Sta se desava ajd mi reci bogati? Za Cristiana se cijelo ljeto spekuliralo da ce preci u Real i svi su objavili da je Real sve dogovorio s Manchesterom, a na kraju se ispostavilo da je presudio dolazak Florentina Pereza koji tvrdi da je sve sam dogovorio, a s druge strane Calderon tvrdi da je on doveo Ronalda, i ja iskreno vise vjerujem Perezu nego Calderonu koji je kroz par godina ukrao oko 30 miliona i zbog toga izgubio status sociosa Real Madrida.

Za Riberya se samo jednom reklo da je sve dogovorio s Realom, ali Real nista nije dogovorio s Bayernom, i tako je pisalo. Osim toga, da ce nesto biti od toga, vec bi se pisalo, a ne bi se pisalo kako ce se Real okrenuti nekom krilnom igracu Feyenoorda ili Davidu Silvi. Ja koliko znam, vec vise od 2 pa mozda i 3 mjeseca nije stigla spekulacija iz medija oko prelaska Riberya u Real.
REAL FAVORIT ZA DOVOĐENJE RIBERYA
Prema pisanju njemačkih medija, zvijezda Bayerna Franck Ribery ponovo se nalazi nadomak prelaska u madridski Real.
Ove je sedmice čelnik bavarske ekipe Uli Hoeness priznao kako bi Bayern mogao prodati Riberya, nakon što su propali pregovori oko produženja ugovora sa njim.

Osim Reala, situaciju oko francuskog internacionalca pomno prate još i Chelsea, Manchester United i Barcelona. Bayern za Riberya traži oko 50 miliona funti.

Izgleda Pipita da sam ja ipak bio upravu, al eto da ne budem ne strpljiv sačekaćemo još malo da uvjerimo u prelazak Ribery.Jbt ko da te je Bild čuo, čim si ti rekao da niko ne piše o prelazku Ribery, dođe članak, čak i do nas ;)
Strauss Junior

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 dec 2009, 22:05

BlueSharks je napisao/la:
Pipita je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:istina ljudi satracete sviju dok ne naletite na alcaron :mrgreen: (nemojte se ljutiti,sala mala) :lol:
Sto bi se ljutili, samo ti pisi :mrgreen: valjda cemo i mi vama jednog dana moci doci na temu pa tako pisati :mrgreen:
BlueSharks je napisao/la:Smijem se kladiti u šta god hočeš da će Ribery doći, živi bili pa vidjeli.Sa Riberyom se dešava ista stvar ko i sa CR.Ovog ljeta je postignut dogovor oko prelaska 1000% i taj prelazak će se desiti u nadolazećem ljetnom prelaznom roku i ako Real ne htjene platiti za Riberya lovu koja je dogovorena, mora će dati dio love, došao on ili ne
Sta se desava ajd mi reci bogati? Za Cristiana se cijelo ljeto spekuliralo da ce preci u Real i svi su objavili da je Real sve dogovorio s Manchesterom, a na kraju se ispostavilo da je presudio dolazak Florentina Pereza koji tvrdi da je sve sam dogovorio, a s druge strane Calderon tvrdi da je on doveo Ronalda, i ja iskreno vise vjerujem Perezu nego Calderonu koji je kroz par godina ukrao oko 30 miliona i zbog toga izgubio status sociosa Real Madrida.

Za Riberya se samo jednom reklo da je sve dogovorio s Realom, ali Real nista nije dogovorio s Bayernom, i tako je pisalo. Osim toga, da ce nesto biti od toga, vec bi se pisalo, a ne bi se pisalo kako ce se Real okrenuti nekom krilnom igracu Feyenoorda ili Davidu Silvi. Ja koliko znam, vec vise od 2 pa mozda i 3 mjeseca nije stigla spekulacija iz medija oko prelaska Riberya u Real.
REAL FAVORIT ZA DOVOĐENJE RIBERYA
Prema pisanju njemačkih medija, zvijezda Bayerna Franck Ribery ponovo se nalazi nadomak prelaska u madridski Real.
Ove je sedmice čelnik bavarske ekipe Uli Hoeness priznao kako bi Bayern mogao prodati Riberya, nakon što su propali pregovori oko produženja ugovora sa njim.

Osim Reala, situaciju oko francuskog internacionalca pomno prate još i Chelsea, Manchester United i Barcelona. Bayern za Riberya traži oko 50 miliona funti.

Izgleda Pipita da sam ja ipak bio upravu, al eto da ne budem ne strpljiv sačekaćemo još malo da uvjerimo u prelazak Ribery.Jbt ko da te je Bild čuo, čim si ti rekao da niko ne piše o prelazku Ribery, dođe članak, čak i do nas ;)
nedo bog sta ce nam on :o :o

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 17 dec 2009, 22:08

MElloo je napisao/la: nedo bog sta ce nam on :o :o
Što ba :?:
Strauss Junior

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 dec 2009, 22:08

Real Madrid C.F je napisao/la:Operacija stopera Pepe-a je uspijesno zavrsena,nesto manje od 1h je trajala nije bilo nikakvih problema.Medicinsko osoblje je vrlo zadovoljno kao i Pepe..

daj Bože da se što brže vrati na teren, jedna od glavnih karika u ekipi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 dec 2009, 22:10

bolje da dovedu Silvu ako vec treba, ima i VDV koji je po mom skromnom misljenju bolji od riberya :D

Real Madrid C.F
Kontakt:

Post Postao/la Real Madrid C.F » 17 dec 2009, 22:16

E.Butragenjo:"Na zimu cemo dovesti pojecanje u odbrani jer moramo,a menedzer takodjer bi volio da dodje jedan bocni igrac offzv,,imamo neke igrace iz Brazila i Argentine mladi su a nasi skauti mislim da su dobar poso odradili prateci te igrace puno je materijala u njima"
Zadnja izmjena: Real Madrid C.F, dana/u 17 dec 2009, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 17 dec 2009, 22:16

MElloo je napisao/la:
bolje da dovedu Silvu ako vec treba, ima i VDV koji je po mom skromnom misljenju bolji od riberya :D
Ma daj ba čuj VDV bolji od Ribery :roll: a što se tiče Silve i ja se slažem da je bolje njega dovesti nego Riberya ;)
Da se ja pitam ja bi doveo Lennona i onog Marcela nogirao :evil: a što je najgore, ja sam skoro ubijeđen da je Perez sa Riberyom i Bayernom transfer dogovorio još ovog ljeta
Strauss Junior

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 dec 2009, 22:18

Aaron bi bio super rjesenje,ali Ribery ce doci 100% :(

Real Madrid C.F
Kontakt:

Post Postao/la Real Madrid C.F » 17 dec 2009, 22:22

MElloo je napisao/la:Aaron bi bio super rjesenje,ali Ribery ce doci 100% :(
:mrgreen: o Lennonu se nista neprica,prosle godine da ali ove neeeeeeee... :mrgreen: a ja bih volio da u Real dodje igrac Napolia Lavezzi pravi igrac snasao bi se u Spanskoj ligi samo tako a neki 20-25 mill bi bilo dosta.. :mrgreen: a i o njemu se pricalo prosle godine na zimu..

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 17 dec 2009, 22:27

Real Madrid C.F je napisao/la:
:mrgreen: o Lennonu se nista neprica,prosle godine da ali ove neeeeeeee... :mrgreen: a ja bih volio da u Real dodje igrac Napolia Lavezzi pravi igrac snasao bi se u Spanskoj ligi samo tako a neki 20-25 mill bi bilo dosta.. :mrgreen: a i o njemu se pricalo prosle godine na zimu..
I sta ce ti Lavezzi? Gdje ce igrati? Ionako imas pun qrac napadaca, Negreda mozemo vratiti, Raul i Benzema se bezveze vuku po klupi...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Real Madrid C.F
Kontakt:

Post Postao/la Real Madrid C.F » 17 dec 2009, 22:36

Pipita je napisao/la:
Real Madrid C.F je napisao/la:
I sta ce ti Lavezzi? Gdje ce igrati? Ionako imas pun qrac napadaca, Negreda mozemo vratiti, Raul i Benzema se bezveze vuku po klupi...
---------Lavezzi-------Higuain/(Karim)---------Ronaldo-
-------------------------Kaka-------------------------------
------------------Xabi---------Lass------------------------
mislim da ovako super funkcionisali sa Lavezzijom razvaljivali bi a Lavezzi je igrac kakvog Real treba pravi ofzzv. bocni sa druge strane CR9..naravno da se tokom tekme mijenjaju mijesta..mali je pravi zajeban do bola ehhh da sam ja Pellegrini trazio bi od Pereza da ga dovede..ali kako kaze Butragenjo da ce to vijerovatno biti neki iz Brazilske o Arg.lige bocni ofzvznn.. :mrgreen: Lavezzi samo tako bi igrao u Spaniji sijelo bi mu..a mogao bi i LP eh da sam ja Jorge neznam kako on nista nekaze za njega jos Argentinici a imaju pravog vraga od igraca :evil: pred ocima a ne vide..a vidicete da ce zavrisit u Milanu o Interu a onda ce ga Real traziti kad mu cijena poraste..nadam se da grijesim neznam kakav je plan u njihovim glavama

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 17 dec 2009, 22:41

Ma kakvi.. bezveze rasipanje novca za igraca koji je preslab da bi konkurirao u Realu...

Covjek je prosle sezone zabio samo 7 golova u 30 utakmica, sto je Ronaldo uspjelo u 4 utakmice, 3 lige prvaka i jednoj ligaskoj...Treba nama neko brz i sposoban, neko ko je vec okusio igranje u velikom klubu, po mogucnosti igraca iz Primere... sve se svodi na Silvu :roll:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Real Madrid C.F
Kontakt:

Post Postao/la Real Madrid C.F » 17 dec 2009, 23:36

Ja nemislim da je to rasipanje novca..mali je pravo dobar,brz,kreativan..nije prosle godine zabio dosta golova ali je imao dosta asistencija,mada je nekad sebican na to mu malo zavidim..mislim da je dobar igrac i da ce uspijeti ja bih ga volio vidjeti u bijelom dresu..Lavezzi brzonogi maleni argentinac :mrgreen: silva je preskup za ovo sto trazi Valencija na ljeto se spomnjalo 40tak mill eura..ipak je to velika suma,jest da je on dobar ali pitanje kako bi se snasao isto a i vise je igrac sredine terene koji igra na poziciji Xabi Alonsa zar ne??

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 dec 2009, 23:41

ma šta će nam lavezzi, bilo bi bezze bacanje novca a i ima boljih od njega u realu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Real Madrid C.F
Kontakt:

Post Postao/la Real Madrid C.F » 17 dec 2009, 23:45

Mirza_Hordas je napisao/la:ma šta će nam lavezzi, bilo bi bezze bacanje novca a i ima boljih od njega u realu
**** moja zelja..da Drenthe :lol: :lol: kojem je 3godina i odigrao je na prste se mogu njegove dobre tekme nabrojati :mrgreen: treba ga poslati na posudbu negdje

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 dec 2009, 23:58

treba njega prodat. bar nek uzmu pare, kad ionako i ovako nece igrat. ha ja.

Real Madrid C.F
Kontakt:

Post Postao/la Real Madrid C.F » 18 dec 2009, 00:03

Drenthe bi najbolje sijelo kad bi otisao u Arsenal kod Wengera..bio bi njegov sin.. :mrgreen: rasturali bi,u Realu trebas biti i psihicki bas jak i srecan da uspijes naravno sa talentom,Drenthe ga ima puno ali mislim da Realu nece puno napredovati najbolje nadam se da grijesim.. za njega Arsenal tamo kad bi ga gledali gledali bi jednog novog Drenthe "najboljeg mladog igraca svijeta sa SP 2007 " ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 dec 2009, 02:07

Majke mi,ovaj Perez je fenomen. Plati igraca 35 mil a on mu grije klupu. Allaha mi sam znao da ce onaj Higuain biti opet medju najboljim nogometasima reala. Nece me iznenaditi ako Benzema odluci otici iz Madrida.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 dec 2009, 12:22

Olimpik Lion... yeah baby

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.