Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ja sam cuo da ce Levy vratit 20 miliona Peri ako Bale ne zabije 35 golova ove sezone.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ja sam čuo da će mu ga Pero popušit', bez uslova.RickBlaine je napisao/la:Ja sam cuo da ce Levy vratit 20 miliona Peri ako Bale ne zabije 35 golova ove sezone.
to ce ostaviti vama prljavim kulesimamandraX je napisao/la:Ja sam čuo da će mu ga Pero popušit', bez uslova.RickBlaine je napisao/la:Ja sam cuo da ce Levy vratit 20 miliona Peri ako Bale ne zabije 35 golova ove sezone.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Raul_64 je napisao/la:Da nisi nedojebeni lobotomac znao bi za 4,5 mil. koje je Madrid dobio od Sevilja za NegredaTransfer revenue: 57.000.000 £
64.500.000 € - Transfer expenditures: 64.000.000 £
72.500.000 € = -7.000.000 £
-8.000.000 €
dodaj -85mil £ za bale u minusu ste 106 mil €
ako prodate di mariu i coentra mozda se svedete na - 70 mil €
Da nisi nedojebeni lobotomac znao bi da Di Maria i Coentrao vrijede vise od 36 miliona
Al da nisi nedojebeni lobotomac , ne bi nosio nick Torres.
Budimo realni.
Realnost je **** drug cheers
zato i bale vrijedi 99 milki ,di maria mozda vrijedi kad sa sobom ponese torbu koke aa coentrao 15 max i to u formi u kojoj ste ga vi kupili.
Realnost je **** drug cheers
Da , Bale nije vrijedan 99 miliona(nije niko) , kao sto nije ni Higuain 40 mil.
I kao sto ta dvojica ne bi otisla za manje od 50 mil.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Level : Kopitar.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
RealMoudrid je napisao/la:Zato Liverpool tri godine ni Evropa ligu ne može izboriti. Ajde ****.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemam ja sta pokretati peticiju, Liverpool ne placa igrace vise od cijene za koju misle da je realna. Realna cijena ovog Balea je ni u pola koliko Real nudi. Ako su za Suareza davali 45 miliona eura ne znam zasto za Balea daju 99, ali eto, koriste levate maksimalno.
Bale i Ronaldo? To ce samo limitirati jednog od njih, vjerovatno Velsanina.
sjecas se dossena protiv vasih superstara
pravo srce jace od umjetnog
cheers
- RickBlaine
- Kontakt:
Znamo. Jedva cekamo da vas podje busiti kao i on.M4kaveli je napisao/la:Level : Kopitar.
Jadni lobotomci. Nisu mogli izaci na kraj sa Apolonom, a sad ce se morati obracunavati sa njim i njegovom kopijom
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Raul_64 je napisao/la:zato i bale vrijedi 99 milki ,di maria mozda vrijedi kad sa sobom ponese torbu koke aa coentrao 15 max i to u formi u kojoj ste ga vi kupili.
Realnost je **** drug cheers![]()
(jel ovo obogati tvoj post?)
Da , Bale nije vrijedan 99 miliona(nije niko) , kao sto nije ni Higuain 40 mil.
I kao sto ta dvojica ne bi otisla za manje od 50 mil.
Ne znam kako ce nadasve objektivna madridska publika moci svariti dva kopitara na terenuM4kaveli je napisao/la:Level : Kopitar.
Odakle sidje ..
(dugo ces zivjeti)
Za Di Mariu PSG se spominjao od ranije , Arsenal takodje(cijena oko 30 mil.)
Coentrao minimalno 18-20 mil.
ako dodje uopste do tih transfera.
Torres_9 je napisao/la:otisli bi kad bi bilo levata da ih kupe
![]()
Za Di Mariu PSG se spominjao od ranije , Arsenal takodje(cijena oko 30 mil.)
Coentrao minimalno 18-20 mil.
ako dodje uopste do tih transfera.
Znamo.btw jedan je kraljevski klub
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RickBlaine
- Kontakt:
Mandrake. Ima Ihko. Ravnopravan balans :kava:
Taj i moze busiti kada ga niko ne cuva, sjeti se samo Guardioline Barce, svaku je bio flop of the match.RickBlaine je napisao/la:Znamo. Jedva cekamo da vas podje busiti kao i on.M4kaveli je napisao/la:Level : Kopitar.
Jadni lobotomci. Nisu mogli izaci na kraj sa Apolonom, a sad ce se morati obracunavati sa njim i njegovom kopijom
Ali dobro ovaj klempo je klasa ispod CR-a sto se tice loptanja.
Svakako bolja opcija za Barcu je da Ozil ode, taj je prijetnja.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ovo je Peri izbilo dodatnih 40M.M4kaveli je napisao/la:Level : Kopitar.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bojim se da je ovo tehnicki neispravno. Svaki klub koji ima Real u imenu je kraljevski klub (nek me ispravi neko ako grijesim), a ima ih i viskaTorres_9 je napisao/la:btw jedan je kraljevski klub
[youtube][/youtube]M4kaveli je napisao/la:Ali dobro ovaj klempo je klasa ispod CR-a sto se tice loptanja.
Nema, stvarno se frajer slabo lopta, lijeva, desna, glavom. I to sve većinom izvan 16 m
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
zipa culesa sto su se nakotili odmah
btw

btw

Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 22 avg 2013, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
jos jedan dokaz navijaca na voduDonnie Darko je napisao/la:Bojim se da je ovo tehnicki neispravno. Svaki klub koji ima Real u imenu je kraljevski klub (nek me ispravi neko ako grijesim), a ima ih i viskaTorres_9 je napisao/la:btw jedan je kraljevski klub
ne navijam za real a znam sve o istoriji kluba ,kralju zatim veza sa baskijom i slicno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.