Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ono sto je odigrao prosle sezone svrstava tik pored Messia i Ronalda,jos davno sam pisao kako je to za mene licno treci najbolji igrac na svijetu,tu je negdje i Iniesta 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma kakav Iniesta, ono sto klempo radi na terenu moze jos samo Kopitar.L-Train je napisao/la:Ono sto je odigrao prosle sezone svrstava tik pored Messia i Ronalda,jos davno sam pisao kako je to za mene licno treci najbolji igrac na svijetu,tu je negdje i Iniesta
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
naravnoM4kaveli je napisao/la:Ma kakav Iniesta, ono sto klempo radi na terenu moze jos samo Kopitar.L-Train je napisao/la:Ono sto je odigrao prosle sezone svrstava tik pored Messia i Ronalda,jos davno sam pisao kako je to za mene licno treci najbolji igrac na svijetu,tu je negdje i Iniesta
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, 25 golova i vodjenje tima u Ligu Europe ga stavlja tik pored Messija i Ronalda. Mos mislit. Mozda tik pored Messija iz 2008. i Ronalda iz 2007.L-Train je napisao/la:Ono sto je odigrao prosle sezone svrstava tik pored Messia i Ronalda,jos davno sam pisao kako je to za mene licno treci najbolji igrac na svijetu,tu je negdje i Iniesta
Mislim nije samo Bale u pitanju, za Neymara slicna stvar vazi.
Jbt ja ne mogu vjerovat sta citam.
Ono porediti Bejla sa Iniestom i ostalima .. log out.
Ono porediti Bejla sa Iniestom i ostalima .. log out.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Reus je klasa za Balea.Odveo je BvB do finala CL dok je Velšanin odveo Tottenham do 5 mjesta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- RickBlaine
- Kontakt:
Kanta 2011
Kanta 2012
Uvezali dva posta. Sta god odgovoris bit ce besmisleno.
Kanta 2012
Uvezali dva posta. Sta god odgovoris bit ce besmisleno.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- RickBlaine
- Kontakt:
Fotosop.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- ronweasley
- Kontakt:
Di Maria za Lewandowskog? Ima li šta od toga? 
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
stranica je vec uvidila problem i radi se na njoj 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Klopp jedva čeka da pošalje Lewandowskog za sjajno krilo Reala.ronweasley je napisao/la:Di Maria za Lewandowskog? Ima li šta od toga?
bolje dobiti ista nego nista, sumnjam da ce mu neko dati viseSaurman je napisao/la:Klopp jedva čeka da pošalje Lewandowskog za sjajno krilo Reala.ronweasley je napisao/la:Di Maria za Lewandowskog? Ima li šta od toga?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
jedan igra u Tottenhamu,a druga dvojica u Realu odnosno u Barci.Jednom iza ledja igraju igraci kao sto su Xavi i Iniesta,a drugome Ozil,Alonso ili Di Marija.Bale je doslovno gotovo sve sam morao da radi na terenu da bi zabijao golove,pogledaj klip sa 31 golom i sve ce ti biti jasno.Koliko je samo puta sam uzeo loptu na 40 metara i zavrsavao je na spektakularan nacinDonnie Darko je napisao/la:Da, 25 golova i vodjenje tima u Ligu Europe ga stavlja tik pored Messija i Ronalda. Mos mislit. Mozda tik pored Messija iz 2008. i Ronalda iz 2007.L-Train je napisao/la:Ono sto je odigrao prosle sezone svrstava tik pored Messia i Ronalda,jos davno sam pisao kako je to za mene licno treci najbolji igrac na svijetu,tu je negdje i Iniesta
Mislim nije samo Bale u pitanju, za Neymara slicna stvar vazi.
@kanto-ajde ti malo log out nema potrebe da smaras sa svojim glupostima
@kanto 2-da je Bale bio u Dortmundu prosle sezone slavili bi ljudi titulu LP,dok Tottenham sa Reusom ne bi izborio ni Ligu evrope :kava:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Reus bolji od Balea 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
LenBias je napisao/la:bolje dobiti ista nego nista, sumnjam da ce mu neko dati viseSaurman je napisao/la:Klopp jedva čeka da pošalje Lewandowskog za sjajno krilo Reala.ronweasley je napisao/la:Di Maria za Lewandowskog? Ima li šta od toga?
Onda bolje ništa.Plaćati Di Mariji je kao staviti ruku u bazen sa piranama.
L-Train je napisao/la:
jedan igra u Tottenhamu,a druga dvojica u Realu odnosno u Barci.Jednom iza ledja igraju igraci kao sto su Xavi i Iniesta,a drugome Ozil,Alonso ili Di Marija.Bale je doslovno gotovo sve sam morao da radi na terenu da bi zabijao golove,pogledaj klip sa 31 golom i sve ce ti biti jasno.Koliko je samo puta sam uzeo loptu na 40 metara i zavrsavao je na spektakularan nacin![]()
@kanto-ajde ti malo log out nema potrebe da smaras sa svojim glupostima![]()
@kanto 2-da je Bale bio u Dortmundu prosle sezone slavili bi ljudi titulu LP,dok Tottenham sa Reusom ne bi izborio ni Ligu evrope :kava:
Ti kao vidovita Džemila znaš šta bi uradio Balea u BvB.
Sa Baleom ili ne , Reus i ekipa će opet natamburati Real ukoliko se sretnu u CL.
- RickBlaine
- Kontakt:
Saurman je napisao/la: Sa Baleom ili ne , Reus i ekipa će opet natamburati Real ukoliko se sretnu u CL.
Koje samosamaranje.Ti kao vidovita Džemila znaš...
btw. Rojs sa 4 gola donio Borussiji finale :kava:
- ronweasley
- Kontakt:
Znam da je smotan, ali u onoj najboljoj sezoni pod Mourinhom Di Maria je itekako koristio Realu.
Sad vidjeh da to spominju.
Sad vidjeh da to spominju.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.