FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
On ne bi se trebao ponasati tako pogotovo sada kada cak i kapitensku treba da dobije i treba da bude uzor mladjim u ekipi.
a onda ljudi pričaju amar ovakav, onakav, krkan, prestrog...ne može u nas još uvijek drukčije. ne može ni na mjestima koja bi trebala biti uzor kulture a ne sa fudbalerima, koji su, čast izuzecima, u većini klošari. nije tu problem u bilo kojem pojedincu. jer da je većina drukčija, uzela bi ga pod svoje i ili bi se prilagodio ili bi sam otišao.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Nista nadamo se da ce Amar sto prije doci ... i da su on i Gredic obavili posao
-
worchester
- Kontakt:
Ljudi su stoka a igraci su uvijek bili lako kvarljiva roba.nevezano za jamaka,nikad nisam volio igrace koji se qrce na treningu,maltretiraju klince,a kad treba guzice dati nigdje ih nema.
Ocito se Jamak vratio starim navikama, dugo je i bio dobar 
Amar u medjuvremenu dodje na 4% na onom izboru, ko li glasa za njega !?
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Je li usvojeno ono sto je Gredic govorio da ce clanovi birati predsjednika ?
NO PYRO NO PARTY
Pitarianonimni je napisao/la:Ocito se Jamak vratio starim navikama, dugo je i bio dobar
mozda je mislio samo na jamaka, al se pogresno izrazio.
Za adilovica sam i ja siguran da je pogrijesio.
Za adilovica sam i ja siguran da je pogrijesio.
Cudan je ovo pravo Osimov odmor...mislim i na sve nas koji smo od prvog dana uvjereni da je pitanje vremena kada ce ponovo sa klupe dirigovati..
Najprije medijska sutnja,pa tekme s tribina,sad odmor u Turskoj sa predsjednikom kluba..meni se namecu logicna pitanje zasto bas Turska?zasto na odmor sa Gredicem?u ovo vrijeme?
Ima li nesto u pozadini sto ne znamo,zavrsavaju li se neki poslovi za klub u medjuvremenu ...
Dino ovo ne moze iznijeti svima je jasno,sad ce i reprezentativna pauza i mislim da bi dosta stvari moglo biti jasnije tek za 20 ak dana
Najprije medijska sutnja,pa tekme s tribina,sad odmor u Turskoj sa predsjednikom kluba..meni se namecu logicna pitanje zasto bas Turska?zasto na odmor sa Gredicem?u ovo vrijeme?
Ima li nesto u pozadini sto ne znamo,zavrsavaju li se neki poslovi za klub u medjuvremenu ...
Dino ovo ne moze iznijeti svima je jasno,sad ce i reprezentativna pauza i mislim da bi dosta stvari moglo biti jasnije tek za 20 ak dana
SLOBODA NAVIJAČIMA
Zašto s Gredićem i zašto Turska? Zato što su kumovi i dobri jarani, Turska zato što većina ljudi koja ima para ide tamo na more.ennis je napisao/la:Cudan je ovo pravo Osimov odmor...mislim i na sve nas koji smo od prvog dana uvjereni da je pitanje vremena kada ce ponovo sa klupe dirigovati..
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Adilovic 100% bio s Jamakom sinoc nisam corav i nemam potrebe da lazem, sto se tice alkohola nigdje ne pise da je Adilovic pio.aleksandar_veliki je napisao/la:Master laze za Adilovica, ne znam cemu to, ovo mi nekako prelazi svaku mjeru.terabajt je napisao/la:Ovome se mora stati u kraj hajde ponekad al brate skoro svaku noc neko od igraca tulumira po gradu. Ja bi njima uveo lijeganje u 11 h.master44 je napisao/la:Ne znam sta ocekujemo, sinoc u 2 adilovic i jamak u lasko baru, alkohol i cigare naravno su tu.
Adilovica nikad nisam vidio navecer da pije alkohol ali je redovno s njima u 2-3 ujutru, nista specijalno. Amar je njima svima dopustio da piju, puse ali prvi koji ne bude imao snage da trci leti iz ekipe, tako da promijenit necete nista.
Nikola Tesla!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa normalno da će imat' snage kad je pola lige na krompiruši i mladoj jagnjetini, zato kad se ode u Europu onda zinemo kad ljudi počnu letit' po terenu.newBot je napisao/la:Adilovica nikad nisam vidio navecer da pije alkohol ali je redovno s njima u 2-3 ujutru, nista specijalno. Amar je njima svima dopustio da piju, puse ali prvi koji ne bude imao snage da trci leti iz ekipe, tako da promijenit necete nista.
Evropa i mi, ne moze u isti kos, nazalost.DukeOfWellington je napisao/la:Pa normalno da će imat' snage kad je pola lige na krompiruši i mladoj jagnjetini, zato kad se ode u Europu onda zinemo kad ljudi počnu letit' po terenu.newBot je napisao/la:Adilovica nikad nisam vidio navecer da pije alkohol ali je redovno s njima u 2-3 ujutru, nista specijalno. Amar je njima svima dopustio da piju, puse ali prvi koji ne bude imao snage da trci leti iz ekipe, tako da promijenit necete nista.
Nikola Tesla!
Daj ba banirajte ovog master44 pa pogledaj mu pisanja:
"Ne znam sta ocekujemo, sinoc u 2 adilovic i jamak u lasko baru, alkohol i cigare naravno su tu."
pa onda "Adilovic 100% bio s Jamakom sinoc nisam corav i nemam potrebe da lazem, sto se tice alkohola nigdje ne pise da je Adilovic pio."
Kad napises ""Ne znam sta ocekujemo, sinoc u 2 adilovic i jamak u lasko baru, alkohol i cigare naravno su tu." druga recenica koju si napisao je samo dokaz da ubacujes smutnju ovdje i fakat ne znam sta moderacija radi??
"Ne znam sta ocekujemo, sinoc u 2 adilovic i jamak u lasko baru, alkohol i cigare naravno su tu."
pa onda "Adilovic 100% bio s Jamakom sinoc nisam corav i nemam potrebe da lazem, sto se tice alkohola nigdje ne pise da je Adilovic pio."
Kad napises ""Ne znam sta ocekujemo, sinoc u 2 adilovic i jamak u lasko baru, alkohol i cigare naravno su tu." druga recenica koju si napisao je samo dokaz da ubacujes smutnju ovdje i fakat ne znam sta moderacija radi??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ja danas vidio Jamaka u Strosi sa jos nekim likom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Znaci sef nas ne vodi ni u nedjelju definitivno ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Kad već mahalamo Hodžić viđen sinoć u Premiumu na Ilidži.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sta je ovo ebote ne smiju ljudi hodati gradom 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Stvarno i njie nešto da se igrači vidjaju u noćnim izlascima za vrijeme radnog tjedna, postoji u svakoj profesionalnoj organizaciji pravilnik za to, al' tu se pravi razlika izmedju pravog profesionalca koji se kvalitetno hrani i iskorištava odmor i ovih što su , tak.tak.zeljeznicar1 je napisao/la:Sta je ovo ebote ne smiju ljudi hodati gradom
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.