Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BluesForever
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BluesForever » 22 avg 2013, 22:02

Zar je Wenger ovoliko ocajan pa vraca Flaminija :roll: ,ako je istina sto govorite da ima na raspolaganju navodno 100 miliona za potrošit zar nije bolje dovesti 3-4 WC igraca koja se sigurno mogu dovesti za te pare,a ne dovoditi neke polovnjake koji imaju po 30 godina i sto je najgore taj Flamini je nikakav igrac. ;)
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 avg 2013, 22:23

Moze komotno i Adebayor, Ebue i Hleb, ako je jos ziv. :D

Ovo se neko sali, sta ce mu Flamini?
Mislim, znam da se pise o tome ali, dovoditi zamjenu za igraca kojeg nemas je malo smijesno. On bi eto, mogao biti za klupe i uskociti na mjesto DMFa u slucaju da se ovom nesto desi. S obzirom na to da Arsenal nema DMFa, ovo je malo smijesno i sigurno nije prioritet.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 avg 2013, 22:30

Mozda misli da opet iz njeg moze izvuci najbolje, takav Flamini je jedan od boljih igraca svijeta na svojoj pozicij. Mada ja sumnjam u to, ali hajd on je trener nisam ja.
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2013, 22:32

Flamini cetiri godine nije odigrao na onom Arsenalovom nivou. Licno mislim da je njegovo najbolje proslo i da on ne moze ponuditi Arsenalu nista sto oni vec nemaju. :? Ovo mi vise djeluje kao ono "vidite da sam doveo nekoliko pojacanja". :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 22 avg 2013, 23:01

Ja bih najviše volio kad bi Arsen iznenadio kao sa Načom zimus. Nikako se nije Arsenal povezivao sa njim, a momak je izuzetno kvalitetan bek. Najbolje bi bilo, a vjerovatno će biti tako da Arsen dovede nekog kvalitetnog igrača sa kojim se nikako ne povezuje.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 22 avg 2013, 23:34

Durden je napisao/la:Ja bih najviše volio kad bi Arsen iznenadio kao sa Načom zimus. Nikako se nije Arsenal povezivao sa njim, a momak je izuzetno kvalitetan bek. Najbolje bi bilo, a vjerovatno će biti tako da Arsen dovede nekog kvalitetnog igrača sa kojim se nikako ne povezuje.
To ne može da se dogodi jer se Arsenal povezivao sa svim mogućim igračima. :mrgreen:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 avg 2013, 23:36

Meni je žao Nača što ne igra, ali imamo dva predobra lijeva beka :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 avg 2013, 00:11

Joj kad neko nešto ne zna pa počne lupat. Niko ovdje ne tvrdi da je Flamini klasa ali vi se očito ne sjećate njegove zadnje sezone u Engleskoj gdje isključivo bio zadnji vezni zadužen za ometanje napadačke igre protivnika, sad stvarno ne znam kakav je igrač jer mislim da ga nisam pogledao pola sata ukupno od dana kada je napustio Arsenal i ne znam kakva je njegova uloga na terenu uopšte bila u Milanu ali to je čovjek koji je u Arsenalu mogao trčati 3 dana bez prestanka i to ne uprazno kao danasnji ovi igrači...

Plus se govori ovdje da ćemo ga koristiti kao cover na DM i FB poziciji, sjećam se da je mogao kvalitetno odraditi lijevog beka, ne znam kakav je na desnom. Drago mi je što dolazi jer iskreno bolje i Metju nego niko jer ja sam 100% siguran da AW ne planira dovesti zadnjeg veznog jer imamo Artetu. Druga stvar je što je nama vrhunski DM apsolutno potreban ali Wenger ne misli tako....
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 avg 2013, 00:13

Ja da sam navijač Arsenala a pogotovo trener, ne bih mu nikad oprostio onakav odlazak tj. nije htio produžiti ugovor sa klubom i otišao je kao free na kraju sezone. Znači klub mu je dao sve, ime i renome, od anonimusa je postao Flamini iz Arsenala, a on je okrenuo klubu leđa.
Ne bih mu ja to nikad oprostio.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 avg 2013, 00:14

Sad ima pluca pola covjeka i najcesce vrijeme provodi trceci u prazno.

Ako se Arsenal zaustavi na Flaminiju to ce biti udarac svim fanovima.Pa ova ekipa je zrela za EL
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

JW10
Kontakt:

Post Postao/la JW10 » 23 avg 2013, 00:16

Ma širina klupe je veoma bitna. Bolje i Flaminija što je vratio, nego da sutra kukamo kad se neki igrač na sredini povrijedi. Barem će ga imati ko zamijeniti koliko-toliko. Mislim da bi Flamini mogao imati ulogu kao Benayoun.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 avg 2013, 00:18

Ne znam, može biti koristan, može biti flop, ali činjenica je da ga ne dovodimo kao prvotimca nego kao igrača za rotaciju koji će uskočiti kada se desi ovo što se sad desilo da smo osakaćeni ozljedama i suspenzijama.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 avg 2013, 00:23

Flamini je neko koga Wenger poznaje u dušu. Svaki trener će vam reći da mu je najbolje i najdraže raditi sa igračima koje poznaje. Wenger zna koliko Flamini može, ko je, šta je, kakve su mu mahane i ja mu zbog toga 100% vjerujem.

Telegraph.co.uk piše da bi na Emirates mogli doći Guaita, Flamini, Cabaye, di Maria i Benzema. Negdje sam pročitao da je Micah Richards riješenje za odbranu.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 23 avg 2013, 00:24

Gdje Flaminia izvuce iz naftalina. Sigurno da je dobar igrac, ali vise nije nivo Arsenala. Dovesti ga kao rezervu da udje ponekad 15-20 minuta ili eventualno zamjeni nekoga povrijedjenog je donekle OK, ali da bude standardan nikako. Wenger je zeznuo i ovaj prijelazni rok i tesko da cemo sada naci nekog WC igraca jer su takvi se vec obezbjedili. Dok smo mi trosili vrijeme na Suareza, ostali su se snasli i sada kupimo otpatke.

Inace, sinoc jako dobro odradjen posao u Turskoj. U revansu dati priliku mladim igracima da pokazu sta znaju.

JW10
Kontakt:

Post Postao/la JW10 » 23 avg 2013, 00:25

Negdje sam pročitao da je Micah Richards riješenje za odbranu.
Da. Navodno smo napravili enquiry i City je rekao da hoće 10m funti za njega. Mislim to je previše za igrača koji je u posljednje 4 sezone kao starter od mogucih 152 utakmice odigrao samo 65. Ne dolazi u obzir, ne moze po tvom. :mrgreen:

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 23 avg 2013, 00:27

JW10 je napisao/la:
Da. Navodno smo napravili enquiry i City je rekao da hoće 10m funti za njega. Mislim to je previše za igrača koji je u posljednje 4 sezone kao starter od mogucih 152 utakmice odigrao samo 65. Ne dolazi u obzir, ne moze po tvom. :mrgreen:
Joj da je City rekao 15 miliona vi bi rekli ne može puno je to, može za 10. Richards vrijedi 10 miliona ako bude igrao kako zna.

JW10
Kontakt:

Post Postao/la JW10 » 23 avg 2013, 00:30

Londonarsenal je napisao/la:
JW10 je napisao/la:
Joj da je City rekao 15 miliona vi bi rekli ne može puno je to, može za 10. Richards vrijedi 10 miliona ako bude igrao kako zna.
Jbo te on, ionako je hafifan, zamisli šta bi s momka bilo da dođe kod nas gdje ni polu-hafizi ne mogu da se izbore sa povredama, a on kao čafirski nastrojen bi vjerovatno u Londonu najviše obroka imao u vidu supe i to zna se i koje. :mrgreen:

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 23 avg 2013, 00:39

Ne kontam ovo sa supu al dobro ajd :D Richards ima kvalitet da prođe i probije što nema ni jedan naš bek. Također ima dobar sprint kao i centaršut. Sa Džekom odlično sarađuje. Problem je što ga J*** povrede. Ali ta Wengeru uopšte ne smeta to je jasno sve ove godine. Svi su bježali od tih staklenih igrača a on ih je dovodio. Ne bi me iznenadilo da i Richards dođe. Posebna mu je prednost što može dugo da sprinta i trči kontre odlično, pogotovo sa loptom. Onakakv krkan, ne smije niko ni da se postavi. :D

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 avg 2013, 00:43

Londonarsenal je napisao/la:Ne kontam ovo sa supu al dobro ajd :D
U bolnici al' na slamku. :mrgreen:
JW10 je napisao/la:Da. Navodno smo napravili enquiry i City je rekao da hoće 10m funti za njega. Mislim to je previše za igrača koji je u posljednje 4 sezone kao starter od mogucih 152 utakmice odigrao samo 65. Ne dolazi u obzir, ne moze po tvom. :mrgreen:
Ybe nam se. Igraće Sagna desnog beka, kad se ozlijede dva štopera, igraće sa trećim u tandemu, a Richards će na beka. Ako bude i Richards u bolnici igraće Jenky. I Richards može igrati štopera. :)

JW10
Kontakt:

Post Postao/la JW10 » 23 avg 2013, 00:46

Ma jbo sve to, da mi je da Cabayea dovedemo. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.