Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sekemi
pojma ti nemašTrequartista je napisao/la:Pa kažem ti danas baš u modi biti interenet frajer, do one tebe vole ne bi ti svojevremeno nosio titulu najvećeg ''očajnika'' na forumu.![]()
Dodaš neku žensku, ona ti se prikaže na skype, pričate u par navrata i ti lafo odmah nju skontao, sviđaš joj se, voli te, ovo-ono, how yes no.![]()
![]()
Ma nebitno gdje si, ako znaš sa ženama i da si u Hondurasu znao bi je skontati, stipu ba virtuelna upoznavanja.
dokaz za zivot u sloveniji neam, al izađe se
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
9-0.. :ugeek:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
u srednjoj je bio kur.cina
mojne se naljutit
Ali na faxu se malo trgnuo i gotivilo ga je zensko drustvo 
Ajvare reci ti o meni sta
salim se, nemoj
Ajvare reci ti o meni sta
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Trequartista
- Kontakt:
Pa i ne bio okružen djevojkama kad su muškarci na Filozofskom majorizovani, sam sam išao na taj fakultet, bio stalno u društvu 5 ili 6 drugarica, od nas 25 u grupi samo dvojica muškaraca. 
Zadnja izmjena: Trequartista, dana/u 23 avg 2013, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@ajvar je znao za kaznu donjeti teglu ajvara svim ucenicima u prvoj smjeni.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Vi mi vraćate samouvjerenost 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa oni što su uvijek u ženskom društvu po pravilu najmanje guze
vole tako one da imaju nekog da muu tepaju
sad će me obrisati iz prijatelja što ga provociram
sad će me obrisati iz prijatelja što ga provociram
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Njam njam.

Iskusno..legenda reala je napisao/la:Pa oni što su uvijek u ženskom društvu po pravilu najmanje guze![]()
![]()
sad će me obrisati iz prijatelja što ga provociram![]()
bili smo svi kad ženska nije bilo na tragu realno govorećiBosniacum Lilium je napisao/la:u srednjoj je bio kur.cinamojne se naljutit
Ali na faxu se malo trgnuo i gotivilo ga je zensko drustvo
Ajvare reci ti o meni stasalim se, nemoj
![]()
a na faksu ih
a tebe su gotivile kako god...idemo gradom samo trebice staju i govore ćao armine šta ima, kako si, jesi dobro...
@Narin ja sam protiv tetovaže!
@Treq jesi šipka jarane
@Agresivno, poslaćeš ti meni domaćeg kajmaka iz Bosne, da mažem marmeladu na kajmak (ko je gledo film zna
@Lege necu
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Donnie Darko
- Kontakt:
Opet rasizam.
Nisi.iVar je napisao/la:@Narin ja sam protiv tetovaže!9:1
Ti baš voliš prljave crnce?Donnie Darko je napisao/la:Opet rasizam.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Znaš da je takoSteph je napisao/la:Iskusno..legenda reala je napisao/la:Pa oni što su uvijek u ženskom društvu po pravilu najmanje guze![]()
![]()
sad će me obrisati iz prijatelja što ga provociram![]()
imaš kakvih za tepiha, da napalimo starke
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Keve mi nisam.Dex je napisao/la:LBJ, jesil mi to ovo net oborio
Starke spavaju.
Eno bila Seferina.
Eno bila Seferina.
- Trequartista
- Kontakt:
Ova dvojica iznad su klasičan primjer online zavodnika.
#Ivar
Ja nisam išao na Filozofski kao što si ti izašao sa @uštipkom. Je li pošteno?
#Ivar
Ja nisam išao na Filozofski kao što si ti izašao sa @uštipkom. Je li pošteno?
Zadnja izmjena: Trequartista, dana/u 23 avg 2013, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam imao kontakt sa previse prljavih crnaca, tako da ti ne bih znao odgovorit na ovo pitanje.LBJ MVP je napisao/la:Ti baš voliš prljave crnce?Donnie Darko je napisao/la:Opet rasizam.
Ali ne vidim potrebu da pise njam njam zato sto ga boja koze doticnog podsjeca na nutelu. Krajnje neukusan fazon.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.