Ja putujem ovu sad nedjelju, a vracam se iduci ponedjeljak, nek' mi automatic izabere igrace sta cu...randy_moss je napisao/la:Subota i meni pase, nedjelju putujem.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ovi Patsi su jedna od smjesnijih ekipa u ligi
Resiveri smijesni, kao i RB-ovi, dropovi i fumblovi su im odlika, prije pocetka sezone su imali na papire jake resivere, al' stakleni Gronk i Danny, te vatreni
Hernandez su dohakali, sad ce opet reaktivirati Brancha iz penzije u tandemu sa Edelmanom cinit najgore WR lige. Sreca pa je divizija hajmo srat, pa ce vidjeti PO vjerovatno...
Ovaj Detroit isto smijesan, uzmu fumble na 5 yardi i ne mogu FG pogodit
I Salt prica kako je jaka divizija i nemoguce igrati, joj mati moja 
EDIT: Rece mi Brady da sam ga zaboravio prokomentarisat ovim INT-om
Haj sto ne mogu yarda napravit, nego sto daju lopte Lionsima u ruke 
Resiveri smijesni, kao i RB-ovi, dropovi i fumblovi su im odlika, prije pocetka sezone su imali na papire jake resivere, al' stakleni Gronk i Danny, te vatreni
Ovaj Detroit isto smijesan, uzmu fumble na 5 yardi i ne mogu FG pogodit
EDIT: Rece mi Brady da sam ga zaboravio prokomentarisat ovim INT-om
Igral ovaj Detroit u regularnoj protiv Patsa? Ova se linija bas nameracila na Bradya, 5-6 personal faulova sto unnessesery roughness sto personal faul unose se u lice Bradyu
Jedva ceka da izadje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ubise ih
...NFC NORTH je to odbrane su to brco moj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Veliki znalci dva posta iznad, Don Shula i Vince Lombardi.
Zar ne biste trebali biti u Hall of Fameu?
Be easy niggas, prosle godine smo izgubili 34-10 u Detroitu, pa imali 13-3.
''Znacis mi koliko i predsezonska utakmica.''
Zar ne biste trebali biti u Hall of Fameu?
Be easy niggas, prosle godine smo izgubili 34-10 u Detroitu, pa imali 13-3.
''Znacis mi koliko i predsezonska utakmica.''
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Sinoc je bio jedan od onih dana u kojima nista nije funkcionisalo sto se i deseava u sportu. Sam poraz nije toliko strasan i ja sam siguran da ce BB iz njega izvuci odredjene pouke.
@ randy
treba ih pustiti da se nasladjuju porazu Patsa...Sta ce drugo znaju kada dodje regularna sezona da ce ih rastaviti na proste faktore tipa 36:7 ili 59:24...
@ randy
treba ih pustiti da se nasladjuju porazu Patsa...Sta ce drugo znaju kada dodje regularna sezona da ce ih rastaviti na proste faktore tipa 36:7 ili 59:24...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
Osladilo se momcima.
Gostuje New England kod Chicaga, Slani ne suti.
Samo cu reci da je Slani na forumu ostao samo jedno poluvrijeme, vise nije mogao podnijeti.
A i ti mali specijalac, sutali smo vas po 20-30 razlike i ti se nasao javiti.
Samo cu reci da je Slani na forumu ostao samo jedno poluvrijeme, vise nije mogao podnijeti.
Ma vidi ti historicar do historicara, isto ko da ja kazem Liverpool je ubijao United osvajao trofeje, derao sve redom... A sad?
Derali, pa onda dodje PO pa po usima, 13-3 jer imas 6 zicera u diviziji... Nas tukli za vrijeme Paintera i u rebuildingu i price neke, sta se imam nasladjivat ekipi kojoj cim dodje jaca odbrana njihov QB se usere i cim dodje jaca ekipa ispadaju u PO, ko se sjeca zadnjeg uzimanja SB-a? Niko. Al' tako je to, vi se mozete Jetsima nasladjivat 4-5 sezona, a vama niko ne smije, vi ste sveta krava
Sad vam se vraca lagano, ove godine ne da niste favoriti za nesto vise, nego je veliko pitanje hocete li do PO-a sa rasulo ekipom i QB-om koji se boji duhova... Mada ne vidim ko ih moze ugroziti od ove 3 jos jadnije ekipe, ova divizija se pretvara u NFC West prije 2-3 sezone...
Derali, pa onda dodje PO pa po usima, 13-3 jer imas 6 zicera u diviziji... Nas tukli za vrijeme Paintera i u rebuildingu i price neke, sta se imam nasladjivat ekipi kojoj cim dodje jaca odbrana njihov QB se usere i cim dodje jaca ekipa ispadaju u PO, ko se sjeca zadnjeg uzimanja SB-a? Niko. Al' tako je to, vi se mozete Jetsima nasladjivat 4-5 sezona, a vama niko ne smije, vi ste sveta krava
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako se to ne sjeća niko, ja se prvi sjećam i to sva 3Edin TM87 je napisao/la:
Derali, pa onda dodje PO pa po usima, 13-3 jer imas 6 zicera u diviziji... Nas tukli za vrijeme Paintera i u rebuildingu i price neke, sta se imam nasladjivat ekipi kojoj cim dodje jaca odbrana njihov QB se usere i cim dodje jaca ekipa ispadaju u PO, ko se sjeca zadnjeg uzimanja SB-a? Niko. Al' tako je to, vi se mozete Jetsima nasladjivat 4-5 sezona, a vama niko ne smije, vi ste sveta kravaSad vam se vraca lagano, ove godine ne da niste favoriti za nesto vise, nego je veliko pitanje hocete li do PO-a sa rasulo ekipom i QB-om koji se boji duhova... Mada ne vidim ko ih moze ugroziti od ove 3 jos jadnije ekipe, ova divizija se pretvara u NFC West prije 2-3 sezone...
I pričati o PO i Brady-u, QB-u koji ima najviše pobjeda u historiji u tom istom PO za razliku od Peytona i njegove noćne more zvane PO je više nego licemjerno
Ja sam zadovoljan i sa ulaskom u PO, a nikad nisam pisao da će Patsi osvojiti titulu i omalovažavao druge timove, posebno tvoje Coltse (osim Jetsa naravno
Naravno da imamo problema sa pozicijom WR kao i odbranom, to niko ne spori, teško koja momčad bi se nosila sa tolikim pehom i gubitkom tako važnih igrača, a vidjećemo kako će se Patsi izboriti sa tim, nemojmo prenagliti i na osnovu jedne tekme davati ocjenu čitave sezone jer Randy je dao dobar primjer od prije koju god.
A što se tiče same tekme, meni je u jednu ruku i drago što su doživjeli ovakav poraz, čisto kako bi vidjeli gdje škripi i na čemu moraju još poraditi prije negoli reg sezona krene, jer boilje i sada negoli tada
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nije tcno bio sam j citavo vrijeme turandy_moss je napisao/la:Osladilo se momcima.
Samo cu reci da je Slani na forumu ostao samo jedno poluvrijeme, vise nije mogao podnijeti.![]()
![]()
![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Dok su Jetsi bili 'sila' koja je natabala i vas i nas u playoffu - vrisnuli su 3-45. U sred MetLifea. Da ti prevedem, sad su zicer, prije nisu bili.Edin TM87 je napisao/la:Ma vidi ti historicar do historicara, isto ko da ja kazem Liverpool je ubijao United osvajao trofeje, derao sve redom... A sad?![]()
Derali, pa onda dodje PO pa po usima, 13-3 jer imas 6 zicera u diviziji... Nas tukli za vrijeme Paintera i u rebuildingu i price neke, sta se imam nasladjivat ekipi kojoj cim dodje jaca odbrana njihov QB se usere i cim dodje jaca ekipa ispadaju u PO, ko se sjeca zadnjeg uzimanja SB-a? Niko. Al' tako je to, vi se mozete Jetsima nasladjivat 4-5 sezona, a vama niko ne smije, vi ste sveta kravaSad vam se vraca lagano, ove godine ne da niste favoriti za nesto vise, nego je veliko pitanje hocete li do PO-a sa rasulo ekipom i QB-om koji se boji duhova... Mada ne vidim ko ih moze ugroziti od ove 3 jos jadnije ekipe, ova divizija se pretvara u NFC West prije 2-3 sezone...
Nisam na taj period mislio. Luck je fasovao 50 i kusur, bilo je i 30ak razlike, Peyton je u Broncosima fasovao 15ak, a bilo je 25. Tvoji momci.
Jak je bio Baltimore 2011. i Houston 2013. Da je lagano osvojiti SuperBowl, u zadnje 23 godine bi vise od 4 ekipe osvojile back-to-back.
Ja.
Sto lupas dzaba. Ko je Jetse spomenuo? Jel' navijas za Jetse? Ne navijas, ti navijas za 31 ekipu u NFL-u, zavisno od godine, zavisno od sedmice. Jedno pitanje: Sto se toliko zanimas za Patriotse? Toliko smo dobri da svi jedva cekaju priliku da uzivaju. Toliko se nacekate, i pocnete dozivljavati orgazme po temi.
Ostatak AFC-a mora da je organizovan k'o NASA ako smo mi rasulo.
Uh, nikako dočekati da sezona krene... 
Možemo li se za početak svi složiti da su ovo glavni kandidati za PO:
AFC: New England, Baltimore, Houston, Denver, Cincinnati, Indianapolis
NFC: NY Giants, Green Bay, Atlanta, San Francisco, Seattle, New Orleans
NFC djeluje daleko jače. U AFC-u jedva nađoh 6 kandidata, dok u NFC-u ne ubrojah jake ekipe poput Chicaga i Washingtona. Čini mi se u stvari da u cijeloj ovoj konferenciji nema izrazito slabe ekipe.
Možemo li se za početak svi složiti da su ovo glavni kandidati za PO:
AFC: New England, Baltimore, Houston, Denver, Cincinnati, Indianapolis
NFC: NY Giants, Green Bay, Atlanta, San Francisco, Seattle, New Orleans
NFC djeluje daleko jače. U AFC-u jedva nađoh 6 kandidata, dok u NFC-u ne ubrojah jake ekipe poput Chicaga i Washingtona. Čini mi se u stvari da u cijeloj ovoj konferenciji nema izrazito slabe ekipe.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Pa najmrzenija su ekipa u NFL-u, bas su radili survey I 31 tim je rekao da ne voli Patse, razlozi su poznati, od cheatera preko tajne organizacije, Masoni nfl-a, zasto, I zbog cega?randy_moss je napisao/la:
Dok su Jetsi bili 'sila' koja je natabala i vas i nas u playoffu - vrisnuli su 3-45. U sred MetLifea. Da ti prevedem, sad su zicer, prije nisu bili.
Nisam na taj period mislio. Luck je fasovao 50 i kusur, bilo je i 30ak razlike, Peyton je u Broncosima fasovao 15ak, a bilo je 25. Tvoji momci.
Jak je bio Baltimore 2011. i Houston 2013. Da je lagano osvojiti SuperBowl, u zadnje 23 godine bi vise od 4 ekipe osvojile back-to-back.
Ja.
Sto lupas dzaba. Ko je Jetse spomenuo? Jel' navijas za Jetse? Ne navijas, ti navijas za 31 ekipu u NFL-u, zavisno od godine, zavisno od sedmice. Jedno pitanje: Sto se toliko zanimas za Patriotse? Toliko smo dobri da svi jedva cekaju priliku da uzivaju. Toliko se nacekate, i pocnete dozivljavati orgazme po temi.
![]()
Ostatak AFC-a mora da je organizovan k'o NASA ako smo mi rasulo.
A tek onaj trener precjenjeni mason, ne zna se ni oblacit, dux sa kapuljacom kratkih rukava 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Prejaku odbranu imamo opet loptu uzesmo....Jennings ubija. 10 :0 prva ekipa jede malu dijecu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Koliko nam je ova OL dobra za Fortea ubi lik ne mozes ga zaustavit
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gledaj offensa sta radi pa u dvije utakmice prva ekips u 3 perioda 40p haha. Spremite seeee svi bice karanja kad se uigramo FORTE IMA 10 yardi po nosenju u prve tri tekme luddd 17:0
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Do sada Cutleru 4 lopte ispustili su ali Cutker ubija na 3th down .. ovo je ono sto smo sanjali godinama uhhhh
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jeste pred sezona ali u ove dvije takmice offense je skroz drugaci u prvom poluvrmenu od onog prijasnjih godina..vidi se napredak veliki velikiiiiiii...Jednstavno OL za RB je puno bolja to se vidi po Forteu ... Cutler nocas fenomenalan...nije bacao na red zone dole dao je sve to Bushu i Forteu da okoncaju
.. nisu napravili sack nista..odbrana sta da kazem jednostavno dominantna..Jennings i Tillman stali tamo gdje su bili i prosle godine...Frey vidi se talent momak napravi INT...Bostic takodjer ubija lik...i ta postava je naapravila 24:0 bas kao i protiv Chargers 20-0 ...eh evo sad gledamo obvu rugu postavu ja je patnja..nedo bog da nam se CUTLER POVRIJEDI **** smo jeza ljudi
...pa zar nismo mogli naci boljeg drugog QB?
Znaci za poluvrijeme prva ekipa 27p nije lose
Uz to Cutler nije ganjao Marshalla, zato je Jeffry uhvatio 7 lopti
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
samo lakapo .... to je samo besmisleni preseason , ni više ni manjeSaltCityAttack je napisao/la:jeste pred sezona ali u ove dvije takmice offense je skroz drugaci u prvom poluvrmenu od onog prijasnjih godina..vidi se napredak veliki velikiiiiiii...Jednstavno OL za RB je puno bolja to se vidi po Forteu ... Cutler nocas fenomenalan...nije bacao na red zone dole dao je sve to Bushu i Forteu da okoncaju.. nisu napravili sack nista..odbrana sta da kazem jednostavno dominantna..Jennings i Tillman stali tamo gdje su bili i prosle godine...Frey vidi se talent momak napravi INT...Bostic takodjer ubija lik...i ta postava je naapravila 24:0 bas kao i protiv Chargers 20-0 ...eh evo sad gledamo obvu rugu postavu ja je patnja..nedo bog da nam se CUTLER POVRIJEDI **** smo jeza ljudi
...pa zar nismo mogli naci boljeg drugog QB?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.