Interesantni komentari "prepotentnih" Engleza, većina tvrdi da nisu ni za TOP 15, niko ne spominje nas u negativnom kontekstu (likes of

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ovo je tako fino receno. LUZERSKA NACIJA. toliko ulazu u fudbal i vole fudbal, jednostavno su za njemackom i italijom uvjek 20 koraka iza, u zadnjih 20 godina su i iza spanije i francuske samo tako, a rangu su (a mozda i iza) sa portugalom, grckom... osvojili su samo jedno sp, a i to u engleskoj, daaavne 66 godKoja luzerska nacija, 2:0 sredinom nastavka nije dosta za pobjedu protiv skromnog Iraka. Nedavno se u21 repka obrukala na Euru, A vrsta se muči da se plasira izravno na SP
Ne znam, meni je Southgate bolji izbor od Pearcea. Nije sad neko ko ce navijacima vratiti vjeru u britanski fudbal, ali je bolji od Stuarta.ja.neron je napisao/la:Engleska U21 reprezentacija je dobila novog selektora tj. nakon glupog (S.Pearce) dobila je još glupljeg Gareth Southgate. Ovo je u rangu Italije kada su imenovali R.Donadonija za selektora A-reprezentacije.
cim se oslobodi jedna od selektorskih pozicija ja saljem CV FA-u. pored ovakvih strucnjaka ja bi bio pravo osvjezenjeMonolog je napisao/la:Ne znam, meni je Southgate bolji izbor od Pearcea. Nije sad neko ko ce navijacima vratiti vjeru u britanski fudbal, ali je bolji od Stuarta.ja.neron je napisao/la:Engleska U21 reprezentacija je dobila novog selektora tj. nakon glupog (S.Pearce) dobila je još glupljeg Gareth Southgate. Ovo je u rangu Italije kada su imenovali R.Donadonija za selektora A-reprezentacije.![]()
Bilo kako bilo, Engleska opet nece napredovati sa ovakim strucnim kadrom.
Kako engleska štampa "The Independent" prenosi najveća želja Pepa je bila da postane trener engleske reprezentacije nakon što je Capello u Februaru 2012 iznenada odustao od te funkcije,i odvede Engleze na europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukraini.Preko trećeg lica je Guardiola navodna kontaktirao FA.
Dalje navode da je engleski nogometni savez i bez da je razgovarao sa Guardiolom odbio njegovu ponudu i dao posao bivšem treneru W.B.Albiona Roy Hodgsonu.
Razlog tome je bila želja FA-a da naredni trener reprezentacije bude Englez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.