Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2013, 10:17

Neko govori o 78 miliona funti il ti ga 91 mil. eura da je zadnja ponuda Reala (Marca govori o 99)..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 23 avg 2013, 10:25

Real napokon osvaja međunarodnu titulu, i to titulu globalno najvećeg glupana u kupoprodaji igrača. Ni Shity, ni PSG im ne mogu vode dodati u tom segmentu. Čestitke.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 avg 2013, 10:27

Ne brini sinko ,ostalo je dovoljno,pa kad naredni puta propadnete(BvB) obratite se Madridu a ne da vas(BvB) Bayern iz govanna vadi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 23 avg 2013, 10:34

U normalnoj i sređenoj državi vi bi davnih dana propali, a ne se izvlačili raznim kriminalnim metodama uz pomoć lokalne vlasti. Kvazinajveći klub, a obična kriminalna chkapi materina. Glupani iznad svih glupana.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 avg 2013, 10:36

Blaszczykowski je napisao/la:U normalnoj i sređenoj državi vi bi davnih dana propali, a ne se izvlačili raznim kriminalnim metodama uz pomoć lokalne vlasti. Kvazinajveći klub, a obična kriminalna chkapi materina. Glupani iznad svih glupana.
:lol: :lol: :lol:
nemoj više pit bitter lemon
postaješ jadan od njeg :lol:
Don Alfredo Di Stefano

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 23 avg 2013, 10:41

madridist je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:U normalnoj i sređenoj državi vi bi davnih dana propali, a ne se izvlačili raznim kriminalnim metodama uz pomoć lokalne vlasti. Kvazinajveći klub, a obična kriminalna chkapi materina. Glupani iznad svih glupana.
ne znam samo sta se smijes momku, kad je sve istinu napis'o, svakako ste opstali i razvijali se uz pomoc vladajuce strukture, a sad nesto pises... I Barca je u istom sranju, al' sreca pa nema nista za poganom Spanijom, tako da nema potrebe da im odgovara, isto tako Messi nema potrebu da placa porez ;)
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 23 avg 2013, 10:44

madridist je napisao/la:
Nek si mi ti rekao, sad sam dobio svoje. :thumbup: Pošto si navijač kluba koji je svoju veličinu izgradio na činjenici da je bio režimski klub, a onda je održavao trošenjem tuđeg novca, vjerujem da je za tebe kupovina jednog običnog odličnog igrača koji nikad neće biti u rang najvećih za 100m Eura vrhunski potez vrijedan divljenja.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 avg 2013, 11:06

Blaszczykowski je napisao/la:
madridist je napisao/la:
Nek si mi ti rekao, sad sam dobio svoje. :thumbup: Pošto si navijač kluba koji je svoju veličinu izgradio na činjenici da je bio režimski klub, a onda je održavao trošenjem tuđeg novca, vjerujem da je za tebe kupovina jednog običnog odličnog igrača koji nikad neće biti u rang najvećih za 100m Eura vrhunski potez vrijedan divljenja.
Uopće mi nije namjera da ti dajem tvoje,samo sam reagovao na gomilu gluposti kojima si nas obasuo.
Imaš pravo na svoje mišljenje,to što ja mislim da je glupavo neka te ne sputava,ima još forumaša ,možda si nekome idol.
Don Alfredo Di Stefano

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 avg 2013, 11:10

Zar i ti KSIVLE dragi. :o
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 avg 2013, 11:11

Blaszczykowski je napisao/la:
madridist je napisao/la:
:oops:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 avg 2013, 11:18

slika
:mrgreen:
Ne moze niko da me ubjedi da on nije bio dovoljno dobar za Real, koji je prethodne dvije sezone igrao sa Higuainom i Benzemom koji gotovo da nista nisu pokazali . Tvrdim da je bio u boljoj formi ,pogotovo je to dokazao u dresu Schalkea ,i mogao da vise Realu nego sto su oni dali , u to sam siguran .
Tuzno je sto su se tako ponijeli prema takvom igracu, a jos tuznije sto se sada kao ''iskupljuju'' na taj nacin da je odigra po poluvrijeme za oba kluba''. Raul karijjeru zavrsava u klubu iz Qatara :? sve ostalo je nebitno . Sram ih bilo ! Raulu svaka cast na svemu, na svim golovima, na svim postupcima. Sportista za primjer.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 avg 2013, 11:23

Slika :lol:
Da sam svaki put dobio po marku objasnjavajuci da je Raul svojevoljno napustio klub, danas bi bio na Phy Phy otocima uzivao u blagodatima njihove prirode i ljepotama tog otocja. Stoga, ti si razuman pa ces shvatiti to i vjerovati Raulu na rijec kada je to rekao.

Ili pak... ti je mrznja udarila u glavu :kava:
[youtube][/youtube]
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 avg 2013, 11:25

Polako, tek on treba da ispuni kvotu hejterskih postova 8-) .
Inace, Raul je ponovo, odmah nakon dolaska u Madrid, rekao da je njegova odluka bila da svojevoljno napusti klub, al jok, juznjak zna bolje 8-) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 23 avg 2013, 11:26

RickBlaine je napisao/la:Slika :lol:
Da sam svaki put dobio po marku objasnjavajuci da je Raul svojevoljno napustio klub, danas bi bio na Phy Phy otocima uzivao u blagodatima njihove prirode i ljepotama tog otocja. Stoga, ti si razuman pa ces shvatiti to i vjerovati Raulu na rijec kada je to rekao.

Ili pak... ti je mrznja udarila u glavu :kava:
[youtube][/youtube]
Budi do kraja korektan pa napiši - da je Raul (ta velika legenda Madrida i tome slicno) zamoljen da "svojevoljno" napusti klub ;) :P pa je onda on svojevoljno i velikodušno napustio, da ne bi kome slucajno smetao ili uzimao mjesto u timu 8-)

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 23 avg 2013, 11:29

A trebalo je i osloboditi broj 7. :)

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 avg 2013, 11:32

slika

samo je aldo moro.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 avg 2013, 11:35

Mislim da ste dosta naivni ,ali hajde to nije bitno . Drugo,ne vidim logike u tome da Raul napusta Real(pogotovo zbog Schalkea) kada je jasno bilo da je on one-club men . A trece,Raul nikada nije davao neke nekorektne izjave protiv bilo koga,znamo svi da je covjek nevjerovatno postena osoba ,i kao takav sigurno da nece izjaviti :Klub me je otjerao ,morao sam otici i slicno .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 avg 2013, 11:37

Samo budala moze misliti da Raul nije otjeran iz kluba.Jasno kao dan da je vaznija Ronaldova 7 nego 7 od najvece legende kluba.No nista novo , navikli smo na takvo nesto od fasistickog kluba.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 23 avg 2013, 11:40

Iniesta kaze da ne zeli preci u Real, ali ja mislim da zeli i to je jedino ispravno.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 avg 2013, 11:41

RickBlaine je napisao/la:Iniesta kaze da ne zeli preci u Real, ali ja mislim da zeli i to je jedino ispravno.
Nema Real para da ga plati , i to je jedino ispravno.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []