Yohann Gigiligi ne bi bio los, francuska kolonija se opet rađa...JW10 je napisao/la:Ma jbo sve to, da mi je da Cabayea dovedemo.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Majka ne bi bio los, uvijek mi je bio drag igrač, da je boležljiv jest, ali ne bih imao nista protiv njega.

- Londonarsenal
- Kontakt:
Ja se ne nadam Cabayeu. Mislim da nam on ne bi donio mnogo toga. On je igrač sredine terena, klasični centralni vezni koji može da igra ofanzivnog veznog. Cazorla bolji od njega na ofanzivnom veznom, Ramsey i Wilshere će biti bolji od njega na centralnom veznom i sada su tu negdje. Prednost mu je brza igra sa preciznim pasovima. Također i odličan šut i solidna preglednost. Eh sada to sve je teško ubaciti u novi tim jer on mora da se prilagođava igri Arsenala koja je drugačija od igre Newcastlea a ne Arsenal njemu. On je nešto tipa Artete na tom nivou. Ja sam za to ako ćemo da dovodimo igrače neka to bude onaj koji će biti među tri najbolja a ne ovako ka zadnjih godina one koje treba napraviti da za tri sezone budu među najboljim. Tako se ne osvajaju trofeji.JW10 je napisao/la:Ma jbo sve to, da mi je da Cabayea dovedemo.
Ne treba vam Cabaye, treba razbijac, Cabaye je jos jedan play, slican Ramsey-u WIlsheru i Arteti. Panic buy klasican, ako bude uopste...
cabaye nije panic buy, panic buy bi bio neki polovnjak na poziciji DMF-a. cabaye je jedino stupid buy ako dodje
ali neće nadam se, kažu PSG ima prednost u odnosu na arsenal
Vođa zna.
mislim da je Flamini i dosao i otisao iz Arsenala kao slobodan igrac i da nijedan klub nije na njemu nikad zaradio.. a Wenger je jednom izjavio da je on jedan od igraca za kojima najvise zali sto je napustio arsenal ( mozda zato sto nije zaradio na njemu) pa je i logicno da ce ga vratiti sad kad mu se ukazala prilika, a sto se tice njegove plate ne vidim u cemu je problem pa arshavin,chamakh,squilaci i slicni su prosle sezone svi imali plate preko 60 hiljada samo za grijanje klupe.. s obzirom kakvi smo baksuzi s povredama treba nam na svakoj poziciji barem po 3 igraca tako da ne znam sta fali Flaminiju on svakako moze pokrivati vise pozicija istovremeno a moze trcati za dvojicu
Ne mogu sad' da trazim svoj post od starta prelaznog roka kad' sam pitao sta mislite o povratku Flaminia, izgleda da ce tako i biti.
Iskren da budem nisam pratio Milan pa ne znam kako je igrao, ali s obzirom da je proveo ovo ljeto sa nama, poznaje ekipu i moze odma za naredni mec biti Arsenu na raspolaganju. Ako mu je vec ponuđen ugovor to znaci da je Wenger zadovoljan onime sto Mathieu pokazuje na treninzima.
[youtube][/youtube]
mami wenger cesca preko flaminia
Iskren da budem nisam pratio Milan pa ne znam kako je igrao, ali s obzirom da je proveo ovo ljeto sa nama, poznaje ekipu i moze odma za naredni mec biti Arsenu na raspolaganju. Ako mu je vec ponuđen ugovor to znaci da je Wenger zadovoljan onime sto Mathieu pokazuje na treninzima.
[youtube][/youtube]
mami wenger cesca preko flaminia
Ne znam šta pišeš, mislim da si pogriješio brate nešto.Chapman je napisao/la:Majka ne bi bio los, uvijek mi je bio drag igrač, da je boležljiv jest, ali ne bih imao nista protiv njega.
Yohann Gigiligi ne bi bio los, francuska kolonija se opet rađa...JW10 je napisao/la:Ma jbo sve to, da mi je da Cabayea dovedemo.
Halali brate, Gigiligi cu da ga zovem ako dođe. Nije nista na tebe.JW10 je napisao/la:Ne znam šta pišeš, mislim da si pogriješio brate nešto.Chapman je napisao/la:Majka ne bi bio los, uvijek mi je bio drag igrač, da je boležljiv jest, ali ne bih imao nista protiv njega.
Tek sad vidim da je Flamini trenirao sa nama, ne bi ga ovaj dovodio da je loš bio na treninzima jbg.
Micah je stroj kad je zdrav..Covjek sparta po desnoj strani i za beka i za krilo.Dobro bi bilo da dodje a Sagnu premjestiti na stopera gdje igra fenomenalno.
1946
Halali brate, Gigiligi cu da ga zovem ako dođe. Nije nista na tebe.Chapman je napisao/la:Ne znam šta pišeš, mislim da si pogriješio brate nešto.JW10 je napisao/la:Yohann Gigiligi ne bi bio los, francuska kolonija se opet rađa...JW10 je napisao/la:Ma jbo sve to, da mi je da Cabayea dovedemo.
Tek sad vidim da je Flamini trenirao sa nama, ne bi ga ovaj dovodio da je loš bio na treninzima jbg.[/quote]
Jbem ti tetku.
AHAHAHAAAHAHAHAH znao sam oca mi od početka da si ti
al nece gigiligi da prizna i kraj. 
- Londonarsenal
- Kontakt:
Šta će nam Flamini kada imamo novac za pojačanja. Neka dovede Kondogbiu ili Bendera pa onda neka dovodi Flaminija ako mu je toliko drag. On više jednostavno nema kvalitet za Arsenal. Nije igrao kako treba tri godine i sada da bude pojačanje za Arsenal. On ne bi bio pojačanje ni za Auxere. Taman se počeli rješavati igrača i njihovih plaća on bi da dovede Flaminija.
On signing Flamini, Wenger: "I don't say there is no chance and I don't say there is a chance." Q So there is some chance? Wenger smiles.
što se nisi smijao na pitanja o Suarezu Benderu, il tako tim igračima
edit:

što se nisi smijao na pitanja o Suarezu Benderu, il tako tim igračima
edit:
Arsenal will today announce the signing of Mathieu Flamini, who left the club in 2008 to join AC Milan. Arsenal have also launched a £15m bid for Swansea’s Ashley Williams, after they saw their first bid rejected by Michael Laudrup and Co.
Vođa zna.
Morate da shvatite da Wenger ne želi da troši novac da ne bi dodatni pritisak navukao na sebe. Nije njemu lako, on to mozda kroz medije pokusava drugacije da prikaze, malo i laze, i njih a i sebe sto je najgore, i govori kako imamo jak sastav. 8 godina bez trofeja, 9 ongoing a pritisak na njemu nikad veći. Svaka dodatna kupovina bi za njega mogla biti kobna, jer što više igrača plati on će od njega i da očekuje više.
Problem bi mogao nastati kad taj isti igrač ukoliko ga Wenger kupi za odredjenu svotu ne ispuni ocekivanja i tako Arsene sebi navuce jos veci pritisak i na kraju popuši foru. Još jedan problem koji Wenger može imati a i ne mora jesu povrede. Šta kad se Diaby i Arteta i Ramsey nađu u isto vrijeme povrijeđeni? Ne kažem da se to mora desiti, ali se može dogoditi ta situacija. Ko će onda igrati? To je problem, i zato se npr. sad pokušava dovest Flamini jer vidi Wenger gdje škripi samo što nema muda da povuče neki potez i dovede jakog veznjaka. Znamo i zašto. Ne želi dodatni pritisak.
Pokušao je sa Cabayeom. Pokušat će kažu opet da ga dovede za 16m funti, sad hoce li ta suma proći kod Newcastlea vidjet cemo. Ja sumnjam da hoce, jer navodno oni zele 20m funti, iako je realno da Cabaye ne vrijedi toliko, ali dobro razumijem Njukaš i njihovo valuiranje najboljeg igrača u ekipi.
Na kraju krajeva, mnogi od vas govore šta će nam Cabaye, nije on zadnji vezni, i slično.
Sjetite se je li Arteta bio zadnji vezni prije Arsenala. Nije.
E i Cabaye bi mogao imati sudbinu Artete ako dođe u Arsenal.

Problem bi mogao nastati kad taj isti igrač ukoliko ga Wenger kupi za odredjenu svotu ne ispuni ocekivanja i tako Arsene sebi navuce jos veci pritisak i na kraju popuši foru. Još jedan problem koji Wenger može imati a i ne mora jesu povrede. Šta kad se Diaby i Arteta i Ramsey nađu u isto vrijeme povrijeđeni? Ne kažem da se to mora desiti, ali se može dogoditi ta situacija. Ko će onda igrati? To je problem, i zato se npr. sad pokušava dovest Flamini jer vidi Wenger gdje škripi samo što nema muda da povuče neki potez i dovede jakog veznjaka. Znamo i zašto. Ne želi dodatni pritisak.
Pokušao je sa Cabayeom. Pokušat će kažu opet da ga dovede za 16m funti, sad hoce li ta suma proći kod Newcastlea vidjet cemo. Ja sumnjam da hoce, jer navodno oni zele 20m funti, iako je realno da Cabaye ne vrijedi toliko, ali dobro razumijem Njukaš i njihovo valuiranje najboljeg igrača u ekipi.
Na kraju krajeva, mnogi od vas govore šta će nam Cabaye, nije on zadnji vezni, i slično.
Sjetite se je li Arteta bio zadnji vezni prije Arsenala. Nije.
E i Cabaye bi mogao imati sudbinu Artete ako dođe u Arsenal.

- Londonarsenal
- Kontakt:
Pritisak na Wengeru je da kupuje kada ima novac. Do sada ga nije imao, barem u ovolikom broju. Sada kada ga je dobio normalno je da je na njemu pritisak da ga potroši. Ako bude trošio taj novac na kvalitetna pojačanja Wenger će da ostvari rezultat jer on ima kvalitet da to uradi. Tako da je sada već pritisak na Wengera da potroši novac. Kada ga već troši onda treba da potroši na kvalitetna pojačanja. Ali to je njegov problem. On mora da ih nađe. To Flamini svakako nije i njegov dolazak bi značio da nastavlja po starom. To definitivno neće imati dobar prijem kod navijača koliko god Flamini bio drag i Wengeru i navijačima.
- BluesForever
- Kontakt:
Vođa ce konacno potrositi nesto novca,samo da mu i za ovo nije puno dati.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Treci put postavljate ovu sliku, brate pogledaj malo temu prije nego sto nesto postavis.BluesForever je napisao/la:Vođa ce konacno potrositi nesto novca,samo da mu i za ovo nije puno dati.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- BluesForever
- Kontakt:
Ocito ne znas za salu,@anell nisam tu sliku vidio ranije sorry.Head je napisao/la:Very funny.
Champions League Winners 2012
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.