FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Prince,Mexes,Abate ???
Gdje bi ti tacno igro Boateng i umjesto koga ? Il smijesni Mexes ? Ni od jednog naseg stopera nije bolji. Abate presmijesan,mali Siljo je bolji od njega. Al i tu kad je Zanetti nemaju sta trazit.
Saraf ne moze ispred Palacia i Milita. Al nikako. Uz sav talenat koji posjeduje nikako ne moze ispred ovog dvojca trenutno.
Gdje bi ti tacno igro Boateng i umjesto koga ? Il smijesni Mexes ? Ni od jednog naseg stopera nije bolji. Abate presmijesan,mali Siljo je bolji od njega. Al i tu kad je Zanetti nemaju sta trazit.
Saraf ne moze ispred Palacia i Milita. Al nikako. Uz sav talenat koji posjeduje nikako ne moze ispred ovog dvojca trenutno.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Trenutno je Šaraf bolji napadač od naših svih, o Bali da ne pričam. Realno.. Boateng bi sigurno bio u prvih 11, jer ako može Kuzmanović biti u je.benoj konkurenciji, onda bi Boateng bio sigurno, tom računicom, bio u prvih 11. Za Montoliva ne smijem ni pomislit', kapiten bi nam bio.. Rekoh bez Zanettija, Abate bi bio naš izbor na desnom boku sigurno. Mexes je, trenutno, tri klase iznad Nokije.
Željezničar za život cijeli!
Ok. **** ti ta racunica 
Neam vise sta napisat. Tako je kako ti velis.
Dobro @Dzenane nisi napisao da je Inter bolji od Milana u svim linijama tima i na svih 11 pozicija i tako objasnio svima kako stvari stoje.
Inter ima gomilu mladih, neproverenih igraca, sumnjivog kvaliteta (Belfodil, Icardi, Taider, Botta...), kao i gomilu igraca koji su prosek (Kuzmanovic, Andreolli, Rolando...), nekoliko velikana cije je vreme proslo (Cambiasso, Samuel, Zanetti i Milito) i svega 3-4 igraca koja bi mogla da budu u prvom sastavu Milana - iskljucivo na kvalitet (Handanovic, Guarin, JJ, mozda jos neko - ne mogu da procenim ko bi mogao da to bude u Alegrijevoj 4-3-3). Sa druge strane, Inter nema zivotinju poput Balotellija, nema klince poput DS-a i SESa, niti 1 kreativca poput Montoliva. Nemoj molim te da objasnjavas sa Kovacicem, jer decku treba barem 2-3 godine da bi bio vrhunski igrac poput Montoliva.
Dakle, pred Mazzarrijem je tezak posao, pa treba videti da li je dorastao najvecem izazovu u karijeri. Ali, Mazzarrijev Inter nije kvalitetom top4 ekipa u Serie A.
Inter ima gomilu mladih, neproverenih igraca, sumnjivog kvaliteta (Belfodil, Icardi, Taider, Botta...), kao i gomilu igraca koji su prosek (Kuzmanovic, Andreolli, Rolando...), nekoliko velikana cije je vreme proslo (Cambiasso, Samuel, Zanetti i Milito) i svega 3-4 igraca koja bi mogla da budu u prvom sastavu Milana - iskljucivo na kvalitet (Handanovic, Guarin, JJ, mozda jos neko - ne mogu da procenim ko bi mogao da to bude u Alegrijevoj 4-3-3). Sa druge strane, Inter nema zivotinju poput Balotellija, nema klince poput DS-a i SESa, niti 1 kreativca poput Montoliva. Nemoj molim te da objasnjavas sa Kovacicem, jer decku treba barem 2-3 godine da bi bio vrhunski igrac poput Montoliva.
Dakle, pred Mazzarrijem je tezak posao, pa treba videti da li je dorastao najvecem izazovu u karijeri. Ali, Mazzarrijev Inter nije kvalitetom top4 ekipa u Serie A.
ArturBishop ne vrijedi druze objasnajvati.. Jednostavno preseravanje nasih navijaca je postalo smijesno, pa kad citam ovdje postove, ja bih rekao, da smo uradili najbolji mercato jos od onog cuvenog sa Crespom,nosonjom,Maioconom i osotalim i da cemo se rutinski prosetati do scudetta..Sa ovakvim sastavom i sa Mazzarijevom tvrdoglovascu, ako na vrijeme ne uvidi da mi sa njegovom formacijom ne mozemo meda, ako budemo treci, nogom u guzicu od srece treba da se svi nabijemo..
- ArthurBishop
- Kontakt:
Kako ovo mrzim, ne dijeliš mišljenje sa mnom? Opvrgni moje riječi, potuci me argumentima da i ja mislim kao ti.. Pič.kasto povlačenje i ofucana fraza: "ma ja, uredu je, ti su u pravu", ne prolazi kume..Mago je napisao/la:Ok. **** ti ta racunica
@magica ma dobro, to je otprilike i moje mišljenje, samo si ti to na malo grublji način istakao, ne volim tako pričat', al' si u pravu 95% stvari.
@guarin14 slično kao i magica, previše imam osjećaj negativno govoriš, iako potpuno isto mišljenje imamo, samo želim na lijep način reći da nemamo ekipu za vrhunske domete, bar ne još..
Željezničar za život cijeli!
Hajd da cujem i to da je Montolivo vrhunski igrač 
Za ne povjerovati šta se sve piše na ovom forumu,Mexesa kuju u zvjezde,koferasa kojeg niko nece osim firauna
Dosta price o malim ekipama,da se okrenem meni najdrazem klubu Interu,Mazzari ih je ove sezone prespremio fizicki,znaci ima da jedu citavu tekmu,brine me postavka sa trojicom nazad,nama nikad nije lezala ali valjda ce to Walter dovesti do perfekcije jer ima materijala da to uradi,ove sezone ocekujem borbu za prva tri mjesta,poslozile su se neke stvari u ekipi,fali tu jos malo nadogradnje da se napravi sigurno jak tim,imamo sigurno najperspektivniju ekipu u Italiji za buducnost,ne vidim druge timove da dovode mlade igrace poput nas koji su vec pokazali da imaju ogroman potencijal,krecemo sa Genovom,nek nam je sretno Interisti
Za ne povjerovati šta se sve piše na ovom forumu,Mexesa kuju u zvjezde,koferasa kojeg niko nece osim firauna
Dosta price o malim ekipama,da se okrenem meni najdrazem klubu Interu,Mazzari ih je ove sezone prespremio fizicki,znaci ima da jedu citavu tekmu,brine me postavka sa trojicom nazad,nama nikad nije lezala ali valjda ce to Walter dovesti do perfekcije jer ima materijala da to uradi,ove sezone ocekujem borbu za prva tri mjesta,poslozile su se neke stvari u ekipi,fali tu jos malo nadogradnje da se napravi sigurno jak tim,imamo sigurno najperspektivniju ekipu u Italiji za buducnost,ne vidim druge timove da dovode mlade igrace poput nas koji su vec pokazali da imaju ogroman potencijal,krecemo sa Genovom,nek nam je sretno Interisti
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Sta ja ba tebi imam dokazivat nesto kad su za tebe Mexes i Boateng vrhunski igraci ? Il ti Saraf trenutno bolji od Palacia i Milita ? Sta da ti kazem ? Tako je kako ti kazes i zdravo.Ti svoje furaj,ja cu svoje i to je to.
@Magicni
A sta je to Milan bgt ? Zbog cega se toliko dize ta ekipa ? Koji ba talenti ? Kovačić je veci talenat od svih tih igraca Milana koje si nabrojo zajedno
Pa Campagnaro ti je bolan doktor za citavu odbranu Milana. Mexes jedan od najsmjesnih stopera zadnje decenije u calciu. Ne pamtim da se ijedan igrac isprovaljivo ko on u tom periodu. A frajer hladno 4 miliona eura neto uzima
@Magicni
A sta je to Milan bgt ? Zbog cega se toliko dize ta ekipa ? Koji ba talenti ? Kovačić je veci talenat od svih tih igraca Milana koje si nabrojo zajedno
Pa Campagnaro ti je bolan doktor za citavu odbranu Milana. Mexes jedan od najsmjesnih stopera zadnje decenije u calciu. Ne pamtim da se ijedan igrac isprovaljivo ko on u tom periodu. A frajer hladno 4 miliona eura neto uzima
- Interista02
- Kontakt:
Još novosti 
- Pereira i zvanično na tržištu!
- Schelotto bi za koji dan nas mogao obradovati svojim odlaskom.
-Laxalt već postigao 2 gola u Bologni (trening utakmica protiv Solignana)
[youtube][/youtube]
- Olsen bi moga otići na pozajmicu u Livorno.
Ovi iz Livorna ga stvarno pretjeraše xD
- Samuel Eto'o bi se vrlo lahko mogao vratiti u Inter. Nudimo mu dvogodišnji ugovor sa po 4,5 miliona po sezoni plus bonusi. Chelsea mu nudi samo jednu godinu ugovora ali za 6 milki. Vidjet ćemo ko će ga uspjeti dovesti. Daj Bože da ga dovedemo !

- Pereira i zvanično na tržištu!
- Schelotto bi za koji dan nas mogao obradovati svojim odlaskom.
-Laxalt već postigao 2 gola u Bologni (trening utakmica protiv Solignana)
[youtube][/youtube]
- Olsen bi moga otići na pozajmicu u Livorno.
- Samuel Eto'o bi se vrlo lahko mogao vratiti u Inter. Nudimo mu dvogodišnji ugovor sa po 4,5 miliona po sezoni plus bonusi. Chelsea mu nudi samo jednu godinu ugovora ali za 6 milki. Vidjet ćemo ko će ga uspjeti dovesti. Daj Bože da ga dovedemo !
Evo jos vijesti 
Branca zeli dovesti Fernanda. Cijena manja od 10 miliona kako tvrde mediji.
Parma zeli Obija i JOhnny-a na posudbu. Za Obija je mnogo vjerovatno dok Johnny nakon solidne predsezone ima sanse da ostane
I Gazzettina pretpostavka formacije :

Cambiasso

Branca zeli dovesti Fernanda. Cijena manja od 10 miliona kako tvrde mediji.
Parma zeli Obija i JOhnny-a na posudbu. Za Obija je mnogo vjerovatno dok Johnny nakon solidne predsezone ima sanse da ostane
I Gazzettina pretpostavka formacije :

Cambiasso
- IlPrincipe
- Kontakt:
Mago je napisao/la:Sta ja ba tebi imam dokazivat nesto kad su za tebe Mexes i Boateng vrhunski igraci ? Il ti Saraf trenutno bolji od Palacia i Milita ? Sta da ti kazem ? Tako je kako ti kazes i zdravo.Ti svoje furaj,ja cu svoje i to je to.
@Magicni

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Hoće tko okladu samnom da će Inter bit ispred Napolija u slučaju da Napoli ne bude prvi?

Eto može i da će ispred Milana bit...
- TonnyMontana
- Kontakt:
JA CU DA SE KLADIM DA CE INTER DO ZADNJEG KOLA VODITI BITKU ZA TITULU SA JUVETOM I ISKLJUCIVO SAMO SA JUVETOM ZNACI BICE JEDNA OD PRVE DVIJE POZICIJE A TO STO IGRAMO SAMO LIGU JE VELIKA PREDNOST U ODNOSU NA SVE JACE KONKURENTE KOJI CE DA ODIGRAJU MINIMUM 20 UTAKMICA VISE STO ZNACI I VECA SANSA ZA POVREDU I VECE FIZICKO I PSIHICKO UMARANJE IGRACA.SiamoNoi je napisao/la:Hoće tko okladu samnom da će Inter bit ispred Napolija u slučaju da Napoli ne bude prvi?![]()
SLEDECE SEZONE INTER I JUVE NA PRVE DVIJE POZICIJE. NECU DA SE RASPRAVLJAM ILI PUCAM NEKE ARGUMENTE ALI VIDJECEMO CISTO PROGNOZA MOJA I MOJE OCEKIVANJE. VRIJEME CE POKAZATI.
Interista al 100 %
- TonnyMontana
- Kontakt:
U ostalom sta ste se prepali Juveta pa sa onakvim sastavom prosle sezone i sa Stramaconijem smo imali omjer 1-1 sa njima a i sada ako racunamo ovu predsezonsku smo bili bara-bara sa njima realno i njima i nama je falilo dosta toga da se poslozi jos ali smo bili tu negdje i to moraju priznati i navijaci Juveta,
Interista al 100 %
- Trequartista
- Kontakt:
Je li se ti šališ ili zezaš?
Juventus je savršena mašina za Seriju A i stepenica iznad svih. Evo slikovito ću ti to objasniti, s jedne strane imaš ekipu koja u Super kupu na gostujućem terenu uvali 4 komada jednoj od najboljih ekipa lige, a s druge strane imaš ekipu koja u drugom kolu kupa uvali 4 komada niželigašu.
Samo vi i dalje računajte rezultate iz predsezone.
Razumijem navijački optimizam, ali malo više realnosti nije na odmet.
Juventus je savršena mašina za Seriju A i stepenica iznad svih. Evo slikovito ću ti to objasniti, s jedne strane imaš ekipu koja u Super kupu na gostujućem terenu uvali 4 komada jednoj od najboljih ekipa lige, a s druge strane imaš ekipu koja u drugom kolu kupa uvali 4 komada niželigašu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Juventus i Milan sigurno jesu najjaci u ligi.
Kako na terenu, tako i izvan njega.
Kako na terenu, tako i izvan njega.
Dosao sam do dijela kada si u istu recenicu stavio Balotellija i zivotinju i dalje stvarno nisam mogao.MaGiCa je napisao/la:Dobro @Dzenane nisi napisao da je Inter bolji od Milana u svim linijama tima i na svih 11 pozicija i tako objasnio svima kako stvari stoje.![]()
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
neroazzuro
- Kontakt:
Uh,hvala Bogu pa je krenula malo ozbiljnija diskusija ovdje.
@Arthur,slazem se s tobom u nekim stvarima,ali Milan precjenjujes. Imaju dosta dobrih igraca,ali vecina njih jednostavno nije top nivo. Tu mislim najprije na spomenutog Mexesa. Losija kopija Chivu-a, kiks igrac. Ali nije to toliko ni bitno. Misljenja se sigurno razlikuju oko igrackog kvaliteta Intera,ali znate da je svaka ekipa istovremeno i TIM i skup individua. Mi,po meni,nemamo ni malo losu ekipu igracki,ali timski duh tek treba da vidimo. To je za sad (osim bekova
) nas najveci minus u odnosu na spomenute timove. Ako to brzo rijesimo ovo ce biti zanimljiva sezona. Juventus je u prednosti u odnosu na ostale samo zato sto su najmanje mijenjali,a imaju najbolji temelj.
@Arthur,slazem se s tobom u nekim stvarima,ali Milan precjenjujes. Imaju dosta dobrih igraca,ali vecina njih jednostavno nije top nivo. Tu mislim najprije na spomenutog Mexesa. Losija kopija Chivu-a, kiks igrac. Ali nije to toliko ni bitno. Misljenja se sigurno razlikuju oko igrackog kvaliteta Intera,ali znate da je svaka ekipa istovremeno i TIM i skup individua. Mi,po meni,nemamo ni malo losu ekipu igracki,ali timski duh tek treba da vidimo. To je za sad (osim bekova
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Sjecate se izjave Chiellinija od prije 10-tak dana. Rece da se pripazi na Inter jer se nalaze u poziciji u kojoj je bio juventus.. Zna on o cemu prica. Ne igranje u Europi ove sezone, jako dobar tim i odlican trener daju naslutiti da Inter ove godine moze pomrsiti mnogima racune. Jako malo je starosjedioca ostalo i njihove uloge vise nisu tako izrazene. Tu su novi mladici zeljni uspjeha, dokazivanja i dati ce maximum da se dokazu.
Ocekujem minimalno 3. mjesto. Eh sad, sta ce biti....
Ocekujem minimalno 3. mjesto. Eh sad, sta ce biti....
- TonnyMontana
- Kontakt:
Potcijenjujes ti Inter prijatelju ali vrijeme ce pokazati eo docekali smo pocetak sezone pa cemo da vidimo kako stvari stoje.Trequartista je napisao/la:Je li se ti šališ ili zezaš?![]()
Interista al 100 %
- TonnyMontana
- Kontakt:
P.S. I prosle sezone ste bili ''savrsena masina za seriju a'' ali to niste opravdali na terenu. U jednu ruku jeste zato sto ste osvojili ligu ali budimo realni uz katastrofalan Inter i Milan te jedan jos uvjek maleni Napoli niste ni imali konkurenciju. Koliko god Napoli bio jak i dalje je mala ekipa koja nema mentalitet za prvo mjesto u ligi i nece ga imati jos dugo vremena. Ove godine stvari su drugacije uz obnovljeni Inter i dosta jaci Milan u odnosu na proslu sezonu.
Interista al 100 %
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.