VVVBK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
coash,subjektivan si
,daj budi malo objektivan,koje su ibrakove reference?isp"o sa slobodom,nogiran iz velezha kao i chelika,i sada dolazi kod nas kao sportski direktor,na funkciju koju nikada nije obnashao,na kaljenje???odabir kadrova nam je fakat katastrofalan,shto i ne chudi,papak nisi ako se rodish van sarajeva,znam gomilu papaka koji su rodjeni u gradu,ti su chak gori od onih koji su rodjeni u manjim mjestima,papak je "state of mind",sam chin objavljivanja kunkursa za tako vazhno poziciju je u samom startu presmijeshan,ma,bezizlazije
VVVBK
VVVBK
-
bordobijeli
- Kontakt:
nije mi baš simpatican ovaj ibrakovic ,vise bi volio da bude bajramovic .ostavio je na mene dobar utisak kad je bio trener radio je u jako teskim uslovima i sto se kaze skrpio ekipu od nasih momaka te godine on je promovisao torlaka,rizvanovica ,handzica otisao u leh,hirosa i jos par momaka i sasvim smo solidno igrali s tim igrackim kadrom.
- moustapha
- Kontakt:
Je.bace nas Amer samo tako. Jedan od vecih kloceva u ovoj ekipi Sarajeva zajedno sa Brzim i Radulom.1L8F9C2 je napisao/la:Nakon mnogo kritika gdje i dalje tvrdim da je trebao dobiti otkaz moram i pohvaliti Musemica zato sto je odlucio vratiti Osmanagica u zivot. Sam Husref zna da je gol u Trebinju najvise znacio Ameru i da je sad sve puno lakse za samog igraca tako da je vec sad najavio da ce sutra igrati od prve minute dok ce Travancic na klupu.
Hocemo pobjedu !
Sam konkurs za SD je napravljen tako sa uslovima koji moraju privuci samo ljude koji dobro poznaju oblast oko fudbala. I previse se vi ismijavate Ibrakovicu ima taj smisla za fudbal vise od vecine trenera koji sada sjede na klupam klubova.
#divovi
Po tvom ti nikad prije FKS nisi ni gledao Osmanagica, koji je sa Velezom za pola godine prekucao ovu ligu. O razlozima i padu njegove forme necu to je jasno svima, izmisljala se pozicija Haurdicu godinu dana a ovaj se ubijao u pojam. Al nazivati njega klocem moze samo neko ko nema veze sa fudbalom ili mu je "istok" nametnuo misljenje kao i vecini.
- moustapha
- Kontakt:
Dobro ja njega pamtim iz Veleza i tacno je da je tada odigrao solidnu sezonu. Medjutim, osim te sezone nema vise nista u karijeri i u slobodnom je padu. Razlozi njegovih losih igara me ne interesuju, ono sta vidim su jako lose partije.1L8F9C2 je napisao/la:Po tvom ti nikad prije FKS nisi ni gledao Osmanagica, koji je sa Velezom za pola godine prekucao ovu ligu. O razlozima i padu njegove forme necu to je jasno svima, izmisljala se pozicija Haurdicu godinu dana a ovaj se ubijao u pojam. Al nazivati njega klocem moze samo neko ko nema veze sa fudbalom ili mu je "istok" nametnuo misljenje kao i vecini.
P.S. Ne idem na istok niti mi neko namece misljenje.
Onog trenutka kada Amer pokaze raskos svog navodnog fudbalskog talenta prvi cu to istaci i demantovati samog sebe. Do tada on je samo kloc, kao mnogi koji su prosli kroz sarajevo ovih nekoliko godina.
#divovi
Pa dobro onda druze drzi za sve ista pravila i toj grupi gore dodaj i Dzakmica. Vidim slabo poznajes karijeru Amera cim ti je odigrao "solidnu" sezonu sa Velezom i kazes to je sve ... e nije imao je i bolji nastupa od Veleza ali nemam namjeru da ti pisem o tome. Ne sporim da je u losoj formi ali fudbalsko znanje njegovo je veliko da bi se nazivao klocem.moustapha je napisao/la:Dobro ja njega pamtim iz Veleza i tacno je da je tada odigrao solidnu sezonu. Medjutim, osim te sezone nema vise nista u karijeri i u slobodnom je padu. Razlozi njegovih losih igara me ne interesuju, ono sta vidim su jako lose partije.1L8F9C2 je napisao/la:Po tvom ti nikad prije FKS nisi ni gledao Osmanagica, koji je sa Velezom za pola godine prekucao ovu ligu. O razlozima i padu njegove forme necu to je jasno svima, izmisljala se pozicija Haurdicu godinu dana a ovaj se ubijao u pojam. Al nazivati njega klocem moze samo neko ko nema veze sa fudbalom ili mu je "istok" nametnuo misljenje kao i vecini.
P.S. Ne idem na istok niti mi neko namece misljenje.
Onog trenutka kada Amer pokaze raskos svog navodnog fudbalskog talenta prvi cu to istaci i demantovati samog sebe. Do tada on je samo kloc, kao mnogi koji su prosli kroz sarajevo ovih nekoliko godina.
vivaILchelik je napisao/la:
Pored vasih bivsih igraca koji bi mogli popunit ovo mjesto vi doveli ovog pisca
Nikola Tesla!
Imamo prejebe dresoveCarli je napisao/la:
- moustapha
- Kontakt:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- moustapha
- Kontakt:
60 KM za članove, 70 KM za ostale.adnanhz je napisao/la:Prejak dres ,koja je cijena
#divovi
- savatihotece
- Kontakt:
Divi dresa. Još malo pa se neće znat jel igra Čelik il Sarajevo.
Mnogi će da zabale za njimSkyLemon je napisao/la:Imamo prejebe dresoveCarli je napisao/la:beton su
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
bivsi romin dres 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ne znam sta imate protiv Ibrakovica skolovan momak,kad bi on sjeo na klupu nebi gledali ovako starinski fubal draze mi je bilo gledati Sarajevo kad je jovic bio tu pa cak i Mirza nego ovaj Husrefov.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Opa ljiljani!!! Jos je bolji bez ove reklame 100 %